البوسعیدی: هیچ عوارضی برای عبور از تنگه هرمز دریافت نخواهد شد مادورو پیامی در حمایت از مردم زلزله زده ونزوئلا صادر کرد پاکستان ادعای طرح موساد برای ترور عاصم منیر را رد کرد گروسی: دوران اجماع قدرت‌های بزرگ علیه ایران به پایان رسیده و احتمالاً تا مدت‌های مدید باز نمی‌گردد اعتراض بقایی به اعتراف دبیرکل ناتو به همکاری با آمریکا و اسرائیل در جنگ با ایران / ناتو باید بابت همه پیامد‌های این جنگ تجاوزکارانه پاسخگو باشد ادعای ترامپ درباره بمباران مدرسه میناب: کار آمریکا نبوده! سنای آمریکا نظر ترامپ را جلب کرد / عقب نشینی از بررسی قطعنامه اختیارات جنگی ترامپ علیه ایران هشدار جدی نیروی دریای سپاه درباره تردد شناور‌ها در تنگه هرمز / فقط عبور از این مسیر‌ها مجاز است سنتکام مدعی کشته شدن یکی از رهبران داعش در سوریه شد پایان دادگاه نتانیاهو بعد از ۹۸ جلسه سخنگوی هیئت مذاکره کننده در واکنش به ادعا‌های روبیو: صلح واقعی با پایان مداخلات آمریکا و خاتمه اشغالگری محقق می‌شود روبیو: یادداشت تفاهم با ایران ظرف ۶۰ روز اجرا خواهد شد قالیباف: کشور‌های غرب آسیا و اسلامی باید نظم جدیدی را متکی بر ظرفیت‌ها، منابع و مردم خود بنا کنند عراقچی همتای عربستانی خود را در جریان آخرین روند مذاکرات، پیشرفت‌های حاصل‌شده در اجرای تفاهمات قرار داد آمریکا فعالیت سفارت خود در کویت را از سر گرفت قالیباف با علی‌اف دیدار کرد

هیچ قدرتی توان توقف برنامه هسته‌ای ایران را ندارد

هیچ قدرتی توان توقف برنامه هسته‌ای ایران را ندارد در حالی که نخست وزیر رژیم صهیونیستی از عزم رژیمش برای ادامه مقابله با برنامه هسته‌ای صلح‌آمیز جمهوری اسلامی ایران سخن می‌گوید، رئیس اسبق موساد گفت نه تنها اسرائیل بلکه هیچ قدرتی در جهان توان متوقف کردن برنامه هسته ای ایران را ندارد.
تاریخ انتشار: ۱۵:۳۷ - ۱۲ تير ۱۳۹۹ - 2020 July 02
کد خبر: ۴۸۷۱۵

به گزارش راهبرد معاصر، ساعاتی پس از سخنان و ادعاهای بنیامین نتانیاهو در نشست مطبوعاتی با برایان هوک مسئول پرونده ایران در دولت آمریکا که به فلسطین اشغالی سفر کرده بود ، رئیس اسبق موساد(سازمان جاسوسی)تاکید کرد هیچ قدرتی توان بازداشتن ایران از ادامه برنامه هسته ای اش را ندارد.

 

بنیامین نتانیاهو در این نشست ادعا کرده بود که رژیمش از هیچ کاری برای جلوگیری از توسعه برنامه هسته ای ایران فروگذار نخواهد کرد.

 

در مقابل مدیر اسبق موساد ناتوانی جهان در متوقف کردن برنامه هسته ای جمهوری اسلامی ایران را یک واقعیت توصیف کرد.

 

شابتای شاویت رئیس اسبق موساد در گفتگویی با روزنامه جروزالم پست به مناسبت صدور نسخه انگلیسی کتابش تحت عنوان " رئیس موساد" گفت تنها کسانی که می توانند برنامه هسته ای ایران را متوقف کنند خود ایرانی ها هستند اگر تصمیم بگیرند که این کار را انجام دهند، آن را انجام خواهند داد.

 

او به سیاستمداران رژیم اشغالگر توصیه کرد از هیچ تلاشی برای آرام باقی نگه داشتن جبهه با حزب الله فروگذار نکنند ، باید به نوعی آتش بس غیر رسمی با حزب الله رسید.

 

در این حال یکی از مراکز مهم پژوهشی رژیم صهیونیستی ، طرح الحاق را عاملی برای ضربه زدن به توان بازدارندگی رژیم اعلام کرد.

 

مرکز تحقیقات و پژوهش های سیاسی و راهبردی هرتزیلیا در تحقیقی که اخیرا منتشر کرد به سیاستگذاران رژیم صهیونیستی توصیه کرد از ایده الحاق کرانه باختری و دره اردن صرفه نظر کنند چون در حال حاضر این کار می تواند توان بازدارندگی و حتی واکنش تل آویو را به ویژه در رابطه با برنامه هسته ای رو به گسترش ایران تضعیف کند.

 

این مرکز پژوهشی با اذعان به سردرگمی جریان آمریکایی صهیونیستی در مقابله با جمهوری اسلامی نوشت : آمریکا در حال تلاش برای تمدید تحریم ها است، اما این کشور در انزوای خاصی در این رابطه گرفتار شده است و در مقابل اگر رفع تحریم ها را بپذیرد این کار منجر به تشویق روسیه برای فروش سلاح های پیشرفته از جمله سامانه های پدافند هوایی به ایران شده و این امر به خودی خود انگیزه ای برای ایران جهت گسترش برنامه های هسته ای اش خواهد بود./ تسنیم

ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار