آیت الله سیستانی در دیدار با آیت الله جوادی آملی: نگاه ما به حوزه علمیه قم، هیچ تفاوتی با نگاه‌مان به حوزه نجف ندارد سرلشکر باقری: ممکن است دشمنان آغازگر یک درگیری باشند، اما پایان درگیری، زمان و مکان درگیری را ایران مشخص خواهد کرد پزشکیان: ایران و ازبکستان پاره‌های یک پیکرند سخنگوی دولت: سفر رئیس‌جمهور روسیه به ایران در دستور کار است پزشکیان: مهم‌ترین مشکل در محیط زیست نبود برنامه جامع است بازدید سرلشکر باقری از کارخانه‌های نیروی دریایی ارتش در بندرعباس ظریف: اگر توافق نشود، مقصرش طرف آمریکایی است پزشکیان: در مذاکره جدی و به‌دنبال توافق هستیم، اما کنارگذاشتن تأسیسات هسته‌ای قابل‌قبول نیست بررسی تنش هند و پاکستان و حادثه بندر رجایی در کمیسیون امنیت ملی سرلشکر باقری: نیرو‌های مسلح برای هر شرایطی آمادگی کامل دارند اراذل و اوباش در لیست قرمز مجلس «مدنی‌زاده»، گزینه پیشنهادی دولت برای تصدی وزارت اقتصاد شد واکنش ولایتی به برنامه آمریکا برای تغییر نام خلیج فارس پنجشنبه در کدام استان‌ها تعطیل شد؟ سخنگوی دولت: «خلیج فارس» فقط یک نام جغرافیایی نیست، بخشی از هویت تاریخی ملت ایران است

واکنش روحانی به نشست ورشو: در حال توطئه برای منطقه هستند

رئیس‌جمهور در دیدار رئیس‌جمهور ترکیه ضمن واکنش به نشست ورشو گفت: عده‌ای که خود حامی تروریست‌ها هستند در ورشو در حال توطئه علیه منطقه هستند.
تاریخ انتشار: ۲۱:۱۱ - ۲۵ بهمن ۱۳۹۷ - 2019 February 14
کد خبر: ۴۸۰۶

به گزارش راهبرد معاصر؛ حجت الاسلام حسن روحانی،رئیس‌جمهور، روز پنج شنبه در دیدار دو جانبه با رجب طیب اردوغان رئیس‌جمهور ترکیه در حاشیه نشست سه جانبه سوچی، تروریسم را از مهمترین معضلات منطقه عنوان کرد و گفت: مبارزه با تروریسم نیازمند همکاری همگانی است.

وی با بیان اینکه ایران و ترکیه در مبارزه با تروریسم اراده و همکاری مشترک دارند، گفت: متاسفانه گروه‌های تروریستی منطقه سال‌هاست که از سوی قدرت‌های خارجی و به ویژه آمریکا حمایت می‌شوند.

رئیس‌جمهور در ادامه با اشاره به روابط دو کشور ایران و ترکیه، با بیان اینکه بسیاری از توافقات دوجانبه درحال اجراست، گفت: امیدواریم موانع اجرای سایر توافقات نیز بر طرف شده و به سرعت اجرایی شوند.

روحانی همکاری‌های تجاری دو کشور به ویژه ارتباط بخش‌های خصوصی ایران و ترکیه را خوب توصیف کرد و افزود: توسعه مبادلات بانکی لازمه توسعه این روابط است.

وی با اعلام آمادگی برای توسعه همکاری‌ها در حوزه انرژی و تامین نیازهای نفت و گاز ترکیه، اظهار داشت: ضروری است که مسئولان کمیسیون مشترک همکاری‌ها با تماس بیشتر روند اجرای توافقات را شتاب دهند.

رئیس‌جمهور در این دیدار همچنین بر ضرورت توسعه روابط و همکاری‌های دو کشور در حوزه حمل و نقل و صنعت تاکید کرد.

روحانی با اشاره به برگزاری نشست سه جانبه ایران، روسیه و ترکیه در سوچی درمورد سوریه، خاطرنشان کرد: در شرایطی که امروز ما به اتفاق روسیه در سوچی گام جدیدی برای تحکیم ثبات در منطقه و مبارزه با تروریسم در سوریه بر می‌داریم، عده‌ای که خود حامی تروریست‌ها هستند در ورشو در حال توطئه علیه منطقه هستند.

وی همچنین از ابراز همدردی و تسلیت رئیس‌جمهور ترکیه به مناسبت حادثه تروریستی زاهدان تشکر کرد.

** اردوغان: ترکیه از سازو کار SPV اروپا برای همکاری تجاری با ایران استقبال می‌کند

رجب طیب اردوغان رئیس‌جمهور ترکیه در این دیدار با بیان اینکه ملت ترکیه نیز از تروریسم رنج برده است، تاکید کرد: به همکاری‌های دو جانبه و منطقه‌ای با ایران علیه تروریسم ادامه می‌دهیم.

وی با بیان اینکه مصمم هستیم تمام توافقات را به سرعت اجرایی کنیم ، گفت: ترکیه از سازو کار SPV اروپا برای همکاری تجاری با ایران استقبال می‌کند و آماده همکاری در چارچوب آن و همچنین ایجاد مکانیسم مشابه دو جانبه است.

رئیس‌جمهور ترکیه تاکید کرد: همکاری چند جانبه با ایران در موضوعات مختلف دستاوردهای مثبتی داشته و ترکیه آماده است همکاری‌های چندجانبه با ایران را به سایر کشورهای منطقه گسترش دهد.

اردوغان در ابتدای این دیدار حادثه تروریستی روز گذشته در زاهدان علیه مرزبانان سپاه پاسداران انقلاب اسلامی را قویا محکوم کرد و این حادثه تروریستی را از طرف دولت و ملت ترکیه تسلیت گفت.

وی همچنین فرارسیدن چهلمین سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی را به ملت، دولت و رهبر معظم انقلاب تبریک گفت.

تسنیم

مطالب مرتبط
ارسال نظر
تحلیل های برگزیده
آخرین اخبار