سخنگوی دولت: دولت اعتراض کامیونداران را به رسمیت می‌شناسد نحوه جذب منابع انسانی در آموزش و پرورش اصلاح شد نیروی زمینی ارتش ۵ پایگاه موشکی در ساختار خود پیش‌بینی کرد مهاجرانی: ایران با حفظ منافع ملی مذاکره را ترک نخواهد کرد / تمام سناریو‌های ما روی میز است محمود احمدی نژاد عازم اروپا شد + جزئیات دستورات معاون اول رئیس‌جمهور برای اطفای حریق در پارک ملی گلستان الحاق ۱۰ فروند بالگرد باز آماد شده به هوانیروز ارتش قالیباف: بولیوار صدای استقلال را از دل ملت‌های تحت ستم بیرون کشید قالیباف قانون اصلاح پرداخت فوق‌العاده خاص را ابلاغ کرد دستور رییس جمهور برای پرداخت حقوق کارمندان مبتنی‌بر عملکرد سخنگوی هیات رئیسه مجلس: مدنی‌زاده به عنوان وزیر پیشنهادی اقتصاد به مجلس معرفی شد نائب رئیس کمیسیون اجتماعی مجلس: قصور بانک‌ها در پرداخت وام ازدواج محرز است سلیمی، نماینده مجلس: امضای سرپرست وزارت اقتصاد از فردا بی‌اعتبار است جزییات انهدام شبکه قاچاق تلفن همراه توسط سازمان اطلاعات سپاه بوشهر زینی‌وند: انتخابات ۱۴۰۵ شورا‌ها تمام‌الکترونیک برگزار می‌شود
لاریجانی خبر داد:

دستور ویژه رهبری برای افزایش سهم صندوق توسعه از درآمدهای نفتی

رئیس مجلس گفت: با توجه به اینکه رهبری سالانه سیاست‌های صندوق توسعه ملی را تعیین می‌فرمایند و سهم این صندوق را از منابع حاصل از صادرات نفت 3درصد اضافه می‌کنند اما ایشان امسال کتبا اعلام فرمودند که با توجه به شرایط کنونی کشور این سهم 20 درصد تعیین شود.
تاریخ انتشار: ۱۰:۱۵ - ۲۸ بهمن ۱۳۹۷ - 2019 February 17
کد خبر: ۴۹۷۵

به گزارش راهبرد معاصر ، نمایندگان مجلس در نشست علنی امروز یکشنبه (28 بهمن 97) بررسی جزئیات لایحه بودجه سال 1398 کل کشور را آغاز کردند.

 

در همین رابطه در جریان بررسی تبصره یک لایحه بودجه سال 98 با پیشنهاد حذف تبصره یک از سوی نادر قاضی‌پور نماینده ارومیه، علی لاریجانی رئیس مجلس به ارائه سخنانی پرداخت.

 

نادر قاضی‌پور اظهار داشت: با توجه به اینکه سالانه در بودجه سال 98 سهم صندوق توسعه ملی از منابع حاصل از صادرات نفت مشخص می‌شود لذا ما پیشنهاد 32 درصد داده‌ایم.

 

وی افزود: با توجه به اینکه این سهم در حال حاضر در تبصره یک لایحه 20 درصد تعیین شده لذا پیشنهاد حذف این تبصره و اصلاح آن را داریم.

 

در همین رابطه علی لاریجانی در پاسخ به پیشنهاد نماینده ارومیه اظهار داشت: رهبری در این خصوص کتبا دستور فرموده‌اند.

 

وی افزود: با توجه به اینکه رهبری سیاست‌های صندوق را ابلاغ فرموده بودند هر سال سهم صندوق توسعه ملی از منابع حاصل از صادرات نفت 3 درصد اضافه شود اما ایشان امسال کتبا مرقوم فرمودند با توجه به شرایط کنونی کشور این میزان 20 درصد تعیین شود.

 

در ادامه هم قاضی‌پور گفت اگر دستور و حکم حکومتی رهبر معظم انقلاب است ما هم از پیشنهاد خود صرف نظر می‌کنیم.

فارس

ارسال نظر
تحلیل های برگزیده