ادعای فایننشال تایمز: پوتین برای توافق با ترامپ، دستور توقف حملات در اوکراین را صادر کرد کارمند سابق وزارت جنگ اسرائیل مسئول پرونده ایران در کاخ سفید شد زلنسکی: اشغال کریمه توسط روسیه را به‌رسمیت نمی‌شناسیم عراقچی عازم پکن شد ادعای «ترامپ» درباره حملات آمریکا علیه یمن آمریکا تحریم‌های جدید مرتبط با ایران اعمال کرد گروسی: مسئولیت بزرگی بر دوش ماست تا از دستیابی ایران به سلاح هسته‌ای جلوگیری کنیم وال استریت ژورنال: ویتکاف دوباره به روسیه می‌رود ایران اتهامات آمریکا و رژیم اسرائیل را درباره نقش ایران در سوریه رد کرد گفت و گوی ترامپ با نتانیاهو درمورد مذاکرات هسته‌ای با ایران ابراز خرسندی قطر از تداوم مذاکرات ایران و آمریکا علت درگذشت پاپ فرانسیس مشخص شد وضعیت فاجعه‌بار نوار غزه از زبان سخنگوی دبیرکل سازمان ملل رجزخوانی جدید نتانیاهو: ما حملات گسترده‌ای علیه دشمن انجام می‌دهیم / پاسخ ما به حوثی‌ها کوبنده خواهد بود پوتین قانون معاهده جامع راهبردی با ایران را امضا کرد

۴ فعال حقوق بشری به جرم ارتباط با تروریسم در ترکیه محکوم شدند

۴ فعال حقوق بشری به اتهام ارتباط با تروریسم و همچنین ارتباط با کودتای ناموفق در ترکیه، در دادگاه این کشور محکوم شدند.
تاریخ انتشار: ۱۸:۵۲ - ۱۳ تير ۱۳۹۹ - 2020 July 03
کد خبر: ۴۸۸۴۱

به گزارش راهبرد معاصر به نقل از نشنال پست، دادگاه ترکیه روز جمعه به اتهامات مربوط به ۴ فعال حقوق بشری در ارتباط با کودتای ناموفق در ترکیه رسیدگی کرد.

دادگاه ترکیه مدیر اجرایی سابق عفو بین‌الملل در این کشور را به بیش از ۶ سال زندان محکوم کرد. همچنین براساس رای این دادگاه، ۳ فعال حقوق بشری دیگر هم با اتهاماتی در خصوص ارتباط با تروریسم محکوم شدند. براساس رای دادگاه، این ۳ نفر به ۲ سال و یک ماه زندان محکوم شدند.

سازمان عفو ترکیه در توییتر اعلام کرده که ۷ متهم دیگر در این کشور که ۳ سال پیش در پی کودتای ناموفق سال ۲۰۱۶ دستگیر شده بودند، آزاد شدند. دستگیری‌های گسترده پس از کودتای ناموفق در ترکیه، موجب اعتراض‌های بین‌المللی نسبت به وضعیت حقوق بشر در ترکیه شد. اتباعی از کشور سوئد و آلمان در میان ۷ نفر آزاد شده، حضور دارند.

همچنین در پی اعلام احکام دادگاه در خصوص افراد مذکور، سازمان عفو بین‌الملل واکنش تندی نشان داده است. اندرو گاردنر، نماینده عفو بین‌الملل در توییتر خود این‌طور واکنش نشان داد: «پس از ۳ سال محاکمه، تانر کیلیچ، رئیس افتخاری عفو بین‌الملل ترکیه به جرم عضویت در یک سازمان تروریستی محکوم شده است. این محکومیت از سر عصبانیت و ادعا‌یی پوچ و بدون مدرک است».

در پی کودتای ناموفق در ترکیه، آنکارا حدود ۸۰ هزار نفر را دستگیر و زندانی کرده‌ است. همچنین در مدت زمان مشابه، ۱۵۰ هزار کارمند دولت، پرسنل ارتش و افراد دیگر هم از کار برکنار شده‌اند. ترکیه فتح‌الله گولن را که مورد حمایت آمریکا قرار دارد، عامل کودتا معرفی می‌کند.

باشگاه خبرنگاران جوان

ارسال نظر
آخرین اخبار