اعطای درجه سپهبدی به شهید علی شادمانی جزئیات مرحله اول ساماندهی نیرو‌های شرکتی با پرداخت حقوق مستقیم جزئیات کاهش ساعت کاری ادارات و تعطیلی پنجشنبه قالیباف: با آنها که دلشان برای مردم و ایران می‌تپد، همدلیم همه چیز درباره سرلشکر عزیز جعفری؛ از ازدواج پرحاشیه تا فایل صوتی جنجالی فرمانده سپاه تهران: هدف‌گیری پایگاه «العدید»، دشمنان را به آتش‌بس التماسی واداشت بهروز آذر: لایحه تامین امنیت زنان برابر خشونت در حال بررسی مجلس است جزئیات تازه از تبدیل وضعیت نیرو‌های شرکتی در آموزش و پرورش و دیگر ادارات معاون رئیس جمهور: بدهی بانک آینده از طریق فروش دارایی‌ها مثل ایران مال و مشهد مال پرداخت می‌شود سردار قریشی معاون هماهنگ‌کننده سپاه شد پیام لاریجانی به اهالی رسانه شهادت مامور پلیس در درگیری با اشرار مسلح در زهک زمان دقیق ثبت نام داوطلبان انتخابات شورا‌ی شهر و روستا علت صدای انفجار‌های مهیب در زنجان دلجویی جانشین مرزبانی سیستان و بلوچستان از بانوی حادثه دیده مرز میلک؛ ابلاغ پیام عذرخواهی فرمانده مرزبانی
نوبخت در صحن مجلس:

از همه هنر خود برای مقابله با تحریم‌های ظالمانه استفاده می‌کنیم

محمدباقر نوبخت رئیس سازمان برنامه و بودجه در مخالفت با این پیشنهادی مبنی بر کاهش بودجه نفت عنوان کرد: امیدواریم بتوانیم تحریم ظالمانه و نامعقول آمریکا را به نحو شایسته دور بزنیم، کما اینکه تاکنون این کار را کرده ایم و از همه هنر خود نیز در این رابطه استفاده می کنیم.
تاریخ انتشار: ۱۰:۲۲ - ۲۸ بهمن ۱۳۹۷ - 2019 February 17
کد خبر: ۴۹۷۷

به گزارش راهبرد معاصر؛ حجت الاسلام علیرضا سلیمی نماینده مردم محلات در مجلس شورای اسلامی در نشست علنی امروز (یکشنبه) پارلمان در جریان بررسی جزئیات لایحه بودجه سال 98 کل کشور، در پیشنهادی در بند «ب» تبره 1 لایحه، اظهار داشت: میزان 37 هزار میلیاردتومان از سقف فروش حاصل از نفت از بودجه باید کم شود.

در همین رابطه محمدباقر نوبخت رئیس سازمان برنامه و بودجه در مخالفت با این پیشنهاد عنوان کرد که امیدواریم بتوانیم تحریم ظالمانه و نامعقول آمریکا را به نحو شایسته دور بزنیم، کما اینکه تاکنون این کار را کرده ایم و از همه هنر خود نیز در این رابطه استفاده می کنیم.

وی افزود: سال قبل سقف 2میلیون و 400 هزار بشکه نفت در روز تصویب شد اما روزهایی 2میلیون و 800 هزار بشکه نفت را هم داشتیم. اکنون هم سقف فروش نفت را 1.5 میلیون بشکه نفت در روز برای احتیاط قرار داده ایم که ممکن است بیشتر هم به بتوانیم فروش داشته باشیم.

 رئیس سازمان برنامه و بودجه  ادامه داد: اگر خودمان تحریم آمریکا را جدی تلقی کنیم و سقف فروش نفت را کاهش دهیم کار مناسبی نیست و خود تحریمی است.

انتهای پیام/

 
ارسال نظر
پرطرفدارترین اخبار