شروط پ. ک. ک برای ورود به عرصه سیاسی: آزادی «عبدالله اوجالان»، خواسته اصلی ما برای ادامه روند صلح است موارد اختلافی میان حماس و اسرائیل در مذاکرات آتش‌بس واکنش سازمان ملل و فیدان به خلع سلاح پ. ک. ک بیانیه وزارت خارجه آمریکا درباره کشته شدن یک شهروند آمریکایی در کرانه باختری اخراج دسته‌جمعی در وزارت خارجه آمریکا؛ ۱۳۵۰ دیپلمات کنار گذاشته شدند موافقت آمریکا با فروش احتمالی تجهیزات پشتیبانی A-۲۹ Super Tucano به ارتش لبنان هدیه ویژه نتانیاهو برای ترامپ اذعان هاآرتص به دستیابی هکر‌های ایرانی به اطلاعات صد‌ها مقام اسرائیلی سرکرده پ‌ک‌ک برای دومین بار خواستار خلع سلاح این گروه شد سفارت چین: به ایران موشک نداده‌ایم سفر هیئت قطری به آمریکا / جزئیات برنامه این گروه در کاخ سفید نتانیاهو: با ترامپ درباره تلاش‌ها برای آزادی زندانیان در غزه صحبت کردم بازداشت نظامیان بخش پدافند هوایی اسرائیل به اتهامات جنسی عراقچی با محمد بن سلمان دیدار و گفت‌و‌گو کرد نشست قریب‌الوقوع الجولانی با نتانیاهو در کاخ سفید

برگزاری نشست مجازی هیأت‌های سه کشور ضامن روند آستانه

نشست سه جانبه مجازی هیأت‌های کشورهای ضامن روند آستانه به منظور تهیه پیش نویس بیانیه سران امروز به ریاست خاجی دستیار ارشد وزیر خارجه و با حضور معاونان وزرای خارجه روسیه و ترکیه برگزار شد.
تاریخ انتشار: ۲۳:۰۷ - ۱۰ تير ۱۳۹۹ - 2020 June 30
کد خبر: ۴۸۴۸۹

به گزارش راهبرد معاصر، نشست سه جانبه مجازی هیأت‌های کشورهای ضامن روند آستانه (ایران، روسیه و ترکیه) به منظور تهیه پیش نویس بیانیه سران که قرار است فردا برگزار شود، امروز سه‌شنبه ۱۰ تیرماه ۱۳۹۹ به ریاست علی اصغر خاجی دستیار ارشد وزیر امور خارجه در امور ویژه سیاسی و مذاکره کننده ارشد ایرانی در روند آستانه و با حضور سرگئی ورشنین و سدات اونال معاونان وزرای خارجه روسیه و ترکیه برگزار شد.

در این جلسه مجازی که از طریق ویدئوکنفرانس برگزار شد، آخرین هماهنگی‌ها پیرامون اجلاس سران سه کشور که مقرر است روز چهارشنبه ۱۱ تیرماه ۹۹ به ریاست حسن روحانی رئیس جمهور برگزار شود، به عمل آمد.

سه طرف در این جلسه پیش نویس بیانیه نهایی را با یکدیگر مورد بحث و بررسی قرار دادند.

علی‌اصغر خاجی در این مدت نیز رایزنی‌های تلفنی با مقامات روس و همچنین با گیر پدرسون نماینده ویژه دبیرکل سازمان ملل در امور سوریه داشت.در آخرین تماس تلفنی خاجی و پدرسون که چهارم تیر ماه انجام شد، آخرین تحولات سیاسی، میدانی، برگزاری اجلاس مجازی آتی سران کشورهای ضامن روند آستانه، نشست بعدی کمیته قانون اساسی، آخرین وضعیت ادلب و جنوب سوریه و همچنین وضعیت اقتصادی و مشکلات ایجاد شده برای مردم این کشور در نتیجه تحریم‌ها مورد بحث و تبادل نظر قرار گرفت.

پس از آنکه کاخ کرملین از برگزاری نشست سران به صورت ویدئو کنفرانس خبر داد، علیرضا معزی معاون ارتباطات و اطلاع رسانی دفتر رئیس جمهور امروز اعلام کرد که اجلاس فوق العاده سران روند آستانه فردا (چهارشنبه) به میزبانی جمهوری اسلامی ایران برگزار می‌شود و سه کشور ضامن صلح آستانه در این نشست مجازی به تبادل نظر درباره راه‌های برقراری و تقویت صلح پایدار در سوریه می‌پردازند.

نشست سران به میزبانی تهران قرار بود در اسفند ماه سال گذشته ۱۳۹۸ برگزار شود که به دلیل شیوع کرونا به تعویق افتاد. محمدجواد ظریف وزیر امور خارجه ایران در سفری که ۲۵ تا ۲۷ خرداد ماه به ترکیه و روسیه داشت موافقت مقامات این کشورها را برای برگزاری نشست سران به صورت مجازی با توجه به شرایط ناشی از کرونا دریافت کرد.
منبع: فارس

ارسال نظر
پرطرفدارترین اخبار