عراقچی: انرژی هسته‌ای حق مسلم مردم ایران است / سیاست خارجی نه شرقی و نه غربی به معنای نفی روابط با غرب و شرق نیست ترامپ: تعرفه فولاد به ۵۰ درصد افزایش می‌یابد ۱۱۷ کشته بر اثر وقوع سیل در نیجریه «ترامپ» علیه چین موضع گرفت سقوط شهر «سوراب» در بلوچستان پاکستان حماس: طرح ویتکاف فاقد تضمین‌های روشن برای پایان جنگ است رزمایش دریایی پکن در دریای چین جنوبی بارسلونا روابط خود را با اسرائیل قطع کرد بازداشت چندین عنصر تروریستی داعش در شرق سوریه تأکید پزشکیان بر تقویت مناسبات ایران و عمان عراقچی: تا چند روز آینده زمان دور جدید مذاکرات مشخص می‌شود / در خصوص غنی سازی با هیچکسی شوخی نداریم حماس: جامعه عربی و بین‌المللی مقابل عربده‌کشی اسرائیل بایستد بقایی: غنی‌سازی اصل بنیادین برای ایران در مذاکرات است اسلامی: غنی سازی خط قرمز ما است / به سمت سلاح هسته‌ای نمی‌رویم درگیری‌های خونین میان عشایر و گروه‌های مسلح در سوریه با چند کشته و زخمی

بورل: از تلاش‌ها برای پایان درگیری‌ها در لیبی حمایت شود

مسئول سیاست خارجی اتحادیه اروپا روز دوشنبه از تمامی طرف‌ها خواست تا از تلاش‌ها برای پایان دادن به درگیری‌ها در لیبی حمایت کنند.
تاریخ انتشار: ۲۲:۱۴ - ۱۶ تير ۱۳۹۹ - 2020 July 06
کد خبر: ۴۹۳۸۰

به گزارش راهبرد معاصر «جوزپ بورل» مسئول سیاست خارجی اتحادیه اروپا روز دوشنبه گفت که ارتباط با مقامات ترکیه برای درک دیدگاه‌های آینده آن مهم است.

وی در ادامه سخنان خود گفت که مشارکت کنندگان در کنفرانس برلین باید از تمام تلاش‌ها برای پایان دادن به درگیری‌ها در لیبی حمایت کنند.

مسئول سیاست خارجی اتحادیه اروپا همچنین گفت که ترکیه در لیست کشورهای ممنوع‌الورود به کشورهای اروپایی قرار ندارد.

از سوی دیگر، «لوئیجی دی مایو»، وزیر امور خارجه ایتالیا امروز در مصاحبه‌ای با روزنامه استرالیایی «دای پرس» بر لزوم مسئولیت‌پذیری اتحادیه اروپا در قبال برقراری صلح در لیبی تأکید کرد. 

دی مایو در این مصاحبه گفت: «اتحادیه اروپا باید به اندازه کافی به مسئولیت‌های خود عمل کند تا در درجه اول صلح و امنیت در لیبی برقرار شود.» 

لیبی از سال ۲۰۱۱ و از زمان سرنگونی حکومت «معمر قذافی» رهبر سابق لیبی با گسستگی سیاسی مواجه شده و تحت کنترل دو دولت موازی در شرق و غرب در آمده است؛ دولت وفاق ملی به ریاست «فایز السراج» در طرابلس (غرب کشور) و دیگری دولت طُبرُق در شرق لیبی که خلیفه حفتر فرمانده شبه‌نظامیان ارتش ملی لیبی را حمایت می‌کند. دو طرف از فروردین سال ۹۸ وارد درگیری‌های شدیدی با یکدیگر شده‌اند که همچنان ادامه دارد.

 

فارس

ارسال نظر