خبر بد برای کارگران+ جزئیات-راهبرد معاصر
سازمان هدفمندی یارانه‌ها: مردم حتما حساب بانکی خود را برای دریافت یارانه چک کنند عرضه اولیه سهام زاگرس دارو پارسیان در فرابورس ایران + جزییات وزیر نیرو: ۶ هزار مگاوات برق تا تابستان آتی وارد شبکه می‌شود طرح فروش نقدی و اقساطی مدیران خودرو دی ۱۴۰۳ + جدول و شرایط شرایط پیش فروش سایپا برای متقاضیان سامانه یکپارچه اعلام شد + جدول ممنوعیت فروش خودرو‌های وارداتی خارج از سامانه زیان ۲.۲ میلیارد دلاری سرقت رمزارز در ۲۰۲۴  ۴۴ میلیون نفر سود سهام عدالت گرفتند  قیمت جهانی طلا امروز ۱۴۰۳/۰۹/۳۰ قیمت مصوب میوه شب یلدا اعلام شد/ قیمت هندوانه، انار، خرمال، موز و نارنگی یارانه آذر واریز شد / دهک‌های چهارم تا نهم حسابشان را چک کنند شرایط فروش فوق العاده خودرو چانگان CS۳۵ تیپ ۳ واریز سود به بیش از ۴۴ میلیون مشمول سهام عدالت خاتمه یافت وزیر کار: ناترازی‌ها بیشتر از آنکه به شرایط امروز مربوط باشد، ریشه در برخی تصمیمات گذشته دارد آخرین قیمت ارز توافقی نیما/ دلار حواله ۶۲هزار و ۷۳۲ تومان شد

خبر بد برای کارگران+ جزئیات

هفته گذشته اخبار مهمی در حوزه کارگری منتشر شد که یکی از این اخبار ناخوشایند برای کارگران، عدم پرداخت معوقات افزایش حق مسکن بوده است.
تاریخ انتشار: ۱۵:۳۲ - ۱۲ تير ۱۳۹۹ - 2020 July 02
کد خبر: ۴۸۷۱۴

به گزارش راهبرد معاصر،  تعاون و کار در هفته ای که گذشت با اخبار متعددی از جمله نامه فوری شریعتمداری, وزیرکار به جهانگیری همراه بود. وی در این نامه اشاره کرده بود که در صورت تصویب حق مسکن در هیأت وزیران امکان اجرایی شدن این مصوبه از تیر ماه ممکن است. اما علی رغم اینکه امروز 12 تیر ماه است افزایش حق مسکن هنوز در هیأت دولت تصویب نشده است.

 

اعلم اینکه افزایش حق مسکن از تیرماه عملیاتی شود, باعث دلخوری نمایندگان کارگران از دولت شد. فرامرز توفیقی، رئیس کمیته دستمزد کانون شوراهای اسلامی کار از نامه وزیر کار به جهانگیری در ارتباط با اجرای حق مسکن 300هزارتومانی از تیرماه انتقاد کرد و گفت: با یک حساب سرانگشتی ماهیانه 700میلیارد تومان از سفره کارگران با اجرای افزایش حق مسکن از تیرماه برداشته می‌شود.

 

وی بیان کرد: اجرای مصوبه افزایش دستمزد از تیرماه چگونه بدون رعایت سه‌جانبه‌گرایی صورت گرفته است؟ کارفرمایان که با دولت همراه هستند، بهتر بود برای زمان اجرای این مصوبه نیز رأی‌گیری می‌کردند، وعده واهی دادن به کارگران درست نیست. هزینه زندگی کارگران سرسام‌آور افزایش یافته است.

 

خبر دیگر این هفته صحبت های حاتم شاکرمی , معاون روابط کار وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی بود. وی با اشاره به اینکه اولویت اول این برنامه ها حمایت از کارگرانی بوده که از سوی کارفرمایان حقوق و مزایایی دریافت نکرده اند گفت : همه کارگرانی که تحت پوشش بیمه قرار دارند و در زمان شیوع ویروس کرونا بیکار شده اند، چنانچه بیکاری شان تداوم داشته باشد، بر اساس قوانین و مقررات از اول خرداد، بیمه بیکاری دریافت می کنند.

 

از جمله اخبار مهم این هفته نیز خبر راه‌اندازی سامانه جدید بیمه بیکاری به طور آزمایشی در 5 استان بود. مسعود بابایی,مدیرکل حمایت از مشاغل و بیمه بیکاری وزارت کار از راه‌اندازی زیرسامانه جدید بیمه بیکاری در 5 استان به صورت آزمایشی خبر داد.

 

اما یکی از اخبار مهم این هفته که بازخورد خوبی هم به همراه داشت, درخواست نمایندگان کارگران برای حذف شرکت های پیمانکاری بود. ناصر چمنی, رئیس کانون عالی انجمن های صنفی کارگری با اشاره به اینکه کارگران خواستار از بین رفتن شرکت های پیمانکاری هستند گفت: بخش زیادی از حق و حقوق کارگران در شرکت های پیمانکاری از بین می رود./ تسنیم

ارسال نظر