دولت لبنان بار دیگر از پارلمان رأی اعتماد گرفت اعلام ورود صد‌ها دروزی از مناطق اشغالی به داخل سوریه زلنسکی: اگر تسلیحات دوربرد دریافت کنیم آماده اقدام هستیم ادعای دادستانی فرانسه علیه بشار اسد و ۲۰ مقام سابق سوریه اخراج مهاجران از خاک آمریکا به یک کشور آفریقایی واکنش وزارت خارجه به بازداشت اتباع ایرانی مقیم آمریکا رایزنی وزیران امور خارجه ایران و چین نشنال‌اینترست: الجولانی برای حفظ حکومت خود تروریست‌ها را جذب ارتش سوریه می‌کند سرپرست جدید سرکنسولگری افغانستان در مشهد کار خود را آغاز کرد موج گرمای شدید در اسپانیا جان بیش از ۱۰۰۰ نفر را گرفت درخواست عراقچی از شانگهای برای حمایت از ایران در برابر تجاوز آمریکایی-صهیونیستی ادامه بارش‌های سیل‌آسا در پاکستان؛ ۱۱۱ کشته و صد‌ها زخمی تاکنون سفارت ایران در لبنان: شایعات درباره ناامنی در کشور، جنگ روانی اسرائیل است السودانی: ایران کشوری مهم در منطقه است و روابط راهبردی عمیقی میان ماست لاوروف در دیدار با عراقچی: زمان گفت‌و‌گو با ایران درباره تحولات فرارسیده است

تلاش موساد برای رفع مخالفت‌های کشور‌های عربی با طرح الحاق کرانه باختری

سازمان جاسوسی رژیم صهیونیستی تلاش‌هایی را برای رفع مخالفت‌های کشور‌های عربی با طرح الحاق کرانه باختری آغاز کرده است.
تاریخ انتشار: ۱۲:۰۴ - ۲۶ خرداد ۱۳۹۹ - 2020 June 15
کد خبر: ۴۶۱۲۳

به گزارش راهبرد معاصر؛ یوسی کوهن، رئیس سازمان جاسوسی رژیم صهیونیستی (موساد) برنامه‌ای را با هدف رفع مخالفت کشور‌های عربی با طرح الحاق کرانه باختری در پیش گرفته است.

 

رسانه صهیونیستی «کان» یکشنبه شب با تایید تلاش‌های رئیس موساد برای رایزنی با کشور‌های عرب مخالف با طرح الحاق کرانه باختری، از احتمال سفر او به برخی از این کشور‌ها در آینده نزدیک خبر داد.

 

کوهن پیش از این نیز تلاش‌هایی را در جهت بهبود روابط میان رژیم صهیونیستی و دیگر کشور‌های عرب از جمله عربستان صورت داده بود.

 

بنا به نوشته جروزالم پست، رئیس موساد در ابتدای همه‌گیری ویروس کرونا توانست برخی کشور‌های حوزه خلیج فارس را در ارائه تجهیزات پزشکی به تل‌آویو دخیل کند. موساد طی سالیان متمادی در برقراری تماس‌های محرمانه با کشور‌هایی که رژیم صهیونیستی امکان برقراری روابط آشکار با آن‌ها را ندارد، نقش داشته است.

 

طبق طرحی که دونالد ترامپ، رئیس‌جمهور آمریکا موسوم به معامله قرن اعلام کرده است ۳۰ درصد از اراضی کرانه باختری و غور اردن به اراضی اشغالی ملحق می‌شوند. بر این اساس کرانه باختری، مرزی با رود اردن و بحرالمیت نخواهد داشت. تنها راه ارتباطی کرانه باختری با دنیای بیرون دو پلی است که آن را به اردن متصل می‌کند و از مناطق اشغالی خواهد گذشت.

 

الحاق کرانه باختری به سرزمین‌های تحت اشغال رژیم صهیونیستی موج مخالفت و محکومیت را از سوی کشور‌های عربی و اتحادیه اروپا به دنبال داشته است./ باشگاه خبرنگاران

ارسال نظر