آماده‌باش بی‌سابقه ارتش اسرائیل در جنوب سوریه عراقچی: ما جنگ را نمی‌خواستیم، اما برای آن آماده بودیم ابلاغ موافقتنامه انتقال محکومان میان ایران و ونزوئلا از سوی پزشکیان ترامپ قانون جنجالی رمرزارز‌ها را امضا کرد توافق آتش‌بس در سویداء/ جزئیات مشارکت دروزی‌ها در آینده سیاسی سوریه الجولانی: مداخله اسرائیل، سوریه را وارد مرحله خطرناکی کرد ادعای ترامپ: توانایی‌های هسته‌ای ایران برای مدت طولانی نابود شده بقائی: مثل همیشه با مردم سوریه هستیم؛ با صدای بلند از حاکمیت ملی و تمامیت ارضی سوریه حمایت می‌کنیم آخرین تحولات ناآرامی‌های سویداء / ۷۱۸ نفر کشته شده‌اند نیرو‌های الجولانی برای ورود به سویداء آماده می‌شوند دولت لبنان بار دیگر از پارلمان رأی اعتماد گرفت اعلام ورود صد‌ها دروزی از مناطق اشغالی به داخل سوریه زلنسکی: اگر تسلیحات دوربرد دریافت کنیم آماده اقدام هستیم ادعای دادستانی فرانسه علیه بشار اسد و ۲۰ مقام سابق سوریه اخراج مهاجران از خاک آمریکا به یک کشور آفریقایی

شرط محمودعباس برای مذاکره با تل‌آویو

رئیس تشکیلات خودگردان فلسطین که چندی پیش گفته بود تمام توافقنامه‌ها با رژیم صهیونیستی را ملغی می‌داند، برای مذاکره با این رژیم به صورت مشروط اعلام آمادگی کرد.
تاریخ انتشار: ۱۳:۰۱ - ۱۶ تير ۱۳۹۹ - 2020 July 06
کد خبر: ۴۹۲۷۶

به گزارش راهبرد معاصر؛ «محمود عباس» رئیس تشکیلات خودگردان فلسطین اعلام کرد، آماده مذاکره با رژیم صهیونیستی بر اساس قوانین بین‌المللی و با نظارت کمیته چهارجانبه بین‌المللی صلح  (متشکل از آمریکا،سازمان ملل، روسیه و اتحادیه اروپا) است.

 

بر اساس گزارش روزنامه «عربی 21»، عباس در تماس تلفنی با «آنگلا مرکل» صدراعظم آلمان درباره آخرین تحولات سیاسی بویژه طرح رژیم صهیونیستی برای اشغال اراضی کرانه باختری بحث و تبادل‌نظر کرد.

 

مرکل در رایزنی تلفنی خود با عباس بر موضع آلمان در حمایت از صلح بر اساس راهکار دو دولتی و تعهد به قوانین بین‌المللی و نیز نشستن بر سر میز مذاکره تأکید کرد.

 

رژیم صهیونیستی قصد اشغال رسمی دره اردن و تمام شهرک‌های صهیونیستی در کرانه باختری را دارد که حدود سی درصد از مساحت این منطقه را تشکیل می‌دهد.

 

عباس پیش‌تر گفته بود تمام توافقنامه‌ها با رژیم صهیونیستی به دلیل قصد این رژیم برای اشغالگری جدید در کرانه باختری ملغی است.

 

مذاکرات سازش میان تشکیلات خودگردان و رژیم صهیونیستی به دلیل مخالفت رژیم صهیونیستی با توقف شهرک‌سازی و آزادی اسرای قدیمی فلسطینی متوقف شد و تا کنون از سر گرفته نشده است./ فارس

مطالب مرتبط
ارسال نظر