بیانیه خانواده سخنگوی شهید گردان‌های القسام اظهارات تهدیدآمیز ترامپ علیه ایران در دیدار با نتانیاهو / ما می‌خواهیم سوریه زنده بماند دیدار سفیر ایران با وزیر دفاع و فرمانده ارتش لبنان انتشار تصاویری از شهید ابوعبیده سخنگوی سابق القسام برای اولین بار + عکس اولین تصویر سخنگوی جدید گردان‌های قسام با یونیفرم و چفیه شهید ابوعبیده + عکس القسام شهادت شماری از فرماندهان ارشد خود را اعلام کرد + عکس سخنگوی القسام به شهادت رسید «هیبت الحلبوسی» رئیس پارلمان عراق شد پوتین: حمله باید تا زمان آزادسازی زاپوریژیا در آینده نزدیک ادامه یابد رایزنی وزرای خارجه ایران و عربستان درباره تحولات یمن شیخ نعیم قاسم: خواهان به تعویق افتادن درخواست انحصار سلاح هستیم / دولت لبنان نباید ژاندارم اسرائیل شود سقوط ۲ بالگرد در نیوجرسی آمریکا ترامپ: رایزنی سازنده‌ای با پوتین داشتم تصویب قطعنامه علیه تل‌آویو در پارلمان سومالی بیانیه مشترک ایران و کشور‌های عربی و اسلامی درباره سومالی‌لند

هیچ قدرتی توان توقف برنامه هسته‌ای ایران را ندارد

در حالی که نخست وزیر رژیم صهیونیستی از عزم رژیمش برای ادامه مقابله با برنامه هسته‌ای صلح‌آمیز جمهوری اسلامی ایران سخن می‌گوید، رئیس اسبق موساد گفت نه تنها اسرائیل بلکه هیچ قدرتی در جهان توان متوقف کردن برنامه هسته ای ایران را ندارد.
تاریخ انتشار: ۱۵:۳۷ - ۱۲ تير ۱۳۹۹ - 2020 July 02
کد خبر: ۴۸۷۱۵

به گزارش راهبرد معاصر، ساعاتی پس از سخنان و ادعاهای بنیامین نتانیاهو در نشست مطبوعاتی با برایان هوک مسئول پرونده ایران در دولت آمریکا که به فلسطین اشغالی سفر کرده بود ، رئیس اسبق موساد(سازمان جاسوسی)تاکید کرد هیچ قدرتی توان بازداشتن ایران از ادامه برنامه هسته ای اش را ندارد.

 

بنیامین نتانیاهو در این نشست ادعا کرده بود که رژیمش از هیچ کاری برای جلوگیری از توسعه برنامه هسته ای ایران فروگذار نخواهد کرد.

 

در مقابل مدیر اسبق موساد ناتوانی جهان در متوقف کردن برنامه هسته ای جمهوری اسلامی ایران را یک واقعیت توصیف کرد.

 

شابتای شاویت رئیس اسبق موساد در گفتگویی با روزنامه جروزالم پست به مناسبت صدور نسخه انگلیسی کتابش تحت عنوان " رئیس موساد" گفت تنها کسانی که می توانند برنامه هسته ای ایران را متوقف کنند خود ایرانی ها هستند اگر تصمیم بگیرند که این کار را انجام دهند، آن را انجام خواهند داد.

 

او به سیاستمداران رژیم اشغالگر توصیه کرد از هیچ تلاشی برای آرام باقی نگه داشتن جبهه با حزب الله فروگذار نکنند ، باید به نوعی آتش بس غیر رسمی با حزب الله رسید.

 

در این حال یکی از مراکز مهم پژوهشی رژیم صهیونیستی ، طرح الحاق را عاملی برای ضربه زدن به توان بازدارندگی رژیم اعلام کرد.

 

مرکز تحقیقات و پژوهش های سیاسی و راهبردی هرتزیلیا در تحقیقی که اخیرا منتشر کرد به سیاستگذاران رژیم صهیونیستی توصیه کرد از ایده الحاق کرانه باختری و دره اردن صرفه نظر کنند چون در حال حاضر این کار می تواند توان بازدارندگی و حتی واکنش تل آویو را به ویژه در رابطه با برنامه هسته ای رو به گسترش ایران تضعیف کند.

 

این مرکز پژوهشی با اذعان به سردرگمی جریان آمریکایی صهیونیستی در مقابله با جمهوری اسلامی نوشت : آمریکا در حال تلاش برای تمدید تحریم ها است، اما این کشور در انزوای خاصی در این رابطه گرفتار شده است و در مقابل اگر رفع تحریم ها را بپذیرد این کار منجر به تشویق روسیه برای فروش سلاح های پیشرفته از جمله سامانه های پدافند هوایی به ایران شده و این امر به خودی خود انگیزه ای برای ایران جهت گسترش برنامه های هسته ای اش خواهد بود./ تسنیم

ارسال نظر
تحلیل های برگزیده
آخرین اخبار