جزئیات گفتگوی عراقچی و فرمانده ارتش پاکستان طرح ترامپ برای ممنوعیت روادید مهاجرتی ۷۵ کشور لغو شد چین: اقدامات یک‌جانبه آمریکا علیه شرکای ایران «غیرقانونی» است اعلام وضعیت اضطراری هواپیمای آمریکایی در نزدیکی تنگه هرمز واشنگتن پست: ترامپ گزینه‌ چندانی برای تشدید تحریم علیه ایران ندارد حزب‌الله مصاحبه جعلی العربیه درباره بلندی‌های علی الطاهر را تکذیب کرد نیویورک‌تایمز: تهدیدهای ترامپ برای وادار کردن ایران به امتیازدهی، نتیجه معکوس داشته است تأکید نخست‌وزیر قطر بر تلاش برای میانجیگری میان ایران و آمریکا ایهود باراک: اقدام نتانیاهو در تشدید تنش‌ با ترکیه احمقانه است غریب آبادی: آمریکا اسم شکست بعدیش را «جنگ اقتصادی» گذاشته‌ است هشدار صنعا: مرحله جدید معادلات علیه عربستان دردناک‌تر خواهد بود عراقچی: اصرار آمریکا به سیاست شکست خورده شکست‌های بیشتر به بار می‌آورد حزب‌الله: با حمایت ایران قاطعانه ایستاده‌ایم/ معادله تهران تثبیت شد آمریکا مدعی شد: ۷۵۷ نظامی در جنگ ایران زخمی شده‌اند جلالی: پروژه‌های مشترک ایران و روسیه با سرعت بیشتری دنبال خواهد شد ادعای جدید ترامپ درباره مذاکره با ایران: مذاکره با آنها اتلاف وقت است!

جانسون مخالف اعمال دور دوم قرنطینه سراسری در انگلیس

جانسون مخالف اعمال دور دوم قرنطینه سراسری در انگلیس علی‌رغم شیوع کرونا در انگلیس، نخست‌وزیر این کشور با اعمال دور دوم قرنطینه سراسری در این کشور مخالفت کرد.
تاریخ انتشار: ۱۴:۵۸ - ۰۹ تير ۱۳۹۹ - 2020 June 29
کد خبر: ۴۸۲۵۸

به گزارش راهبرد معاصر؛ بوریس جانسون، نخست وزیر انگلیس امروز دوشنبه تاکید کرد اعمال دور دوم قرنطینه در سراسر این کشور یک اشتباه بزرگ است و انگلیس نمی‌تواند به ریاضت اقتصادی باز گردد.

 

جانسون اظهار داشت دولت به کمک خود به مشاغل برای غلبه بر بحران ویروس کرونا ادامه می‌دهد. او همچنین اعلام کرد فردا سه شنبه از یک برنامه بزرگ برای رونق اقتصادی رونمایی خواهد کرد.

 

نخست‌وزیر انگلیس روز شنبه بار دیگر تاکید کرد که لندن آماده است تا بدون هرگونه توافق تجاری، اتحادیه اروپا را ترک کند.

 

ویروس کرونا در انگلیس تا کنون بیش از ۳۱۱ هزار نفر را مبتلا کرده است که از این تعداد ۴۳ هزار و ۵۵۰ تن جان خود را از دست داده اند./ باشگاه خبرنگاران

ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار