اعلام سه روز عزای عمومی و تعطیلی اهواز جزئیات ثبت‌نام داوطلبان انتخابات میان دوره‌ای مجلس خبرگان پزشکیان: پزشکیان: برنامه نوشته‌اند که مثلاً ایران ۳۶ ماه دیگر باید ساقط شود؛ اگر ما با هم باشیم، ۳۶ هزار سال دیگر هم نمی‌توانند این کار را بکنند / برای تأمین معیشت مردم برنامه ۲۰ بندی داریم آغاز فرآیند انتخابات شورا‌ها در استان تهران رهبر معظم انقلاب: تهاجم آمریکا در منطقه مغلوب ابتکار و شجاعت جوانان ایران شد خط فقر در تهران را حدود ۴۰ میلیون تومان اعلام شد رئیس مجلس: قدرت خرید مردم در بودجه 1405 باید افزایش یابد انتقاد ‌آیت‌الله علم‌الهدی از ‌وضعیت اقتصادی و اجتماعی امام جمعه موقت تهران: مسئولان باید به مردم توجه ویژه داشته باشند عراقچی: با روسیه مشورت‌های سیاسی نزدیک در سطوح مختلف داریم ضربه سنگین سپاه به مافیای سوخت عراقچی: آمریکایی‌ها پیام دادند لطفا از ساعت 4 صبح حمله را متوقف کنید عراقچی: حفظ زاینده‌رود ضرورت ملی و بین‌المللی است تاجگردون: مجلس برای افزایش حقوق کارمندان در سال آینده تلاش می‌کند نامه هشدار آمیز 165 نماینده مجلس به سران قوا/ریشه تورم ارز است
لاریجانی خبر داد:

دستور ویژه رهبری برای افزایش سهم صندوق توسعه از درآمدهای نفتی

رئیس مجلس گفت: با توجه به اینکه رهبری سالانه سیاست‌های صندوق توسعه ملی را تعیین می‌فرمایند و سهم این صندوق را از منابع حاصل از صادرات نفت 3درصد اضافه می‌کنند اما ایشان امسال کتبا اعلام فرمودند که با توجه به شرایط کنونی کشور این سهم 20 درصد تعیین شود.
تاریخ انتشار: ۱۰:۱۵ - ۲۸ بهمن ۱۳۹۷ - 2019 February 17
کد خبر: ۴۹۷۵

به گزارش راهبرد معاصر ، نمایندگان مجلس در نشست علنی امروز یکشنبه (28 بهمن 97) بررسی جزئیات لایحه بودجه سال 1398 کل کشور را آغاز کردند.

 

در همین رابطه در جریان بررسی تبصره یک لایحه بودجه سال 98 با پیشنهاد حذف تبصره یک از سوی نادر قاضی‌پور نماینده ارومیه، علی لاریجانی رئیس مجلس به ارائه سخنانی پرداخت.

 

نادر قاضی‌پور اظهار داشت: با توجه به اینکه سالانه در بودجه سال 98 سهم صندوق توسعه ملی از منابع حاصل از صادرات نفت مشخص می‌شود لذا ما پیشنهاد 32 درصد داده‌ایم.

 

وی افزود: با توجه به اینکه این سهم در حال حاضر در تبصره یک لایحه 20 درصد تعیین شده لذا پیشنهاد حذف این تبصره و اصلاح آن را داریم.

 

در همین رابطه علی لاریجانی در پاسخ به پیشنهاد نماینده ارومیه اظهار داشت: رهبری در این خصوص کتبا دستور فرموده‌اند.

 

وی افزود: با توجه به اینکه رهبری سیاست‌های صندوق را ابلاغ فرموده بودند هر سال سهم صندوق توسعه ملی از منابع حاصل از صادرات نفت 3 درصد اضافه شود اما ایشان امسال کتبا مرقوم فرمودند با توجه به شرایط کنونی کشور این میزان 20 درصد تعیین شود.

 

در ادامه هم قاضی‌پور گفت اگر دستور و حکم حکومتی رهبر معظم انقلاب است ما هم از پیشنهاد خود صرف نظر می‌کنیم.

فارس

ارسال نظر
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار