دولت لبنان بار دیگر از پارلمان رأی اعتماد گرفت اعلام ورود صد‌ها دروزی از مناطق اشغالی به داخل سوریه زلنسکی: اگر تسلیحات دوربرد دریافت کنیم آماده اقدام هستیم ادعای دادستانی فرانسه علیه بشار اسد و ۲۰ مقام سابق سوریه اخراج مهاجران از خاک آمریکا به یک کشور آفریقایی واکنش وزارت خارجه به بازداشت اتباع ایرانی مقیم آمریکا رایزنی وزیران امور خارجه ایران و چین نشنال‌اینترست: الجولانی برای حفظ حکومت خود تروریست‌ها را جذب ارتش سوریه می‌کند سرپرست جدید سرکنسولگری افغانستان در مشهد کار خود را آغاز کرد موج گرمای شدید در اسپانیا جان بیش از ۱۰۰۰ نفر را گرفت درخواست عراقچی از شانگهای برای حمایت از ایران در برابر تجاوز آمریکایی-صهیونیستی ادامه بارش‌های سیل‌آسا در پاکستان؛ ۱۱۱ کشته و صد‌ها زخمی تاکنون سفارت ایران در لبنان: شایعات درباره ناامنی در کشور، جنگ روانی اسرائیل است السودانی: ایران کشوری مهم در منطقه است و روابط راهبردی عمیقی میان ماست لاوروف در دیدار با عراقچی: زمان گفت‌و‌گو با ایران درباره تحولات فرارسیده است

اتمام زمان، برای تحت کنترل درآوردن کرونا

وزیر بهداشت آمریکا تاکید کرد که زمان برای ایالات متحده در زمینه تحت کنترل درآوردن و غلبه بر بحران کرونا رو به پایان است.
تاریخ انتشار: ۰۷:۱۹ - ۰۹ تير ۱۳۹۹ - 2020 June 29
کد خبر: ۴۸۱۷۵

به گزارش راهبرد معاصر، به دنبال روند افزایشی گسترش شیوع ویروس کرونا در آمریکا طی چند هفته گذشته، «الکس آذر» وزیر بهداشت و خدمات انسانی آمریکا در مصاحبه با شبکه سی ان ان هشدار داد که زمان برای آمریکا برای تحت کنترل درآوردن شیوع ویروس کرونا رو به پایان است.

 

وی افزود: «شرایط نسبت به دوماه پیش متفاوت است، شرایط خیلی متفاوتی است و خیلی خیلی جدی است و پنجره امید برای غلبه بر ویروس کرونا و انجام هرگونه اقدام لازم در حال بسته شدن است.»

 

با این حال آذر از انتقاد از سیاستهای دولت برای بازگشایی خودداری کرد و خود مردم و اقدامات فردی را مسئول افزایش شیوع کرونا دانست.

 

سی ان ان با اشاره به اظهارات الکس آذر نوشت: با این وجود مواضع این مقام ارشد بهداشت و درمان آمریکا با مواضع اخیر دونالد ترامپ رئیس جمهوری و مایک پنس معاونش درباره بحران کرونا کاملا متفاوت است.

 

براساس گزارش این شبکه آمریکایی، مایک پنس روز جمعه در یک نشست خبری از افقی شدن منحنی ویروس کرونا گفته بود و تصویری گل و بلبل از روند مقابله با کرونا نشان داد، در حالیکه واقعیت متفاوت است.

 

روند افزایشی مبتلایان به ویروس «کووید۱۹» در ایالات متحده همچنان ادامه دارد و این در حالی است که بخش گسترده‌ای از افکار عمومی و همچنین سیاسیون آمریکا واکنش دیرهنگام کاخ سفید به شیوع این بیماری را عامل آن می‌دانند.

 

برآوردهای وبگاه آماری «وُرلداُمتر» نشان می‌دهد طی بیست‌وچهار ساعت گذشته از تمام ایالت‌های آمریکا به صورت مجموع، ۴۳۵۸۱ مورد جدید ابتلا به ویروس کرونا گزارش شده است.

 

بر این اساس، طی یک روز گذشته نیز ۵۱۲ آمریکایی بر اثر ابتلا به این بیماری جان خود را از دست داده‌اند.

بسیاری از ایالتها بازگشایی برخی مراکز خود را به تاخیر انداخته اند و در برخی از ایالتها نظیر کالیفرنیا نیز دستور تعطیلی رستورانها و باشگاههای شبانه صادر شده است.

 

پیش از این «آندریو کوومو» فرماندار ایالت نیویورک تاکید کرده بود که دولت ترامپ همچنان به انکار خود درباره شیوع ویروس کرونا ادامه می‌دهند.

 

وی که با شبکه خبری «ان‌بی‌سی» مصاحبه می‌کرد، گفت: «اگر شما به آن چیزی که وزیر خدمات بهداشتی و درمانی می‌گوید گوش فرا دهید،‌ اگر شما به چیزی که رئیس جمهور می‌گوید گوش دهید و اگر به کنفرانس‌های خبری کاخ سفید گوش کنید،‌ آنها همان چیزی را می‌گویند که سه ماه پیش می‌گفتند. آنها اساس مشکل را انکار می‌کنند. آنها نمی‌خواهند به مردم آمریکا حقیقت را بگویند.»/فارس

ارسال نظر
آخرین اخبار