وزیر دفاع: دست هر متجاوزگری را قوی‌تر از گذشته کوتاه خواهیم کرد دریادار تنگسیری: جزایر ایران دژ‌های مستحکمی‌اند، اگر دشمن خطایی کند، همان‌جا پاسخ قاطع خواهد گرفت / دشمنان باید دندان طمع خود را نسبت به جزایر ایران بکشند، چرا که این دندان ریشه ندارد ناگفته‌هایی از جنگ ۱۲ روزه / ایران چگونه بر ریز پرنده‌ها غلبه کرد؟ / سخنگوی سپاه: دشمن امروز در شرایط جنگی قرار ندارد ادعای یک نماینده مجلس: تلگرام به زودی رفع فیلتر می‌شود تازه‌ترین خبر از طرح ساماندهی کارکنان دولت / نیرو‌های شرکتی تعیین تکلیف شدند؟ سخنگوی سپاه: در ترور شهید هنیه خراب‌کاری در کار نبود / محل شهادت وی اقامتگاه نیروی قدس در کاخ سعدآباد بود + ویدئو سردار وحیدی: دشمنان جرأت نگاه چپ به ایران اسلامی را ندارند؛ امنیت در مرز‌های آبی برقرار است شفاف‌سازی مشاور فرمانده کل سپاه از اهداف عملیات‌های وعده صادق/ طائب: امروز نسل زد می‌گوید چرا موشک کمتر می‌خرید؟ سپاه پاسداران انقلاب اسلامی اطلاعیه صادر کرد پاسخ فضائلی به شایعات هتل بوداپست بررسی مجدد آخرین وضعیت تبدیل وضعیت نیرو‌های شرکتی مجلس شهادت ۲ بسیجی در محور زاهدان-خاش + عکس و جزییات  زنگنه: تعاملات بانکی و تجاری ایران و روسیه باید چندبرابر شود اف‌بی‌آی از خنثی سازی حمله تروریستی خبر داد مهاجرانی: ما این همه جشن ملی داریم، هالووین کجا بود؟

انتقاد نماینده مردم قم به موضع گیری دولت و وزارت خارجه به قطعنامه شورای حکام

نماینده مردم قم در مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه ما به همه تعهدات خود در برجام عمل کرده‌ایم اما طرف مقابل به هیچ یک از وظایف و تعهدات خود پایبند نبوده است، تأکید کرد: بر این اساس ما باید در مختصات اصلی خودمان بایستیم و از منافع ملی و مصالح انقلاب اسلامی دفاع کنیم.
تاریخ انتشار: ۱۰:۳۸ - ۱۵ تير ۱۳۹۹ - 2020 July 05
کد خبر: ۴۹۱۰۹

به گزارش راهبرد معاصر، علیرضا زاکانی با اشاره به بدعهدی غربی‌ها در اجرای برجام،گفت: برای اقدام متقابل قطعاً باید صدای واحد از ایران منعکس شود و این اصل برای ما مهم است که هر چقدر منسجم‌تر صدای خود را به جهانیان برسانیم، می‌توانیم در مقابل غربی‌ها دست برتر داشته باشیم.

 

 وی با اشاره به اینکه ایران در این سال‌ها به همه تعهدات خود کاملاً پایبند بوده و در حد اعلا و بیش از انتظار پایبندی خود را به جهانیان نشان داده است،افزود: در این شرایط، نباید اقدامی انجام شود که طرف مقابل، فرافکنی کند و بخواهد از ایران «آتو» بگیرد.

 

نماینده مردم قم در مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه ما به همه تعهدات خود در برجام عمل کرده‌ایم اما طرف مقابل به هیچ یک از وظایف و تعهدات خود پایبند نبوده است، تأکید کرد: بر این اساس ما باید در مختصات اصلی خودمان بایستیم و از منافع ملی و مصالح انقلاب اسلامی دفاع کنیم.

 

زاکانی بیان کرد: ایران پروتکل الحاقی را داوطلبانه پذیرفت که در شرایط فعلی، منفعت ملت ما این است که اجرای پروتکل الحاقی کنار گذاشته شود تا طرف مقابل بداند که نمی‌تواند با فشار و ارعاب، خواسته‌های نامشروع خود را به ملت ما تحمیل کند.

 

وی با انتقاد از نحوه موضع‌گیری دولت و وزارت امور خارجه در مقابل قطعنامه شورای حکام آژانس بین‌المللی انرژی اتمی، اظهار داشت: دولت و وزارت امور خارجه موضع متزلزلی در مقابل این اقدام گرفتند و باید مواضع محکم‌تری اتخاذ کنند تا طرف مقابل نتواند زیاده‌خواهی‌های خود را تشدید کند و انتظار داشته باشد که ما از منافع خودمان عقب‌نشینی کنیم./ مهر

ارسال نظر
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار