بازخوانی درخواست محرمانه نتانیاهو از ترامپ برای بقا در قدرت واکنش تند کوشنر به جنجال معاملات محرمانه با کشورهای خلیج فارس جهاد اسلامی: پاسخ به جنایات اسرائیل در میدان ادامه دارد عراقچی: آمریکا پول مالیات‌دهندگان را صرف دفاع از اسرائیل کرده است ادامه عملیات‌روانی رسانه‌های آمریکایی درباره ازسرگیری جنگ اسکات ریتر: آمریکا سپر کافی مقابل بالستیک‌های ایران ندارد یونان: تحریم‌های ایران را اجرا می‌کنیم پنتاگون سفارش خرید ۸۵۰ جنگنده اف-۳۵ داد ارتش یمن: عملیات نجات یک قایق/ سعودی کشتیرانی را تهدید می‌کند هشدار سفارت ایران در باکو به هموطنان ایرانی هیلاری کلینتون: خانواده ترامپ فاسد و کلاهبردار هستند نتانیاهو: ادعا درباره جلوگیری ترامپ از حمله من به ایران صحت ندارد نبیه‌ بری: وحدت مهمترین سلاح لبنانی‌ها برای دفاع از کشور است نشست مشترک ایران و افغانستان برای تسهیل و افزایش تجارت مرزی تلاش مجدد روسیه برای میانجیگری میان آمریکا و ایران

هشدار چین به کانادا درباره اقدامات تلافی‌جویانه

هشدار چین به کانادا درباره اقدامات تلافی‌جویانه در پی اقدام کانادا در تعلیق پیمان با هنگ‌کنگ در زمینه استرداد مجرمان، سخنگوی وزارت خارجه چین هشدار داد کشورش حق انجام اقدامات بیشتر در پاسخ به اقدام اتاوا را برای خود محفوظ نگه می‌دارد.
تاریخ انتشار: ۱۴:۴۱ - ۱۶ تير ۱۳۹۹ - 2020 July 06
کد خبر: ۴۹۲۹۵

به گزارش راهبرد معاصر؛ چین امروز دوشنبه بار دیگر به کانادا درباره اقدامش در تعلیق پیمان با هنگ‌کنگ در زمینه استرداد مجرمان هشدار داد.

 

به گزارش خبرگزاری «رویترز»، «ژائو لیجیان» سخنگوی وزارت خارجه چین در نشست خبری روزانه خود گفت چین حق انجام اقدامات بیشتر در پاسخ به اقدام کانادا را برای خود محفوظ نگه می‌دارد.

 

کانادا روز شنبه در اعتراض به تصویب قانون امنیت ملی هنگ‌کنگ، پیمان خود با این منطقه در زمینه استرداد مجرمان را تعلیق و همچنین صادرات تجهیزات نظامی «حساس» به هنگ‌کنگ را متوقف کرد که با اعتراض شدید چین مواجه شد.

 

سفارتخانه چین در اُتاوا با صدور بیانیه‌ای گفت قانون امنیت ملی هنگ‌کنگ، امنیت را در این منطقه حفظ می‌کند اما دولت کانادا با این اقداماتش، شدیداََ در امور داخلی چین دخالت کرده است.

 

در این بیانیه آمده است: «برخی کشورهای غربی از جمله کانادا، به بهانه حقوق بشر، در امور هنگ‌کنگ دخالت کرده‌اند که قوانین بین‌المللی و استانداردهای روابط بین‌المللی را به شدت نقض کرده است».

 

هنگ‌کنگ از سال ۱۸۴۲ تا ۱۹۹۷ تحت سیطره بریتانیا بود اما در سال ۱۹۹۷ و پس از پایان یافتن پیمان پیشین با بریتانیا به جمهوری خلق چین پیوست.

 

کشورهای غربی به رهبری آمریکا به دنبال اعمال فشار به چین برای کاهش تسلط این کشور بر هنگ‌کنگ هستند. این در حالی است که سیاست «یک کشور، دو سیستم» یا سیاست «چین واحد» از سال ۱۹۷۹ تا به امروز موضع رسمی آمریکا بود. طبق این سیاست، واشنگتن هنگ‌کنگ و تایوان را بخشی از سرزمین اصلی چین می‌داند اما آمریکا در عمل پایبندی به این سیاست نشان نداده و اخیرا وزیر خارجه آمریکا به کنگره این کشور اعلام کرد که واشنگتن دیگر هنگ‌کنگ را خودمختار نمی‌داند./ فارس

ارسال نظر
captcha
تحلیل های برگزیده
آخرین اخبار