ارتش اسرائیل در حال پیشروی به مناطق روستایی درعا و قنیطره است درخواست سناتور‌های آمریکایی برای انتشار تحقیقات حمله به مدرسه میناب واکنش نخست وزیر پاکستان به تحولات یمن و حمله عربستان به فرودگاه صنعا اکانت ترامپ: رئیس‌جمهور آمریکا ساعت ۹ شب پنجشنبه، یک سخنرانی سراسری برای مردم ایالات متحده ایراد می‌کند حمله انصارالله یمن به فرودگاه ابها و منطقه العسیر عربستان نیویورک تایمز: ترامپ از سرگیری جنگ در ایران را به کنگره اطلاع داد کنایه عراقچی به ترامپ: ما منصف‌تریم؛ ۲۰ درصد غرامت از تنگه هرمز خیلی زیاد است واکنش وزارت خارجه به حمله به فرودگاه بین‌المللی صنعا سخنگوی سنتکام: ارتش در حال نهایی کردن جزئیات اجرای محاصره دریایی ایران است/ محاصره را آغاز می‌کنیم انصار الله یمن: حمله عربستان بی پاسخ نخواهد ماند بیانیه وزارت امور خارجه درباره تجاوز نظامی آمریکا علیه ایران علت مرگ سناتور آمریکایی «لیندسی گراهام» اعلام شد سنتکام: حملات برای تضعیف توان نظامی ایران ادامه دارد ۶ نظامی آمریکایی در حمله ایران به یک پایگاه در کویت کشته شدند کشته شدن ۳ آمریکایی در حمله موشکی به کویت اف بی آی مرگ لیندسی گراهام را بررسی خواهد کرد
عضو پارلمان عراق خبر داد

دخالت‌های داخلی و خارجی برای بازگشت متهمان تروریسم

دخالت‌های داخلی و خارجی برای بازگشت متهمان تروریسم عضو پارلمان عراق گفت که تبرئه وزیر اسبق دارایی این کشور که به همکاری با داعش متهم بود، گامی نخست برای بازگشت دیگر چهره‌های متهم به حمایت از تروریسم و حزب منحله بعث به عرصه سیاسی کشور است.
تاریخ انتشار: ۱۷:۴۶ - ۱۱ تير ۱۳۹۹ - 2020 July 01
کد خبر: ۴۸۶۰۹

«محمد البلداوی» عضو فراکسیون «الصادقون» در پارلمان عراق از دخالت‌های سیاسی در داخل و خارج عراق برای بازگشت جنایتکارانی به قدرت خبر داد که دستشان به خون عراقی‌ها آلوده است.

به گزارش راهبرد معاصر؛ البلداوی در اظهاراتی تلویزیونی گفت: «دخالت‌هایی سیاسی از داخل و خارج عراق در حال انجام است تا جنایتکارانی نظیر رافع العیساوی که دستانشان به خون عراقی‌ها آغشته است، آزاد شوند».
وی افزود: «لازم است که یک تیم قضایی با تصمیم‌ها برای بازگشت متهمان مقابله کند، زیرا خیلی از جنایتکاران فراری به همان شیوه بازگشت العیساوی بازخواهند گشت».

بر اساس گزارش پایگاه خبری موازین نیوز، دادگاه بغداد روز سه شنبه رافع العیساوی وزیر اسبق دارایی در دوره دوم دولت «نوری المالکی»(2010 تا 2014) را از اتهام‌های فساد اداری، مالی و تروریسم تبرئه و آزاد کرد، این اتفاق منجر به اعتراضاتی در بغداد شد و  جمعی از خانوادههای شهدا و قربانیان تروریسم با برپایی چند تجمع، به آزادی العیساوی اعتراض کردند.

معترضان معتقدند که بر اساس اسناد و شواهد، العیساوی در حمله سال ۲۰۱۴ داعش از این گروه تروریستی حمایت کرده است.


منبع:فارس

کلمات کلیدی: عراق سیاست
ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار