واکنش عجیب اتحادیه اروپا به همه پرسی روسیه/ تقلب در همه پرسی!-راهبرد معاصر
نماینده ایران در آژانس بین المللی انرژی اتمی: قطعنامه شورای حکام تعاملات میان ایران و آژانس را نادیده گرفته است قطعنامه شورای حکام علیه ایران تصویب شد پاسخ ایران به قطعنامه آژانس؛ راه‌اندازی مجموعه قابل‌توجهی از سانتریفیوژ‌های جدید و پیشرفته والری زالوژنی: جنگ جهانی سوم رسماً آغاز شده است وزیر خارجه ایران: عملیات وعده صادق ۳ علیه اسرائیل حتما انجام خواهد شد بیانیه مشترک ۷+۱ کشور در حمایت از ایران در نشست شورای حکام کمال خرازی: رای دیوان بین‌المللی کیفری در صدور حکم بازداشت نتانیاهو رسواکننده غربی‌هاست نماینده ایران در سازمان ملل: شورای امنیت به مصونیت اسرائیل پایان دهد شهردار یک شهر در ایالت میشیگان: برای دستگیری «نتانیاهو» و «گالانت» آماده‌ایم قطعنامه ضدایرانی امشب به رأی گذاشته می‌شود؛ ۶درخواست ۳کشور اروپایی از ایران آغاز فعالیت عراقچی در شبکه اجتماعی بلواسکای واکنش‌ها به حکم دادگاه لاهه برای بازداشت نتانیاهو بیانیه ضدایرانی تروئیکای اروپایی درباره برجام ادعای اتحادیه اروپا: اقدامات هسته‌ای ایران «توجیه غیرنظامی معتبر» ندارد عراقچی: ایران به گام غیرفنی اروپا پاسخ مناسب می‌دهد

واکنش عجیب اتحادیه اروپا به همه پرسی روسیه/ تقلب در همه پرسی!

سخنگوی اتحادیه اروپا از وقوع تقلب در همه پرسی قانون اساسی روسیه خبر داد.
تاریخ انتشار: ۰۹:۰۴ - ۱۳ تير ۱۳۹۹ - 2020 July 03
کد خبر: ۴۸۷۷۱

به گزارش راهبرد معاصر؛پیتر استانو، سخنگوی اتحادیه اروپا از تقلب در همه پرسی روسیه خبر داد.

 

بر این اساس، وی تاکید کرد: گزارش‌هایی وجود دارد که حاکی از وقوع تقلب در زمان رای گیری در روسیه است. این گزارش‌ها تاکید دارد تخلفاتی چون اجبار مردم به رای دادن، چند بار رای دادن افراد، محرمانه نبودن رای افراد و خشونت پلیس علیه خبرنگاران ناظر همه پرسی رخ داده است.

 

این مقام اروپایی تاکید کرد: روسیه باید در این زمینه تحقیقات لازم را انجام دهد. مسکو باید به تعهدات بین المللی خود پایبند باشد.

 

وزارت خارجه آمریکا نیز با صدور بیانیه‌ای از وقوع تقلب در این همه پرسی خبر داد.

 

تاکنون بیش از ۹۰ درصد از آرا همه‌پرسی مربوط به تغییر قانون اساسی روسیه شمارش شده است و نتایج به دست آمده نشان می‌دهد بیش از ۷۸ درصد از مردم این کشور با تغییر قانون اساسی موافقت هستند. بر این اساس، ولادیمیر پوتین، رئیس جمهور روسیه می‌تواند تا سال ۲۰۳۶ در قدرت بماند.

 

به دلیل شیوع ویروس کرونا و برای جلوگیری از تشکیل صف و تجمع در شعبه‌های اخذ رای، از روز پنجشنبه گذشته روند اخذ رای از طریق پست الکترونیکی، حضور مستقیم پای صندوق رای، رای گیری آنلاین و حتی رای دهی از درب منازل آغاز شد و چهارشنبه به پایان رسید.

 

پیشنهاد تغییر قانون اساسی در روسیه در ماه ژانویه مطرح شد، در آن زمان پوتین برای اولین بار پیشنهاد اعمال تغییرات در قانون اساسی را داد. بر اساس پیشنهاد او، اختیارات پارلمان گسترش می‌یابد و همچنین او می‌تواند تا پایان دوره ریاست جمهوری در سال ۲۰۳۶، در قدرت باقی بماند./ باشگاه خبرنگاران

ارسال نظر
آخرین اخبار