واکنش بسیار متفاوت حزب کارگر انگلیس به اقدامات اخیر رژیم صهیونیستی-راهبرد معاصر
جزییات دیدار عراقچی و گروسی| همکاری‌های هسته‌ای محور گفتگو‌ها ببینید/ نمایش قدرت جنگنده سوخو ۵۷ در رویداد هوایی ژو‌های چین لاوروف: پیروزی ترامپ رویکرد آمریکا در قبال جنگ اوکراین را تغییر نمی‌دهد سخنگوی وزارت خارجه: عراقچی و گروسی گفتگوی مهمی داشتند؛ ایران هیچ‌گاه مسیر تقابل را انتخاب نکرده است گروسی: با برداشتن گام‌های عملیاتی می‌توانیم به دولت جدید آمریکا نشان بدهیم که قادریم در مسائل هسته‌ای به راه‌حل برسیم رئیس سازمان انرژی اتمی: هرگونه قطعنامه شورای حکام با پاسخ فوری ایران روبرو خواهد شد عراقچی: ایران آماده مذاکرات هسته‌ای در چارچوب توافقات قبلی است رافائل گروسی با عراقچی دیدار و گفتگو کرد مجلس نمایندگان آمریکا با کسب ۲۱۸ کرسی به کنترل جمهوری‌خواهان درآمد دادگاه آمریکا غرامت ۱.۶۸ میلیارد دلاری علیه ایران را لغو کرد بورل: گفتگو‌های سیاسی با اسرائیل را تعلیق می‌کنیم حمله هوایی رژیم صهیونیستی به ضاحیه بیروت گفتگوی وزرای خارجه ترکیه و آمریکا وقوع دومین حادثه سخت برای نظامیان رژیم اسرائیل سخنگوی وزارت خارجه: علی لاریجانی به سوریه می‌رود

واکنش بسیار متفاوت حزب کارگر انگلیس به اقدامات اخیر رژیم صهیونیستی

وزیر امور خارجه دولت در سایه انگلیس، اتخاذ موضع محکم و جدی دولت این کشور در قبال اشغال کرانه باختری و تحریم این رژیم در صورت پیشبرد طرح اشغال را خواستار شد.
تاریخ انتشار: ۱۵:۲۹ - ۰۸ تير ۱۳۹۹ - 2020 June 28
کد خبر: ۴۸۰۹۴

به گزارش راهبرد معاصر؛ «لیزا ناندی» وزیر امور خارجه دولت در سایه انگلیس تحریم رژیم صهیونیستی در صورت اقدام به اشغال کرانه باختری رود اردن را خواستار شد.

 

ناندی روز یکشنبه در مصاحبه با روزنامه «گاردین» گفت، چنین اقدامی، «گامی بزرگ» خواهد بود و «شجاعتی را طلب می‌کند که وزرای دولت تا کنون اشتیاقی به بروز آن نداشته‌اند».

 

وزیر امور خارجه دولت در سایه انگلیس گفت: «طرح پیشنهادی الحاق یک‌جانبه حدود یک سوم از کرانه باختری اقدامی غیرقانونی است که راه‌حل مسالمت‌آمیز دو کشوری برای فلسطین و اسرائیل را تحت‌الشعاع قرار می‌دهد و پیامدهایی جدی برای ثبات خاورمیانه خواهد داشت».

 

ناندی در ادامه گفت: «این مسئله‌ای شرم‌آور است که بریتانیا نمی‌تواند در برابر آن یک شاهد خاموش باشد. نگرانی‌ها در سرتاسر جهان رو به افزایش است و دولت بریتانیا آشکارا در این پاسخ جهانی غایب است».

 

وی افزود:‌ «این موضوعی مبرم است. دولت باید بی‌پرده به دولت ائتلافی اسرائیل بگوید اقداماتی منسجم را انجام خواهد داد که ممانعت از ورود کالا از شهرک‌های غیرقانونی کرانه باختری به بریتانیا را شامل می‌شود. چنین مواردی از نقض قوانین بین‌المللی باید عواقبی را به‌دنبال داشته باشد».

 

فردا (دوشنبه) گروه‌های مختلف حقوق بشری مذهبی در بریتانیا بیانیه‌ای را خطاب به دولت این کشور صادر خواهد کرد و در آن هشدار روشن و علنی به رژیم صهیونیستی درباره عواقب اشغال کرانه باختری را خواستار خواهد شد.

 

«بوریس جانسون» نخست‌وزیر انگلیس ماه گذشته در جلسه پارلمان گفت دولت او با اشغال کرانه باختری «قویاً مخالفت کرده » و از راه حل دو کشوری حمایت کرده است.

 

روز چهارشنبه نیز ۱۰۸۰ قانون‌گذار از ۲۵ کشور مختلف اروپا، در نامه‌ای سرگشاده از دولت‌های خود درخواست کردند مانع از اجرای طرح اشغال کرانه باختری شوند.

 

در این نامه آمده است: «طرح [دونالد] ترامپ رئیس‌جمهور [آمریکا]، به‌طزر تأسف برانگیزی، با اصول و مؤلفه‌های مورد توافق در سطح بین‌المللی در تناقض است».

 

پیش‌تر وزیر علوم و فناوری رژیم صهیونیستی در مصاحبه‌ای گفته بود، اروپایی‌ها تهدید کرده‌اند اگر اشغال کرانه باختری ماه آینده عملی شود، بودجه تحقیقاتی برنامه «هرایزن» را قطع خواهد کرد.

 

رژیم صهیونیستی قصد دارد با حمایت‌های دولت آمریکا، ۳۰ درصد از کرانه باختری فلسطین را به قلمرو خود ملحق و آن را رسماً اشغال کند. مقامات و گروه‌های فلسطینی این اقدام را بخشی از طرح ضد فلسطینی آمریکا موسوم به معامله قرن می‌دانند و به همین دلیل خواستار قطع همکاری با آمریکا و اسرائیل هستند./ فارس

ارسال نظر
تحلیل های برگزیده
آخرین اخبار