افزایش شمار قربانیان زلزله میانمار به ۷۰۰ تن تعیین شیخ «اسامه الرفاعی» به سمت مفتی کل سوریه پاسخ رئیس جمهور لبنان به زمان ازسرگیری پرواز‌ها از ایران ترامپ: ترجیح می‌دهم با ایران به توافق برسم گزارش مرکز لرزه‌نگاری آمریکا از زمین‌لرزه ۷.۷ ریشتری میانمار + عکس ۱۴۴ کشته و ۷۳۲ زخمی جدیدترین آمار از زلزله امروز میانمار تحریم‌های جدید آمریکا علیه حزب‌الله زینب نصرالله: لبنان هرگز اسرائیلی نخواهد شد مقدم‌فر: آمریکا خطا کند با پاسخ‌های شگفت‌انگیزی مواجه می‌شود علت انتخاب عمان برای پاسخ به آمریکا از زبان عراقچی عراقچی: هیچکدام از مواردی که از نامه ترامپ منتشر شده است را تایید نمی‌کنیم + فیلم پنتاگون: در جنگ احتمالی با چین، پایگاه گوام در مراحل نخست ویران می‌شود بیانیه وزارت امور خارجه جمهوری اسلامی ایران به مناسبت روز جهانی قدس ۱۴۰۴ نخست وزیر عراق: درخواستی برای انحلال حشد شعبی دریافت نکردیم چین: آماده همکاری دریایی با ایران هستیم

انتقاد ایران از تحریم داروی قربانیان حملات شیمیایی

وزارت امور خارجه کشورمان اعلام کرد آمریکا با تحریم‌های غیرانسانی مانع دسترسی ایران به داروهای مورد نیاز برای قربانیان حملات شیمیایی می‌شود.
تاریخ انتشار: ۲۰:۳۵ - ۰۸ تير ۱۳۹۹ - 2020 June 28
کد خبر: ۴۸۱۴۳

انتقاد ایران از آمریکا در خصوص داروی قربانیان حملات شیمیایی

به گزارش راهبرد معاصر؛ وزارت امور خارجه کشورمان در صفحه توئیتری خود نوشت: «ایالات متحده امروز از طریق تحریم‌های غیرانسانی مانع صادرات داروی مورد نیاز برای قربانیان جنگ‌افزار شیمیایی، داروهای مورد نیاز سایر قربانیان و همچنین داروهای مورد نیاز برای سایر بیماران می‌شود.»

 

وزارت امور خارجه پیشتر در توئیتی به‌مناسبت سالگرد بمباران شیمیایی شهر مرزی سردشت نوشته بود: «33 سال از حمله شیمیایی به سردشت می‌گذرد. ما هرگز حمایت و همراهی آمریکا و اروپا از صدام را در این حمله وحشتناک فراموش نکرده و نخواهیم کرد. ما هرگز سکوت شورای امنیت را در این جنایت فجیع از یاد نبرده و نخواهیم برد. ما هرچه را که آن‌ها ویران کرده‌اند، دوباره می‌سازیم.»

 

بمباران شیمیایی شهر مرزی سردشت فجیع‌ترین و وحشتناک‌ترین تهاجم شیمیایی‌ای بود که آثار و پیامدهای منفی زیادی به بار آورد. جمهوری اسلامی ایران این تهاجم را غیرانسانی اعلام کرد و شهر سردشت را نخستین شهر قربانی جنگ‌افزارهای شیمیایی در جهان بعد از بمباران هسته‌ای هیروشیما نامید.

 

حمله شیمیایی هواپیماهای متجاوز رژیم بعث عراق به شهر سردشت، به شهادت 110 نفر و مجروح شدن 5000 تن انجامید و هنوز هم تعدادی از مردم سردشت با آثار و پیامدهای این بمباران دست به گریبان هستند./ تسنیم 

مطالب مرتبط
ارسال نظر