اکانت ترامپ: رئیس‌جمهور آمریکا ساعت ۹ شب پنجشنبه، یک سخنرانی سراسری برای مردم ایالات متحده ایراد می‌کند حمله انصارالله یمن به فرودگاه ابها و منطقه العسیر عربستان نیویورک تایمز: ترامپ از سرگیری جنگ در ایران را به کنگره اطلاع داد کنایه عراقچی به ترامپ: ما منصف‌تریم؛ ۲۰ درصد غرامت از تنگه هرمز خیلی زیاد است واکنش وزارت خارجه به حمله به فرودگاه بین‌المللی صنعا سخنگوی سنتکام: ارتش در حال نهایی کردن جزئیات اجرای محاصره دریایی ایران است/ محاصره را آغاز می‌کنیم انصار الله یمن: حمله عربستان بی پاسخ نخواهد ماند بیانیه وزارت امور خارجه درباره تجاوز نظامی آمریکا علیه ایران علت مرگ سناتور آمریکایی «لیندسی گراهام» اعلام شد سنتکام: حملات برای تضعیف توان نظامی ایران ادامه دارد ۶ نظامی آمریکایی در حمله ایران به یک پایگاه در کویت کشته شدند کشته شدن ۳ آمریکایی در حمله موشکی به کویت اف بی آی مرگ لیندسی گراهام را بررسی خواهد کرد نخست‌وزیر اوکراین استعفا داد / تغییرات ساختاری جدید زلنسکی در کی‌یف در راه است عراقچی: ایران از تمامیت ارضی و حاکمیت ملی لبنان قاطعانه حمایت می‌کند بیانیه سنتکام: تنگه هرمز باز است! /نیرو‌های ما آماده‌اند تا تداوم آزادی کشتیرانی را تضمین کنند

افشای جزئیات تازه درباره سقوط هواپیمای رئیس ستاد ارتش لیبی در ترکیه

افشای جزئیات تازه درباره سقوط هواپیمای رئیس ستاد ارتش لیبی در ترکیه نماینده‌ای ترکیه‌ای با افشای جزئیات تازه درباره سقوط هواپیمای رئیس ستاد ارتش لیبی، خواهان توضیحات دولت ترکیه در این خصوص شد.
تاریخ انتشار: ۱۸:۰۹ - ۰۹ ارديبهشت ۱۴۰۵ - 2026 April 29
کد خبر: ۳۰۶۸۷۸

به گزارش راهبرد معاصر، دنیز یاووز ییلماز، نماینده پارلمان ترکیه، پس از آن‌که جزئیات جدیدی درباره سانحه سقوط هواپیمای محمد الحدّاد، رئیس پیشین ستاد ارتش لیبی در ترکیه فاش کرد، موجی از بحث و جدل را برانگیخت.

به نقل از روزنامه جمهوریت ترکیه، ییلماز اعلام کرد که دوربین‌های نظارتی مخصوص پایانه شماره ۵ فرودگاه در روز وقوع حادثه از کار افتاده بودند؛ با وجود آن‌که در آن محل دو هواپیما حضور داشتند؛ یکی لیبیایی و دیگری اسرائیلی.

او از وزیر حمل‌ونقل ترکیه خواست تا هرچه سریع‌تر دلیل از کار افتادن این دوربین‌ها در چنین زمان حساسی را توضیح دهد.

ییلماز افزود که در اختیار آنها فیلم‌هایی از دوربین‌های خصوصی وجود دارد که نشان می‌دهد هر دو هواپیما به‌مدت یک ساعت و ۴۱ دقیقه در یک محوطه بوده‌اند. وی هشدار داد در صورتی که توضیحات رسمی ارائه نشود، این ویدیو‌ها در اختیار افکار عمومی قرار خواهند گرفت.

این نماینده پارلمان ترکیه احتمال داد که آنچه رخ داده ممکن است نشانگر نوعی قصور یا حتی نقش احتمالی از سوی اداره فرودگاه‌های ترکیه باشد و از دولت از جمله وزارت‌های حمل‌ونقل، کشور و خارجه خواست تا به پرسش‌های مطرح‌شده درباره جزئیات این حادثه پاسخ دهند.

او همچنین این سوال را مطرح کرد که چرا هواپیمای الحدّاد در محوطه‌ای دور از سالن تشریفات مقامات عالی گذاشته شده بود، امری که برخلاف عرف چنین سفر‌هایی است و چرا هواپیمای «مشکوک» دیگر در همان محل باقی مانده و جابه‌جا نشده است.

به گفته ییلماز، هواپیمای اسرائیلی به هواپیمای لیبیایی نزدیک شده و به‌مدت یک ساعت و ۴۱ دقیقه در کنار آن باقی مانده است، در حالی‌که خدمه هواپیمای لیبیایی در یکی از هتل‌ها اقامت داشتند. او بار دیگر این سوال را مطرح کرد: چرا در همان زمان دوربین‌های نظارتی از کار افتاده بودند و آیا این اتفاق عمدی بوده است؟

کلمات کلیدی: لیبی ارتش
مطالب مرتبط
ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار