واشنگتن: مذاکرات با ایران همچنان پیشرفت دارد حمله موشکی یمن به فرودگاه بن گوریون ترامپ: تحریم‌های سوریه را لغو خواهم کرد / عربستان به توافق ابراهیم می‌پیوندد سی‌ان‌ان: تغییر نام خلیج فارس از سوی ترامپ لغو شد ترامپ: مانع از آن شدم که ایران خلیج را خلیج فارس بنامد ترامپ: اگر دولت ایران با توافق مخالفت کند راهی جز اعمال کارزار فشار حداکثری بر ایران نخواهم داشت وزیر خارجه جدید کانادا مشخص شد / «آنیتا آناند» کیست؟ آمریکا تحریم‌های مرتبط با ایران اعمال کرد ترامپ: می‌خواهم به ایران مسیری برای آینده‌ای بهتر ارائه دهم /همکاری ما با عربستان قوی باقی خواهد ماند بقائی: می‌دانیم چه تدابیری در مذاکرات اتخاذ کنیم تا تجربه تلخ گذشته تکرار نشود رویترز: عربستان در حال رایزنی برای خرید اف-۳۵ از آمریکاست آکسیوس: انتظار می‌رود «ترامپ» و «جولانی» فردا دیدار کنند مدیر فرودگاه صنعا: بازسازی باند فرودگاه تکمیل شده و از فردا برای پذیرش پرواز‌ها آماده می‌شود امضای توافقات اقتصادی، دفاعی، انرژی و معدنی میان آمریکا و عربستان زلنسکی: اگر پوتین بیاید، به استانبول می‌روم

آخرین آمار جهانی کرونا در ۹ تیرماه ۹۹ / آمریکا رکورددار ابتلا و فوت

طبق آخرین آمار جهانی تاکنون ۱۰میلیون و ۲۴۹هزار نفر به بیماری کرونا مبتلا شدند؛ کشور آمریکا با افزایش ۴۰هزار مبتلا در ۲۴ ساعت گذشته به مجموع ۲میلیون و ۶۳۷هزار مبتلا رسید.
تاریخ انتشار: ۱۴:۴۱ - ۰۹ تير ۱۳۹۹ - 2020 June 29
کد خبر: ۴۸۲۵۲

به گزارش راهبرد معاصر؛  بر اساس آخرین آمار جهانی پایگاه اطلاعاتی "worldometer" تا این لحظه 10 میلیون و 249 هزار و 741 نفر در جهان به ویروس کرونا (کووید19) مبتلا شده‌اند که از این تعداد، 504 هزار و 490 نفر جان خود را از دست داده‌اند.

 

از مجموع تعداد مبتلایان در جهان تاکنون 5 میلیون و 557 هزار و 974 نفر بهبود یافته و توانسته‌اند این بیماری را شکست بدهند.

 

کشور آمریکا با بیشترین تعداد مبتلایان در جهان با افزایش 40 هزار و 307 مبتلا در 24 ساعت گذشته، به مجموع 2 میلیون و 637 هزار و 77 مبتلا رسیده است؛ تاکنون 128 هزار و 437 آمریکایی مبتلا به کووید19 در این کشور جان خود را از دست داده‌‌اند.

 

کشور برزیل بعد از آمریکا در رده دوم جهان قرار دارد که با افزایش 29 هزار و 313 مبتلا در 24 ساعت گذشته، به مجموع یک‌میلیون و 345 هزار و 254 مبتلا رسیده است؛ در این کشور تعداد 57 هزار و 658 نفر جان خود را بر اثر ابتلا به کرونا از دست داده‌اند.

 

کشور روسیه به‌‌عنوان سومین کشور جهان، با افزایش 6 هزار و 791 مبتلا در 24 ساعت گذشته، به مجموع 634 هزار و 437 مبتلا رسیده است؛ تاکنون 9 هزار و 73 روسی جان خود را از دست داده‌اند.

 

کشورهای هند، انگلیس، اسپانیا، پرو و شیلی نیز به‌ترتیب با 549 هزار و 197, 311 هزار و 151, 295 هزار و 850, 279 هزار و 419 و 271 هزار و 982 مبتلا در رده‌های چهارم تا هشتم جهان قرار گرفته‌اند.

 

همچنین کشورهای ایتالیا با 240 هزار و 310 و ایران با 222 هزار و 669 مبتلا در رده‌های نهم و دهم جهان قرار دارند.

 

از لحاظ تعداد بهبودیافتگان نیز کشورهای آمریکا، برزیل و روسیه به‌ترتیب با یک‌میلیون و 93 هزار و 456, 733 هزار و 848 و 399 هزار و 87 بهبودیافته در رده‌های اول تا سوم قرار دارند./ تسنیم

 

 

ویروس کرونا , قاره آمریکا ,

ارسال نظر
آخرین اخبار