ترامپ ادعای خود برای اعلام پیروزی در جنگ با ایران را بار دیگر تکرار کرد تیپ «الیوم الموعود» در عراق منحل شد/ تغییر ساختار «جیش الامام» به موسسه انصار الامام المهدی المیادین: معاون رئیس امارات در سفر به ریاض حامل پیام نتانیاهو برای بن‌سلمان بود تحریم‌های جدید آمریکا علیه ایران/ ۱۰ فرد و نهاد مستقر در ایران، هنگ‌کنگ و پاکستان تحریم شدند گروسی: فعلا مذاکرات رسمی میان آمریکا و ایران در جریان نیست ترامپ ادعای پایان «خیلی زود» جنگ با ایران را تکرار کرد شروط عجیب آمریکا برای ازسرگیری پرواز‌های نجف میان ایران و عراق ناو هواپیمابر «تئودور روزولت» برای جابه‌جایی با ناو دیگر عازم منطقه شد پایگاه داده پنتاگون هک شد مقام آگاه ایرانی انعطاف ایران در قبال موضوع هسته‌ای را تکذیب کرد + جزئیات پاسخ نماینده ایران به اتهامات وزیر خارجه کانادا ترامپ مدعی مذاکره غیر مستقیم با ایران شد بن فرحان و روبیو در واشنگتن دیدار کردند از سرگیری پرواز‌ها میان ایران و نجف اشرف تظاهرات در نجف برای لغو ممنوعیت پرواز‌های ایران توضیح سخنگوی وزارت امور خارجه درباره حضور عراقچی در نیویورک

بغداد خواستار تسلط بر تمامی درآمدهای نفتی اقلیم کردستان عراق

بغداد خواستار تسلط بر تمامی درآمدهای نفتی اقلیم کردستان عراق مذاکره کنندگان کردستان عراق در بغداد، با افزایش مطالبات دولت مرکزی در خصوص چگونگی صادرات نفت و گذرگاههای مرزی مواجه شده‌اند.
تاریخ انتشار: ۱۳:۲۶ - ۱۴ تير ۱۳۹۹ - 2020 July 04
کد خبر: ۴۸۹۴۲

به گزارش راهبرد معاصر،  علی رغم اینکه از فوریه گذشته تا کنون چهار دور مذاکرات میان اربیل و بغداد درباره پرونده‌های مورد اختلاف برگزار شده، اما طرفین هنوز به تفاهم نرسیده‌اند.

 

به نوشته وبگاه العربی الجدید، دولت بغداد خواستار تسلط بر تمامی درآمدهای نفتی و درآمدهای گذرگاههای واقع در اقلیم کردستان عراق است. همچنین طرفین در خصوص پرونده‌های قدیمی از جمله پرداخت حقوق کارمندان منطقه کردستان و مناطق مورد اختلاف، به تفاهم نرسیده‌اند.

 

منابع سیاسی کُرد در این باره گفتند که هیأت کردی که ابتدای هفته گذشته وارد بغداد شد با افزایش سطح مطالبات دولت مرکزی مواجه شد. بغداد از مسئولان اربیل خواسته است تا علاوه بر ارسال درآمد ۲۵۰ هزار بشکه‌ای به بغداد که در توافقات پیشین درج شده بود؛ باید تمامی درآمد نفتی را در اختیار دولت مرکزی قرار دهد تا در مقابل نیز بغداد سهم کردستان عراق از بودجه را به طور کامل پرداخت کند.

 

مذاکره کنندگان بغداد همچنین از اربیل خواسته‌اند تا طبق متن قانون اساسی با تعطیلی تمامی گذرگاههای مرزی با ترکیه فقط یک گذرگاه آن هم تحت کنترل دولت مرکزی ایجاد کند.

 

مسأله دیگر صادرات نفت کردستان عراق به رژیم صهیونیستی است، بنابر گزارش‌های مختلف، نفت کردستان عراق از طریق بنادر ترکیه به سرزمین اشغالی منتقل می‌شود و گروههای شیعه و سنی در عراق خواستار باز شدن این پرونده در روند مذاکرات شده‌اند.

 

ادامه این اختلافات در حالی است که حزب اتحاد میهنی کردستان در چهارم تیر ماه تهدید کرده بود که در صورت شکست مذاکرات و اجرای حکم قطع حقوق کارمندان، مشارکت خود در دولت و پارلمان منطقه کردستان را به حالت تعلیق درمی‌آورد./ فارس

ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار