ادعای فایننشال تایمز: پوتین برای توافق با ترامپ، دستور توقف حملات در اوکراین را صادر کرد کارمند سابق وزارت جنگ اسرائیل مسئول پرونده ایران در کاخ سفید شد زلنسکی: اشغال کریمه توسط روسیه را به‌رسمیت نمی‌شناسیم عراقچی عازم پکن شد ادعای «ترامپ» درباره حملات آمریکا علیه یمن آمریکا تحریم‌های جدید مرتبط با ایران اعمال کرد گروسی: مسئولیت بزرگی بر دوش ماست تا از دستیابی ایران به سلاح هسته‌ای جلوگیری کنیم وال استریت ژورنال: ویتکاف دوباره به روسیه می‌رود ایران اتهامات آمریکا و رژیم اسرائیل را درباره نقش ایران در سوریه رد کرد گفت و گوی ترامپ با نتانیاهو درمورد مذاکرات هسته‌ای با ایران ابراز خرسندی قطر از تداوم مذاکرات ایران و آمریکا علت درگذشت پاپ فرانسیس مشخص شد وضعیت فاجعه‌بار نوار غزه از زبان سخنگوی دبیرکل سازمان ملل رجزخوانی جدید نتانیاهو: ما حملات گسترده‌ای علیه دشمن انجام می‌دهیم / پاسخ ما به حوثی‌ها کوبنده خواهد بود پوتین قانون معاهده جامع راهبردی با ایران را امضا کرد

تلاش موساد برای رفع مخالفت‌های کشور‌های عربی با طرح الحاق کرانه باختری

سازمان جاسوسی رژیم صهیونیستی تلاش‌هایی را برای رفع مخالفت‌های کشور‌های عربی با طرح الحاق کرانه باختری آغاز کرده است.
تاریخ انتشار: ۱۲:۰۴ - ۲۶ خرداد ۱۳۹۹ - 2020 June 15
کد خبر: ۴۶۱۲۳

به گزارش راهبرد معاصر؛ یوسی کوهن، رئیس سازمان جاسوسی رژیم صهیونیستی (موساد) برنامه‌ای را با هدف رفع مخالفت کشور‌های عربی با طرح الحاق کرانه باختری در پیش گرفته است.

 

رسانه صهیونیستی «کان» یکشنبه شب با تایید تلاش‌های رئیس موساد برای رایزنی با کشور‌های عرب مخالف با طرح الحاق کرانه باختری، از احتمال سفر او به برخی از این کشور‌ها در آینده نزدیک خبر داد.

 

کوهن پیش از این نیز تلاش‌هایی را در جهت بهبود روابط میان رژیم صهیونیستی و دیگر کشور‌های عرب از جمله عربستان صورت داده بود.

 

بنا به نوشته جروزالم پست، رئیس موساد در ابتدای همه‌گیری ویروس کرونا توانست برخی کشور‌های حوزه خلیج فارس را در ارائه تجهیزات پزشکی به تل‌آویو دخیل کند. موساد طی سالیان متمادی در برقراری تماس‌های محرمانه با کشور‌هایی که رژیم صهیونیستی امکان برقراری روابط آشکار با آن‌ها را ندارد، نقش داشته است.

 

طبق طرحی که دونالد ترامپ، رئیس‌جمهور آمریکا موسوم به معامله قرن اعلام کرده است ۳۰ درصد از اراضی کرانه باختری و غور اردن به اراضی اشغالی ملحق می‌شوند. بر این اساس کرانه باختری، مرزی با رود اردن و بحرالمیت نخواهد داشت. تنها راه ارتباطی کرانه باختری با دنیای بیرون دو پلی است که آن را به اردن متصل می‌کند و از مناطق اشغالی خواهد گذشت.

 

الحاق کرانه باختری به سرزمین‌های تحت اشغال رژیم صهیونیستی موج مخالفت و محکومیت را از سوی کشور‌های عربی و اتحادیه اروپا به دنبال داشته است./ باشگاه خبرنگاران

ارسال نظر
آخرین اخبار