زینب نصرالله: درد فراق پدرم بسیار سنگین است ۶۰۲ اسیر فلسطینی فردا آزاد خواهند شد جزئیات مراسم تشییع شهید نصرالله و صفی‌الدین در بیروت ابوعبیده اسامی ۶ اسیر اسراییلی را که شنبه آزاد می‌شوند اعلام کرد اسرائیل هویت یکی از اجساد تحویل گرفته شده از حماس را تائید نکرد اطلاعیه دفتر حافظ منافع ایران در واشنگتن درباره هم‌وطنانی که از آمریکا اخراج می‌شوند ریاست تشکیلات خودگردان فلسطین طرح محمود عباس درباره غزه را اعلام کرد سازمان درآمد داخلی آمریکا ۶۰۰۰ کارمند را اخراج می‌کند انفجار ۳ اتوبوس در جنوب تل‌آویو + فیلم  «کش پاتل» مدیر اف‌بی‌آی شد حماس: برای مذاکرات مرحله دوم آتش بس آماده‌ایم لغو کنفرانس خبری مقامات ارشد آمریکا و اوکراین به درخواست واشنگتن زلنسکی: با فرستاده ترامپ ملاقات سازنده‌ای داشتم گفت‌وگوی تلفنی پوتین با ولیعهد عربستان سعودی دبیرکل جنبش جهاد اسلامی فلسطین در دیدار با سرلشکر باقری: ایران خانه مقاومت است

تحریم تسلیحاتی و برجام محور گفتگوی روحانی و پوتین

رئیس جمهور؛ حسن روحانی با قدردانی از مواضع روسیه در حمایت از برجام و مقابله با سیاست‌های یکجانبه‌گرایانه آمریکا، بر توسعه و تعمیق روابط تهران- مسکو در همه زمینه‌ها تاکید کرد.
تاریخ انتشار: ۱۵:۳۳ - ۲۶ تير ۱۳۹۹ - 2020 July 16
کد خبر: ۵۰۸۳۵

به گزارش راهبرد معاصر، حسن روحانی روز پنجشنبه در گفت وگوی تلفنی با "ولادیمیر پوتین" رئیس جمهور روسیه، توسعه همکاری‌های دوجانبه و متوازن با مسکو را در تمامی سطوح سیاسی، اقتصادی، علمی و فرهنگی مورد تاکید قرار داد و از رایزنی‌ها و مذاکرات مسئولان دو کشور برای اجرایی و عملیاتی شدن توافقات ابراز خرسندی کرد.

 

روحانی در ادامه این گفتگو با اشاره به برگزاری نشست مجازی سران سه کشور ایران، روسیه و ترکیه با هدف برقراری صلح و ثبات و آرامش در سوریه، بر ضرورت ادامه همکاری‌های سه کشور در روند آستانه برای تحقق این هدف به ویژه در زمینه مسائل انسانی تاکید کرد.

 

رئیس جمهور همچنین با اشاره به اهمیت حفظ و اجرای کامل برجام به عنوان یک تعهد بین‌المللی برای طرفین امضاکننده آن، بر مقابله با یکجانبه‌گرایی و اقدامات و تلاش‌های اخیر آمریکا برای مقابله با پایان تحریم‌های تسلیحاتی ایران تاکید کرد.

 

روحانی همچنین با اشاره به وضعیت شیوع بیماری کرونا در ایران و دیگر کشورهای جهان و اوج‌گیری دوباره این ویروس طی یک ماه گذشته، بر ضرورت همکاری دو کشور و تبادل تجربیات در مقابله با این بیماری تاکید کرد.

 

رئیس جمهور روسیه نیز در این گفت وگو در تشریح مواضع این کشور در خصوص برجام گفت: همچون پنج سال گذشته از این سند بین‌المللی حمایت می‌کنیم و بر اجرا و حفظ آن اصرار داریم.

 

ولادیمیر پوتین همچنین توسعه روابط با ایران در همه زمینه‌ها را مورد تاکید قرار داد و افزود: از همکاری با ایران در زمینه مقابله با بیماری کرونا و تبادل تجربیات استقبال می‌کنیم.

 

رئیس جمهور روسیه همچنین در این گفتگو بر تداوم حمایت‌های این کشور از مواضع ایران در مجامع بین‌المللی تاکید کرد./ ایلنا

ارسال نظر