ترامپ: الجولانی اسرائیل را به رسمیت خواهد شناخت اسلامی: برچیده شدن غنی سازی را نمی‌پذیریم/ دنبال نظامی سازی هسته‌ای نیستیم سخنگوی وزارت خارجه: نشست مدیران سیاسی ایران و سه کشور اروپایی جمعه برگزار خواهد شد دیدار امیر قطر با ترامپ با محوریت همکاری برای صلح در منطقه حمایت رئیس جمهور عراق از مذاکرات جاری بین آمریکا و ایران پاکستان: به آتش‌بس با هند پایبند می‌مانیم واشنگتن: مذاکرات با ایران همچنان پیشرفت دارد حمله موشکی یمن به فرودگاه بن گوریون ترامپ: تحریم‌های سوریه را لغو خواهم کرد / عربستان به توافق ابراهیم می‌پیوندد سی‌ان‌ان: تغییر نام خلیج فارس از سوی ترامپ لغو شد ترامپ: مانع از آن شدم که ایران خلیج را خلیج فارس بنامد ترامپ: اگر دولت ایران با توافق مخالفت کند راهی جز اعمال کارزار فشار حداکثری بر ایران نخواهم داشت وزیر خارجه جدید کانادا مشخص شد / «آنیتا آناند» کیست؟ آمریکا تحریم‌های مرتبط با ایران اعمال کرد ترامپ: می‌خواهم به ایران مسیری برای آینده‌ای بهتر ارائه دهم /همکاری ما با عربستان قوی باقی خواهد ماند

حزب‌الله لبنان اهانت به آیت‌الله سیستانی را محکوم کرد

حزب‌الله لبنان در بیانیه اهانت روزنامه الشرق الاوسط عربستان سعودی به آیت‌الله سیستانی را قاطعانه محکوم کرد.
تاریخ انتشار: ۲۳:۴۹ - ۱۴ تير ۱۳۹۹ - 2020 July 04
کد خبر: ۴۹۰۵۴

به گزارش راهبرد معاصر جنبش حز‌ب‌الله لبنان طی بیانیه‌ای اقدام روزنامه سعودی در انتشار مطلب توهین آمیز به مرجعیت دینی شیعیان عراق را محکوم کرد.

در بیانیه حزب‌الله آمده است: «ما به شدت تعرض و زبان‌درازی به مرجعیت دینی [عراق] و جایگاه بزرگ آن در دل‌های مسلمانان و باورهای آن‌ها را محکوم می‌کنیم».

به گزارش شبکه المیادین، جنبش مقاومت اسلامی لبنان مرجعیت دینی عراق را عامل حفظ امنیت، وحدت ملی و ثبات سیاسی عراق دانست و گفت که فتواهای آیت‌الله سید علی سیستانی در مقابله با گروه تروریستی داعش نقش اساسی در آزادسازی عراق از چنگ این گروهک داشت.

حزب‌الله لبنان اقدام روزنامه سعودی در اهانت به ساحت مرجعیت دینی عراق و حامیان این اقدام را خدمت به دشمنان امت اسلامی که در رأس آن، آمریکا و رژیم صهیونیستی قرار دارد، دانست.

روزنامه سعودی الشرق الاوسط دیروز جمعه با انتشار تصویری، اقدام به توهین به مرجعیت دینی شیعیان عراق کرد که واکنش جریان‌ها و گروه‌های مختلف سیاسی و اجتماعی عراق و محکومیت این اقدام را در پی داشت.

فارس

ارسال نظر