اعتراض سفارت ایران به اظهارات مشاور نخست‌وزیر عراق درباره مرز چذابه حمله پهپادی به مقر گروه‌های جدایی‌طلب در شمال عراق مقاومت عراق: تجاوز به ایران مصداق بارز جنگ میان حق و باطل است؛ در کنار حق می‌ایستیم شاه اردن: امنیت اردنی‌ها خط قرمز است رئیس سابق دفتر نتانیاهو: از عواقب حمله دوباره به ایران وحشت دارم + فیلم نیرو‌های مسلح یمن: حمله ما به مکه و مدینه دروغی بزرگ است عضو کمیسیون امنیت ملی: سناریوی جدید آمریکا حملات زمینی از طریق نیرو‌های نیابتی است/ نوع عملیات‌ها در سیستان و بلوچستان با گذشته کاملاً متفاوت است بیانیه ایران و ۱۱ کشور دیگر در مجمع عمومی سازمان ملل متحد: تأسیسات هسته‌ای تحت هیچ شرایطی نباید هدف قرار گیرند علی جنتی: آمریکایی‌ها کلیات طرح ۷ بندی را پذیرفته‌اند، اما درمورد ترتیب اجرای بند‌های پیشنهادی با ایران اختلاف نظر جدی دارند هشدار سفارتخانه‌های آمریکا به شهروندانش درباره سفر به چهار کشور عربی بازخوانی درخواست محرمانه نتانیاهو از ترامپ برای بقا در قدرت واکنش تند کوشنر به جنجال معاملات محرمانه با کشورهای خلیج فارس جهاد اسلامی: پاسخ به جنایات اسرائیل در میدان ادامه دارد عراقچی: آمریکا پول مالیات‌دهندگان را صرف دفاع از اسرائیل کرده است ادامه عملیات‌روانی رسانه‌های آمریکایی درباره ازسرگیری جنگ اسکات ریتر: آمریکا سپر کافی مقابل بالستیک‌های ایران ندارد

آخرین آمار جهانی کرونا در 16 تیر/ اوضاع کرونایی جهان وخیم‌تر شد+ جدول مبتلایان

آخرین آمار جهانی کرونا در 16 تیر/ اوضاع کرونایی جهان وخیم‌تر شد+ جدول مبتلایان طبق آخرین آمار جهانی تاکنون ۱۱ میلیون و ۵۶۲ هزار نفر به بیماری کرونا مبتلا شده‌اند؛ کشور هند با ۶۹۷ هزار مبتلا جایگزین روسیه در رده سوم جهان شد.
تاریخ انتشار: ۱۰:۴۵ - ۱۶ تير ۱۳۹۹ - 2020 July 06
کد خبر: ۴۹۲۴۷

به گزارش راهبرد معاصر؛ بر اساس آخرین آمار جهانی پایگاه اطلاعاتی "worldometer" تا این لحظه 11 میلیون و 562 هزار و 878 نفر در جهان به ویروس کرونا (کووید19) مبتلا شده‌اند که از این تعداد، 536 هزار و 841 نفر جان خود را از دست داده‌اند.

 

از مجموع تعداد مبتلایان در جهان تاکنون 6 میلیون و 537 هزار و 765 نفر بهبود یافته و توانسته‌اند این بیماری را شکست بدهند.

 

کشور آمریکا با بیشترین تعداد مبتلایان در جهان با افزایش 47 هزار و 158 مبتلا در 24 ساعت گذشته، به مجموع 2 میلیون و 982 هزار و 928 مبتلا رسیده است؛ تاکنون 132 هزار و 569 آمریکایی مبتلا به کووید19 در این کشور جان خود را از دست داده‌‌اند.

 

کشور برزیل بعد از آمریکا در رده دوم جهان قرار دارد که با افزایش 26 هزار و 209 مبتلا در 24 ساعت گذشته، به مجموع یک‌میلیون و 604 هزار و 585 مبتلا رسیده است؛ در این کشور تعداد 64 هزار و 900 نفر جان خود را بر اثر ابتلا به کرونا از دست داده‌اند.

 

کشور هند به‌‌عنوان سومین کشور جهان، با افزایش 23 هزار و 932 مبتلا در 24 ساعت گذشته، به مجموع 697 هزار و 836 مبتلا رسیده است؛ تاکنون 19 هزار و 700 هندی جان خود را از دست داده‌اند.

 

کشورهای روسیه، پرو، اسپانیا، شیلی و انگلیس نیز به‌ترتیب با 681 هزار و 251، 302 هزار و 718، 297 هزار و 625، 295 هزار و 532 و 285 هزار و 416 مبتلا در رده‌های چهارم تا هشتم جهان قرار گرفته‌اند.

 

همچنین کشورهای مکزیک با 256 هزار و 848 و ایتالیا با 241 هزار و 611 مبتلا در رده‌های نهم و دهم جهان قرار دارند.

 

از لحاظ تعداد بهبودیافتگان نیز کشورهای آمریکا، برزیل و روسیه به‌ترتیب با یک‌میلیون و 289 هزار و 564، 978 هزار و 615 و 450 هزار و 750  بهبودیافته در رده‌های اول تا سوم قرار دارند.

 

جدول زیر آخرین تغییرات تعداد مبتلایان،‌ فوتی‌ها و بهبودیافتگان کرونا در سطح جهان را (مربوط به 2 ساعت گذشته) نشان می‌دهد:

 

ویروس کرونا , کشور هند ,

 

منبع: تسنیم

ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار