ترامپ: اگر رئیس‌جمهور نمی‌شدم، جنگ جهانی سوم رخ می‌داد اعتراف اسرائیل به قدرت موشکی ایران: سرعت ساخت موشک در ایران فراتر از انتظار است رایزنی محمود عباس و رئیس‌جمهور قزاقستان درباره تحولات فلسطین ادعای جدید نخست‌وزیر اسرائیل علیه حماس عراقچی: ایران همزمان برای مذاکره و دفاع از منافع ملی آماده است مسکو: آمریکا باید از درگیری تمام‌عیار در ونزوئلا جلوگیری کند تونی بلر از برنامه ترامپ برای «هیات صلح غزه» کنار گذاشته شد عراقچی: باید ثابت می‌کردیم دشمنان از طریق جنگ نمی‌توانند به اهداف خود برسند وقوع زلزله ۷ ریشتری در ژاپن؛ هشدار سونامی صادر شد اعتصاب گسترده علویان سوریه اسلامی: سازمان انرژی اتمی در حمله نظامی هیچ تلفاتی نداشت/ هیچ بازرسی در ایران نیست ریابکوف: روسیه شانه‌به‌شانه در کنار مادورو ایستاده است مرتس: آلمان در آینده نزدیک فلسطین را به‌رسمیت نمی‌شناسد نتانیاهو: ما در سوریه باقی خواهیم ماند فرستاده ترامپ: آمریکا نیروی زمینی در اوکراین مستقر نخواهد کرد

دادگاه ترکیه متهمان قتل «جمال خاشقجی» را محاکمه می کند

دادگاهی در ترکیه قرار است روز جمعه روند رسیدگی به پرونده اتهامات ۲۰ تن از مقامات سعودی را در ماجرای قتل «جمال خاشقجی» روزنامه نگار و منتقد عربستانی آغاز کند.
تاریخ انتشار: ۲۳:۲۵ - ۱۲ تير ۱۳۹۹ - 2020 July 02
کد خبر: ۴۸۷۶۱

به گزارش راهبرد معاصر، خبرگزاری الجزیره روز پنج شنبه به نقل از مقامات آگاه در دفتر دادستان استانبول گزارش داد که دادگاه رسیدگی به پرونده قتل «جمال خاشقجی» روزنامه نگار سعودی فردا جمعه ساعت ۷ صبح به وقت محلی در دادگاه بخش «کاگلایان» استان استانبول برگزار خواهد شد.

 

در این دادگاه قرار است به پرونده اتهامات ۲۰ تن از مقامات سعودی که ادعا می‌شود در قتل این روزنامه نگار دست داشته اند، رسیدگی شود.

 

گفتنی است که خاشقجی، مقاله نویس ۵۹ ساله روزنامه واشنگتن پست روز دوم اکتبر ۲۰۱۸ پس از ورود به کنسولگری عربستان در استانبول جهت انجام تشریفات اداری برای ازدواج خود، در آن مکان به قتل رسید. مقامات ترکیه می‌گویند که جسد خاشقجی در این کنسولگری توسط قاتلان تکه تکه شده است.

 

در ماه مارس، دادستان‌های ترکیه ۲۰ تبعه سعودی، از جمله دو دستیار ارشد و پیشین «محمد بن سلمان» ولیعهد سعودی، را به قتل این روزنامه نگار متهم کردند.

 

طبق کیفرخواست تنظیم شده، «احمد العسیری» معاون پیشین سرویس امنیت و اطلاعات خارجی عربستان سعودی به تشکیل یک تیم ضربت و برنامه ریزی برای قتل این روزنامه نگار- که نویسنده های مقاله‌های تند و انتقادی علیه دولت سعودی بود- متهم است. همچنین «سعود القحطانی» مشاور پیشین رسانه‌ای و دربار پادشاهی عربستان، به تحریک و هدایت عملیات از طریق صدور دستور به تیم ضربت متهم شده است.

 

سایر متهمان این پرونده نیز غالباً مأموران سعودی هستند که گفته می‌شود در این عملیات ترور شرکت داشته اند. دادستان‌های ترکیه در حال حاضر برای این مظنونان حکم بازداشت صادر کرده اند.

 

منبع: مهر

ارسال نظر
تحلیل های برگزیده
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار