ایران: از حق برخورداری از برنامه هسته‌ای صلح‌آمیز دست نمی‌کشیم حزب‌الله: ایران مدافع همه آزادگان است یمن: نیروهای مسلح ما در پاسخ به جنایات سعودی‌ها تردید نمی‌کنند ونس: اگر ترامپ بخواهد می‌توان با ایران به توافق رسید! واکنش روسیه به قطعنامه سیاسی غرب علیه ایران در نشست شورای حکام صنعا: عربستان تاوان جنایاتش را می‌دهد وال‌استریت ژورنال: کاخ سفید نگران مقاومت ایران و طولانی شدن جنگ است پیشروی سریع رزمندگان یمنی به سمت شهر راهبردی «المخا» توضیح سفیر عراق درباره حاشیه‌های خوابگاه نیکان سفیر پاکستان: به‌زودی تفاهم بهتری میان آمریکا و ایران حاصل می‌شود حملات توپخانه‌ای و پهپادی عربستان به مناطق مرزی صعده ادعای ترامپ: جنگ با ایران بعد از انتخابات میان دوره‌ای آمریکا پایان می‌یابد واکنش غریب آبادی به تصویب قطعنامه علیه ایران در شورای حکام: با این فضاسازی‌ها، در شورای امنیت کاری از پیش نمی‌برید  درگیری در جنوب یمن/ وزیر دفاع دولت مستعفی ناپدید شد پارلمان صربستان منحل شد / برگزاری انتخابات زودهنگام در پی درگیری‌های سیاسی داخلی آمریکا شکار زیرسطحی ارتش خود را از سوی ایران تایید کرد

پوتین تحریم‌ها علیه سوریه را غیرقانونی دانست

پوتین تحریم‌ها علیه سوریه را غیرقانونی دانست رئیس جمهور روسیه در نشست مجازی سران کشورهای ضامن روند آستانه بر استقلال و حاکمیت ملی سوریه به عنوان یکی از اهداف سه کشور ضامن روند آستانه تاکید کرد و تحریم‌ها علیه سوریه را غیرقانونی خواند
تاریخ انتشار: ۱۶:۳۶ - ۱۱ تير ۱۳۹۹ - 2020 July 01
کد خبر: ۴۸۶۰۰

به گزارش راهبرد معاصر، «ولادیمیر پوتین»، رئیس جمهور روسیه در نشست مجازی سران کشورهای ضامن روند «آستانه»، ضمن تسلیت به مناسبت درگذشت تعدادی از هموطنان ایرانی در انفجار روز گذشته گفت: ما از طریق روند آستانه توانستیم کارهای بسیار زیادی انجام دهیم و زمینه لازم را برای حل و فصل دیپلماتیک بحران سوریه با کمک سازمان ملل فراهم کنیم.

وی افزود: مطمئنا استقلال حاکمیت ملی سوریه یکی از اهداف اصلی ماست که باید دنبال شود و اگر بخواهیم شرایط را تحلیل کنیم، می‌توانیم کارهای تکمیلی را انجام دهیم تا اینکه شرایط به سمت عادی سازی پیش برود و قدم‌های بلندتری در این خصوص برداشته شود.

پوتین گفت: به اقدامات تکمیلی نیاز داریم که اقدامات تروریست‌های باقیمانده در سوریه را خنثی و به حاکمیت دولت بر کل کشور کمک کنیم و اکنون یکی از مناطق شرق فرات است که در آنجا همچنان مشکل وجود دارد. با همکاران ترکیه‌ای در حال همکاری براساس توافقی که در ۲۰۱۸ به امضا رساندیم و مارس امسال نیز یک پروتکل الحاقی داشتیم، هستیم تا خشونت‌ها را کاهش دهیم..

رئیس‌جمهور روسیه به پیگیری روند آتش بس در مناطق کاهش تنش نیز اشاره کرد و گفت: باید کمیته قانون اساسی در ژنو را پیگیری و به اعضای کمیته برای نائل شدن به اهدافشان کمک کنیم. ما در چارچوب گفتگوی ملی در ۲۰۱۸ به آن پرداختیم و کشورهای ضامن روند آستانه نیز در آن حضور داشتند و آن را مورد تایید قرار دادند.

وی در بخش دیگری از صحبت‌هایش به بحث توسعه اقتصادی و بازگشت آوارگان و بازسازی زیرساخت‌ها در سوریه پرداخت و گفت: رسیدگی به این مسائل نیازمند اقدامات و همکاری‌های هماهنگ‌تر و فعالانه‌تر است.

پوتین افزود: مشکلات در سوریه باقی است، به‌خصوص در زمینه اقتصادی و تحریم‌هایی که با دور زدن سازمان ملل علیه سوریه اعمال می‌شود، مشکلات را بیشتر می‌کند و البته این تحریم‌ها غیرقانونی است.

رئیس‌جمهور روسیه متذکر شد: با توجه به همه این مسائل و فشارهایی که تحریم‌ها به سوریه وارد می‌کند باید سعی و تلاش خود را برای کمک به این کشور انجام دهیم به خصوص اینکه اکنون صحبت از اعمال تحریم‌های جدید است و مطمئنا این تحریم‌ها در راستای وخیم‌تر کردن شرایط اقتصادی در آن کشور پیش بینی شده و باید از طریق کانال‌های موجود، کمک‌های انسان‌دوستانه را ارائه دهیم.

او درباره بیانیه پایانی نشست امروز گفت: در بیانیه تهیه شده که منعکس کننده نظرات سه کشور است؛ به مسئله مناطق کاهش تنش و لزوم خنثی سازی تمامی گروه‌های تروریستی می‌پردازیم و طرف روسی از این بیانیه مشترک که توسط کارشناسان سه کشور تهیه شده و به ایجاد ثبات هر چه بیشتر در این کشور کمک می‌کند، حمایت می‌کند.

پوتین در پایان اظهاراتش عنوان کرد: برای سفر به ایران بعد از اینکه شرایط برای چنین کاری فراهم شود، اعلام آمادگی می‌کنم.

منبع: فارس

ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار