اسکات ریتر: آمریکا سپر کافی مقابل بالستیک‌های ایران ندارد یونان: تحریم‌های ایران را اجرا می‌کنیم پنتاگون سفارش خرید ۸۵۰ جنگنده اف-۳۵ داد ارتش یمن: عملیات نجات یک قایق/ سعودی کشتیرانی را تهدید می‌کند هشدار سفارت ایران در باکو به هموطنان ایرانی هیلاری کلینتون: خانواده ترامپ فاسد و کلاهبردار هستند نتانیاهو: ادعا درباره جلوگیری ترامپ از حمله من به ایران صحت ندارد نبیه‌ بری: وحدت مهمترین سلاح لبنانی‌ها برای دفاع از کشور است نشست مشترک ایران و افغانستان برای تسهیل و افزایش تجارت مرزی تلاش مجدد روسیه برای میانجیگری میان آمریکا و ایران مقام کرملین: پوتین بر ضرورت توافق دیپلماتیک آمریکا با ایران تأکید کرد جزئیات دیدار و گفت و گوی بن سلمان و مکرون روایت ویتکاف از دیدارش با پوتین پوتین: ظرفیت‌های دیپلماسی در قبال ایران به پایان نرسیده است عراقچی: آمریکا هیچ گزینه نظامی ندارد / ترامپ یا توافق شرافتمندانه را بپذیرد یا منتظر شکست راهبردی بزرگ‌تری باشد

چاوش‌اوغلو:اتحادیه اروپا به وعده‌های خود به آنکارا عمل کند

چاوش‌اوغلو:اتحادیه اروپا به وعده‌های خود به آنکارا عمل کند وزیر امور خارجه ترکیه ضمن اعلام آمادگی کشورش جهت مذاکره بر سر مسائل قبرس گفت، اتحادیه اروپا باید به وعده‌هایی که به آنکارا داده است عمل کند.
تاریخ انتشار: ۲۲:۰۷ - ۱۶ تير ۱۳۹۹ - 2020 July 06
کد خبر: ۴۹۳۷۹

به گزارش راهبرد معاصر «مولود چاوش‌اوغلو» وزیر امور خارجه ترکیه روز دوشنبه گفت، فرانسه در تلاش است مشکلاتش با ترکیه را به اتحادیه اروپا بکشاند.

چاوش اوغلو پس از دیدار با «جوزپ بورل» مسئول سیاست خارجی اتحادیه اروپا در ترکیه گفت، فرانسه باید از اتحادیه اروپا، اعضای پیمان آتلانتیک شمالی (ناتو) و آنکارا عذرخواهی کند.

وی افزود اتحادیه اروپا باید  تصمیماتی که درخصوص مسئله پناه‌جویان گرفته شده است عملی کرده و به وعده‌هایی که به آنکارا داده است عمل کند.

وزیر امور خارجه ترکیه تأکید کرد: «ما همواره آمادگی داریم درخصوص مسائل مربوط به قبرس وارد مذاکره شویم و ترکیه عامل وضعیت پیش آمده در دریای مدیترانه نیست».

بورل نیز گفت، بروکسل باید ارتباط خود با آنکارا را حفظ کند تا بتواند از چشم‌انداز آینده ترکیه مطلع شود.

مسئول سیاست خارجی اروپا افزود، طرف‌های شرکت کننده در نشست برلین باید از تمام تلاش‌های انجام شده برای خاتمه دادن به درگیری در لیبی حمایت کنند.

وی در ادامه گفت، ترکیه در لیست کشورهایی که قادر نیستند به اروپا سفر کنند قرار ندارد.

چندی پیش وزیر خارجه یونان با همتای تونسی خود در تونس دیدار کرد و مدعی شد که ترکیه قوانین بین‌الملل را زیر پا گذاشته است. فرانسه و یونان در بین کشورهای غیرعرب حامی حفتر، به شدت از تحرکات ترکیه به ویژه تلاش آنکارا برای اکتشاف منابع انرژی جدید در آب‌های مدیترانه نگرانند.

دولت ترکیه به همراه ایتالیا و قطر از دولت وفاق ملی لیبی به ریاست فایز السراج حمایت می‌کند. همین حمایت‌ها به ویژه حمایت‌های سیاسی و تسلیحاتی ترکیه باعث شده است نیروهای دولت مذکور بعد از بیش از یک سال دفاع از خود در برابر نیروهای شرق لیبی، بتوانند به سمت شرق و جنوب لیبی پیشروی کنند. دولت وفاق ملی از سوی سازمان ملل و جامعه جهانی به رسمیت شناخته شده است در حالی که دولت شرق فاقد مشروعیت سیاسی است.

در طرف مقابل محور ترکیه، محور عربستان سعودی، امارات، مصر، فرانسه و یونان قرار دارد که  از ژنرال خلیفه حفتر، فرمانده نیروهای شرق لیبی حمایت می‌کنند.

 

فارس

ارسال نظر
captcha
تحلیل های برگزیده