پزشکیان: تلاش ما این است که اسنپ‌بک فعال نشود شهادت یک بسیجی در عملیات تروریستی در ایرانشهر سردار کارگر: در برابر جنگ ترکیبی دشمن، تهاجم ترکیبی خواهیم داشت جلسه فوق‌العاده دولت به ریاست معاون اول رئیس‌جمهور سردار دلیری: تروریست‌های اسرائیلی ‌منتظر پاسخ محکم نیروهای مسلح ایران باشند‌ مخبر: اگر اقتدار ملی کشور حفظ شود دشمن به فکر جنگ نمی‌افتد سرلشکر موسوی: ایران به دنیا ثابت کرده که هیچ‌گاه آغازگر جنگ نبوده است پزشکیان: هیچ مانعی برای همکاری‌های تهران-مسکو وجود ندارد اعلام ساعت کاری جدید ادارات، مدارس و بانک‌ها جیش‌الظلم مسئولیت حمله تروریستی امروز محور خاش-زاهدان را پذیرفت نظام پرداخت دستمزد کارکنان دولت تغییر می‌کند + جزئیات واکنش لاریجانی به اظهارات امروز نتانیاهو: آمریکایی‌ها حق دارند از این حرف او خودشان را بکشند فاز دوم طرد اتباع غیرمجاز در استان تهران اجرایی می‌شود شبکه اینترنشنال هک شد کشف بیش از ۷۰۰ دستگاه ریزپرنده قاچاق در پارسیان/ توقیف یک لنج و دستگیری متهم اصلی

نمایندگان استان تهران براساس مناطق تقسیم و به مشکلات مردم رسیدگی کنند

رئیس مجلس شورای اسلامی گفت: نمایندگان استان تهران باید براساس مناطق تهران تقسیم و به مشکلات مردم رسیدگی کنند.
تاریخ انتشار: ۲۱:۱۷ - ۱۰ تير ۱۳۹۹ - 2020 June 30
کد خبر: ۴۸۴۷۳

به گزارش راهبرد معاصر، رئیس مجلس شورای اسلامی گفت: نمایندگان استان تهران باید براساس مناطق تهران تقسیم و به مشکلات مردم رسیدگی کنند.
محمد باقر قالیباف رئیس مجلس شورای اسلامی در یادداشتی در اینستاگرام خود نوشت:

جلسات مجمع نمایندگان استان تهران باید زمانبندی مشخص و ثابتی داشته باشد تا از وظیفه اصلی خودمان که نمایندگی مردم شهر است، باز نمانیم؛ بنده هم خودم را موظف می دانم به صورت مداوم در این جلسات شرکت کنم.

امروز بیش از هر چیز نیازمند ارتباط چهره به چهره و مستقیم با مردم هستیم. ملاقات های مردمی بیش از آنکه برای مردم موثر باشد، برای ما اثرگذار است و باعث می شود به طور مداوم در جریان مشکلات از زبان مردم قرار بگیریم و طبق اولویت‌های مردم عمل کنیم.

نمایندگان استان تهران باید براساس مناطق تهران تقسیم و به مشکلات مردم رسیدگی کنند. بهتر است مساجدی را برای حضور نمایندگان در ساعت معین از هفته مشخص کرده و به مردم نیز اطلاع رسانی شود تا برای بیان مشکلات و مطالباتشان به نمایندگان حاضر مراجعه کنند.

اگر در ۴ موضوع مدرسه، محله، مسجد و منزل متمرکز شویم، بسیاری از مشکلات مربوط به شهر تهران حل خواهد شد. علاوه بر جلسات چهره به چهره با مردم، برای بررسی مشکلات استان تهران، مجمع نمایندگان هر ۱۵ روز یکبار پس از نماز مغرب و عشا جلسه خواهد داشت.
منبع:فارس

ارسال نظر
آخرین اخبار