نتانیاهو ایران را تهدید کرد ترامپ: در تلاش برای تأمین امنیت هرمز هستیم؛ به نفت منطقه نیاز نداریم! پایگاه نظامی آمریکا در کویت هدف قرار گرفت نخست‌وزیر عراق و رئیس‌جمهور آمریکا دیدار کردند تردد نفتکش‌ها از تنگه هرمز متوقف شد / جزئیات گزارش شرکت‌های معتبر رصد ترافیک دریایی ارتش اسرائیل در حال پیشروی به مناطق روستایی درعا و قنیطره است درخواست سناتور‌های آمریکایی برای انتشار تحقیقات حمله به مدرسه میناب واکنش نخست وزیر پاکستان به تحولات یمن و حمله عربستان به فرودگاه صنعا اکانت ترامپ: رئیس‌جمهور آمریکا ساعت ۹ شب پنجشنبه، یک سخنرانی سراسری برای مردم ایالات متحده ایراد می‌کند حمله انصارالله یمن به فرودگاه ابها و منطقه العسیر عربستان نیویورک تایمز: ترامپ از سرگیری جنگ در ایران را به کنگره اطلاع داد کنایه عراقچی به ترامپ: ما منصف‌تریم؛ ۲۰ درصد غرامت از تنگه هرمز خیلی زیاد است واکنش وزارت خارجه به حمله به فرودگاه بین‌المللی صنعا سخنگوی سنتکام: ارتش در حال نهایی کردن جزئیات اجرای محاصره دریایی ایران است/ محاصره را آغاز می‌کنیم انصار الله یمن: حمله عربستان بی پاسخ نخواهد ماند بیانیه وزارت امور خارجه درباره تجاوز نظامی آمریکا علیه ایران

تلاش موساد برای رفع مخالفت‌های کشور‌های عربی با طرح الحاق کرانه باختری

تلاش موساد برای رفع مخالفت‌های کشور‌های عربی با طرح الحاق کرانه باختری سازمان جاسوسی رژیم صهیونیستی تلاش‌هایی را برای رفع مخالفت‌های کشور‌های عربی با طرح الحاق کرانه باختری آغاز کرده است.
تاریخ انتشار: ۱۲:۰۴ - ۲۶ خرداد ۱۳۹۹ - 2020 June 15
کد خبر: ۴۶۱۲۳

به گزارش راهبرد معاصر؛ یوسی کوهن، رئیس سازمان جاسوسی رژیم صهیونیستی (موساد) برنامه‌ای را با هدف رفع مخالفت کشور‌های عربی با طرح الحاق کرانه باختری در پیش گرفته است.

 

رسانه صهیونیستی «کان» یکشنبه شب با تایید تلاش‌های رئیس موساد برای رایزنی با کشور‌های عرب مخالف با طرح الحاق کرانه باختری، از احتمال سفر او به برخی از این کشور‌ها در آینده نزدیک خبر داد.

 

کوهن پیش از این نیز تلاش‌هایی را در جهت بهبود روابط میان رژیم صهیونیستی و دیگر کشور‌های عرب از جمله عربستان صورت داده بود.

 

بنا به نوشته جروزالم پست، رئیس موساد در ابتدای همه‌گیری ویروس کرونا توانست برخی کشور‌های حوزه خلیج فارس را در ارائه تجهیزات پزشکی به تل‌آویو دخیل کند. موساد طی سالیان متمادی در برقراری تماس‌های محرمانه با کشور‌هایی که رژیم صهیونیستی امکان برقراری روابط آشکار با آن‌ها را ندارد، نقش داشته است.

 

طبق طرحی که دونالد ترامپ، رئیس‌جمهور آمریکا موسوم به معامله قرن اعلام کرده است ۳۰ درصد از اراضی کرانه باختری و غور اردن به اراضی اشغالی ملحق می‌شوند. بر این اساس کرانه باختری، مرزی با رود اردن و بحرالمیت نخواهد داشت. تنها راه ارتباطی کرانه باختری با دنیای بیرون دو پلی است که آن را به اردن متصل می‌کند و از مناطق اشغالی خواهد گذشت.

 

الحاق کرانه باختری به سرزمین‌های تحت اشغال رژیم صهیونیستی موج مخالفت و محکومیت را از سوی کشور‌های عربی و اتحادیه اروپا به دنبال داشته است./ باشگاه خبرنگاران

ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار