ظرفیت تولید ۳۰۰ تا ۴۰۰ تن کینوا در کشور-راهبرد معاصر
سازمان هدفمندی یارانه‌ها: مردم حتما حساب بانکی خود را برای دریافت یارانه چک کنند عرضه اولیه سهام زاگرس دارو پارسیان در فرابورس ایران + جزییات وزیر نیرو: ۶ هزار مگاوات برق تا تابستان آتی وارد شبکه می‌شود طرح فروش نقدی و اقساطی مدیران خودرو دی ۱۴۰۳ + جدول و شرایط شرایط پیش فروش سایپا برای متقاضیان سامانه یکپارچه اعلام شد + جدول ممنوعیت فروش خودرو‌های وارداتی خارج از سامانه زیان ۲.۲ میلیارد دلاری سرقت رمزارز در ۲۰۲۴  ۴۴ میلیون نفر سود سهام عدالت گرفتند  قیمت جهانی طلا امروز ۱۴۰۳/۰۹/۳۰ قیمت مصوب میوه شب یلدا اعلام شد/ قیمت هندوانه، انار، خرمال، موز و نارنگی یارانه آذر واریز شد / دهک‌های چهارم تا نهم حسابشان را چک کنند شرایط فروش فوق العاده خودرو چانگان CS۳۵ تیپ ۳ واریز سود به بیش از ۴۴ میلیون مشمول سهام عدالت خاتمه یافت وزیر کار: ناترازی‌ها بیشتر از آنکه به شرایط امروز مربوط باشد، ریشه در برخی تصمیمات گذشته دارد آخرین قیمت ارز توافقی نیما/ دلار حواله ۶۲هزار و ۷۳۲ تومان شد

ظرفیت تولید ۳۰۰ تا ۴۰۰ تن کینوا در کشور

گسترش سطح زیر کشت کینوا ظرفیت تولید این محصول را ۳۰۰ تا ۴۰۰ تن افزایش داده است در حالی که تاکنون ۱۰۰ تن از این محصول در کشور تولید شده است.
تاریخ انتشار: ۲۰:۲۲ - ۱۳ تير ۱۳۹۹ - 2020 July 03
کد خبر: ۴۸۸۵۹

به گزارش راهبرد معاصر فرامک عزیز کریمی مدیر کل دفتر امور غلات و محصولات اساسی وزارت جهاد کشاورزی  در خصوص  شرایط کشت کینوا در کشور گفت: سطح زیر کشت کینوا تا ۱۴۰ هکتار توسعه داده شده است.

او افزود: بیش از ۸ سال است که ۲ نوع این محصول در مراکز تحقیقاتی مورد بررسی قرار گرفته اند و در حال حاضر در حال بررسی تنوع ارقام و سازگاری کشت در کل استان‌های کشور هستیم.

این مقام مسئول اظهار کرد: این گیاه با وجود اینکه از آمریکای جنوبی (پرو و بولیوی) وارد کشور شده اجداد بومی آن در کشور وجود دارد و در کل کشور قابل کشت هست.

او با بیان اینکه فرآوری کینوا در کشور با مشکلاتی رو به روست، تصریح کرد: صنعتگران ما در استان خراسان و فارس صنایع لازم را برای پوست گیری آن تامین کردند، اما نیاز به توسعه بیشتری دارد.

به گفته کریمی  تا کنون ۱۰۰ تن کینوا وارد کشور شده است در حالی که ما همین میزان را در داخل کشور تولید کرده ایم و نیازی به واردات نداریم.

این مقام مسئول گفت: از لحاظ اقتصادی کینوا بسیار سودده است و به دلیل مصرف آب کمتر می‌تواند جایگزین محصول برنج شود. این میوه مقاوم به شوری است و در اراضی لب شور هم قابل کشت است.

او افزود: کشاورزان در کل کشور با این زراعت آشنا هستند و فقط از بازار فروش محصول نگران هستند.

مدیر کل دفتر امور غلات و محصولات اساسی وزارت جهاد کشاورزی با اشاره به اینکه برای صادرات باید ارقام بازار پسند تولید شود، تصریح کرد: برای صادرات باید روی برند، ارقام وبوجاری سایز کار شود تا زمینه برای صادات این محصول فراهم شود.

باشگاه خبرنگاران

ارسال نظر