مقاومت عراق: دستانمان همچنان بر روی ماشه است دانمارک: ترامپ تهدید‌های خود درباره گرینلند را متوقف کند دیدار مقامات فلسطینی و مصری در قاهره تماس اردوغان با بن سلمان با محوریت تحولات سومالی و یمن تأکید عراقچی به تقویت تعاملات دیپلماتیک برای پیگیری منافع ایران در سازمان‌های بین‌المللی آکسیوس: مذاکرات سوریه و اسرائیل فردا در پاریس از سر گرفته می‌شود آژانس اطلاعات فدرال آلمان، اوباما را شنود می‌کرد فرزند مادورو: ما سالم هستیم و در مقابل حملات آمریکا ایستاده‌ایم مادورو و همسرش دوشنبه در دادگاه فدرال نیویورک حاضر می‌شوند وزیر خارجه ونزوئلا: هدف آمریکا فقط غارت منابع طبیعی و انرژی کشور ماست تهدید تازه ترامپ: دلسی رودریگز ممکن است نفر بعدی باشد عراقچی: پیگیری مطالبات ایران از دولت ونزوئلا در دستور کار وزارت خارجه قرار دارد مسکو: آمریکا فورا اعلام کند مادورو و همسرش کجا هستند رهبر مخالفان ونزوئلا: آماده در دست گرفتن قدرت هستیم دخالت آشکار ترامپ در ایران؛ دست آمریکا برای مردم رو شد

حزب‌الله لبنان اهانت به آیت‌الله سیستانی را محکوم کرد

حزب‌الله لبنان در بیانیه اهانت روزنامه الشرق الاوسط عربستان سعودی به آیت‌الله سیستانی را قاطعانه محکوم کرد.
تاریخ انتشار: ۲۳:۴۹ - ۱۴ تير ۱۳۹۹ - 2020 July 04
کد خبر: ۴۹۰۵۴

به گزارش راهبرد معاصر جنبش حز‌ب‌الله لبنان طی بیانیه‌ای اقدام روزنامه سعودی در انتشار مطلب توهین آمیز به مرجعیت دینی شیعیان عراق را محکوم کرد.

در بیانیه حزب‌الله آمده است: «ما به شدت تعرض و زبان‌درازی به مرجعیت دینی [عراق] و جایگاه بزرگ آن در دل‌های مسلمانان و باورهای آن‌ها را محکوم می‌کنیم».

به گزارش شبکه المیادین، جنبش مقاومت اسلامی لبنان مرجعیت دینی عراق را عامل حفظ امنیت، وحدت ملی و ثبات سیاسی عراق دانست و گفت که فتواهای آیت‌الله سید علی سیستانی در مقابله با گروه تروریستی داعش نقش اساسی در آزادسازی عراق از چنگ این گروهک داشت.

حزب‌الله لبنان اقدام روزنامه سعودی در اهانت به ساحت مرجعیت دینی عراق و حامیان این اقدام را خدمت به دشمنان امت اسلامی که در رأس آن، آمریکا و رژیم صهیونیستی قرار دارد، دانست.

روزنامه سعودی الشرق الاوسط دیروز جمعه با انتشار تصویری، اقدام به توهین به مرجعیت دینی شیعیان عراق کرد که واکنش جریان‌ها و گروه‌های مختلف سیاسی و اجتماعی عراق و محکومیت این اقدام را در پی داشت.

فارس

ارسال نظر
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار