ایران: از حق برخورداری از برنامه هسته‌ای صلح‌آمیز دست نمی‌کشیم حزب‌الله: ایران مدافع همه آزادگان است یمن: نیروهای مسلح ما در پاسخ به جنایات سعودی‌ها تردید نمی‌کنند ونس: اگر ترامپ بخواهد می‌توان با ایران به توافق رسید! واکنش روسیه به قطعنامه سیاسی غرب علیه ایران در نشست شورای حکام صنعا: عربستان تاوان جنایاتش را می‌دهد وال‌استریت ژورنال: کاخ سفید نگران مقاومت ایران و طولانی شدن جنگ است پیشروی سریع رزمندگان یمنی به سمت شهر راهبردی «المخا» توضیح سفیر عراق درباره حاشیه‌های خوابگاه نیکان سفیر پاکستان: به‌زودی تفاهم بهتری میان آمریکا و ایران حاصل می‌شود حملات توپخانه‌ای و پهپادی عربستان به مناطق مرزی صعده ادعای ترامپ: جنگ با ایران بعد از انتخابات میان دوره‌ای آمریکا پایان می‌یابد واکنش غریب آبادی به تصویب قطعنامه علیه ایران در شورای حکام: با این فضاسازی‌ها، در شورای امنیت کاری از پیش نمی‌برید  درگیری در جنوب یمن/ وزیر دفاع دولت مستعفی ناپدید شد پارلمان صربستان منحل شد / برگزاری انتخابات زودهنگام در پی درگیری‌های سیاسی داخلی آمریکا شکار زیرسطحی ارتش خود را از سوی ایران تایید کرد

آمریکا هوآوی و ZTE چین را تهدید کننده امنیت ملی خود دانست

آمریکا هوآوی و ZTE چین را تهدید کننده امنیت ملی خود دانست کمیته ارتباطات فدرال آمریکا دو شرکت فناورانه هوآوی و ZTE چین را به عنوان تهدید کننده امنیت ملی آمریکا معرفی کرد که نباید از تجهیزات یا سرویس‌های آنها استفاده شود.
تاریخ انتشار: ۲۲:۴۷ - ۱۰ تير ۱۳۹۹ - 2020 June 30
کد خبر: ۴۸۴۸۶

به گزارش راهبرد معاصر، کمیته ارتباطات فدرال آمریکا روز سه‌شنبه دو شرکت هوآوی و ZTE چین را به عنوان تهدیدهای امنیت ملی برای آمریکا اعلام کرد.

«آجیت پای» رئیس کمیته ارتباطات فدرال آمریکا در پیامی در توئیتر نوشت: «کمیته ارتباطات فدرال آمریکا هوآوی و ZTE‌ را به عنوان شرکت‌هایی که تهدیدی برای امنیت ملی آمریکا به شمار می‌آیند تعیین کرده است. در نتیجه، شرکت‌های ارتباطاتی نمی‌توانند از بودجه 8.3 میلیارد دلاری برای خرید تجهیزات یا سرویس‌هایی استفاده کنند که توسط این تامین کنندگان تولید می‌شود.»

دولت ترامپ ماه پیش و در ادامه اقدامات خود علیه شرکت هوآوی گفته بود آمریکا منابع جهانی تأمین تراشه‌های مورد استفاده توسط شرکت تکنولوژی چینی هوآوی را مسدود خواهد کرد.

ترامپ چند روز پیش نیز در مصاحبه با شبکه فاکس‌بیزنس گفته بود: «کارهای زیادی هست که می‌توانیم انجام دهیم. می‌توانیم کل رابطه را قطع کنیم. حالا اگر این کار را بکنیم چه می‌شود؟ اگر کل رابطه را قطع کنیم ۵۰۰ میلیارد دلار ذخیره خواهیم کرد.»

این در حالی است که وزارت امور خارجه چین تاکید کرده است: «دولت چین قویاً از حقوق و منافع مشروع و قانونی شرکت‌های چینی حمایت می‌کند و اقدامات دولت ترامپ زنجیره تولید، تأمین و ارزش جهانی را نابود می‌کند».

ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار