بازخوانی درخواست محرمانه نتانیاهو از ترامپ برای بقا در قدرت واکنش تند کوشنر به جنجال معاملات محرمانه با کشورهای خلیج فارس جهاد اسلامی: پاسخ به جنایات اسرائیل در میدان ادامه دارد عراقچی: آمریکا پول مالیات‌دهندگان را صرف دفاع از اسرائیل کرده است ادامه عملیات‌روانی رسانه‌های آمریکایی درباره ازسرگیری جنگ اسکات ریتر: آمریکا سپر کافی مقابل بالستیک‌های ایران ندارد یونان: تحریم‌های ایران را اجرا می‌کنیم پنتاگون سفارش خرید ۸۵۰ جنگنده اف-۳۵ داد ارتش یمن: عملیات نجات یک قایق/ سعودی کشتیرانی را تهدید می‌کند هشدار سفارت ایران در باکو به هموطنان ایرانی هیلاری کلینتون: خانواده ترامپ فاسد و کلاهبردار هستند نتانیاهو: ادعا درباره جلوگیری ترامپ از حمله من به ایران صحت ندارد نبیه‌ بری: وحدت مهمترین سلاح لبنانی‌ها برای دفاع از کشور است نشست مشترک ایران و افغانستان برای تسهیل و افزایش تجارت مرزی تلاش مجدد روسیه برای میانجیگری میان آمریکا و ایران
عضو پارلمان عراق خبر داد

دخالت‌های داخلی و خارجی برای بازگشت متهمان تروریسم

دخالت‌های داخلی و خارجی برای بازگشت متهمان تروریسم عضو پارلمان عراق گفت که تبرئه وزیر اسبق دارایی این کشور که به همکاری با داعش متهم بود، گامی نخست برای بازگشت دیگر چهره‌های متهم به حمایت از تروریسم و حزب منحله بعث به عرصه سیاسی کشور است.
تاریخ انتشار: ۱۷:۴۶ - ۱۱ تير ۱۳۹۹ - 2020 July 01
کد خبر: ۴۸۶۰۹

«محمد البلداوی» عضو فراکسیون «الصادقون» در پارلمان عراق از دخالت‌های سیاسی در داخل و خارج عراق برای بازگشت جنایتکارانی به قدرت خبر داد که دستشان به خون عراقی‌ها آلوده است.

به گزارش راهبرد معاصر؛ البلداوی در اظهاراتی تلویزیونی گفت: «دخالت‌هایی سیاسی از داخل و خارج عراق در حال انجام است تا جنایتکارانی نظیر رافع العیساوی که دستانشان به خون عراقی‌ها آغشته است، آزاد شوند».
وی افزود: «لازم است که یک تیم قضایی با تصمیم‌ها برای بازگشت متهمان مقابله کند، زیرا خیلی از جنایتکاران فراری به همان شیوه بازگشت العیساوی بازخواهند گشت».

بر اساس گزارش پایگاه خبری موازین نیوز، دادگاه بغداد روز سه شنبه رافع العیساوی وزیر اسبق دارایی در دوره دوم دولت «نوری المالکی»(2010 تا 2014) را از اتهام‌های فساد اداری، مالی و تروریسم تبرئه و آزاد کرد، این اتفاق منجر به اعتراضاتی در بغداد شد و  جمعی از خانوادههای شهدا و قربانیان تروریسم با برپایی چند تجمع، به آزادی العیساوی اعتراض کردند.

معترضان معتقدند که بر اساس اسناد و شواهد، العیساوی در حمله سال ۲۰۱۴ داعش از این گروه تروریستی حمایت کرده است.


منبع:فارس

کلمات کلیدی: عراق سیاست
ارسال نظر
captcha
تحلیل های برگزیده