خروج فوری دانشجویان عراقی از ایران صحت دارد؟ بازداشت سفیر پیشین انگلیس در آمریکا در ارتباط با پرونده اپستین تاکید السیسی و بن سلمان بر اهمیت اجتناب از تشدید تنش در منطقه دستور واشنگتن برای خروج شماری از کارکنان سفارت آمریکا در بیروت درخواست روسیه از آمریکا درباره ایران مقام آمریکایی: ایران و آمریکا در ژنو درباره مسئله هسته‌ای گفت‌و‌گو می‌کنند هشدار ژنرال آمریکایی به ترامپ درباره حمله به ایران حکیم: ایران رکن مهمی در ثبات منطقه است نتانیاهو: در روز‌های بسیار چالش‌برانگیز و پیچیده‌ای هستیم واکنش شورای همکاری فارس به مواضع عراق در مورد مرز با کویت غریب‌آبادی در اجلاس حقوق بشر سازمان ملل: دشمنان شاید بتوانند آغازکننده یک جنگ باشند، اما پایان آن را رقم نخواهند زد نوری المالکی: از نامزدی نخست‌وزیری عراق انصراف نمی‌دهم آغاز خروج نظامیان ارتش ایالات متحده آمریکا از بزرگترین پایگاه خود در سوریه تماس‌های وزیر خارجه مصر با همتایان ایرانی و عمانی و ویتکاف جزئیات نامه یک مقام ارشد حماس به عراقچی

چین:مقابل مداخلات خارجی ایستادگی می‌کنیم

رئیس جمهور چین در تماس تلفنی با همتای روس خود، ضمن اشاره به حمایت مردم روسیه از دولت در همه‌پرسی اخیر گفت، پکن و مسکو در مقابل مداخله نیروهای خارجی ایستادگی خواهند کرد.
تاریخ انتشار: ۲۰:۰۶ - ۱۸ تير ۱۳۹۹ - 2020 July 08
کد خبر: ۴۹۷۸۰

به گزارش راهبرد معاصر «شی جین‌پینگ» رئیس‌جمهور چین روز چهارشنبه در گفت‌وگوی تلفنی با «ولادیمیر پوتین» همتای روس خود گفت، مشارکت مردم روسیه در همه پرسی اخیر این کشور نشانه حمایت مردمی گسترده از دولت حاکم است.

به نوشته خبرگزاری «تاس»، شی در این تماس تلفنی گفت: «رأی‌گیری درخصوص اصلاح قانون اساسی به طور موفقیت‌آمیزی انجام شد و این کاملاً نشان‌گر حمایت مردم روسیه از دولت و موافقت با اصول فعلی سیاست‌های کلی روسیه است».

رئیس جمهور چین افزود: «چین به تعامل با روسیه متعهد بوده و ما به حمایت از یکدیگر ادامه خواهیم داد. ما قویاً درمقابل هرگونه مداخله نیروهای خارجی و تأثیرگذاری‌های مخرب آن‌ها می‌ایستیم».

وی در ادامه گفت: «چین از محافظت از حق حاکمیت، امنیت و برنامه‌های توسعه سودمند برای هر دو کشور حمایت می‌کند».

 «سرگئی ورشینین» معاون وزیر امور خارجه روسیه نیز سه‌شنبه شب در گفت‌وگوی تلفتی با «ما ژائوشو» همتای چینی خود بر «اقدامات لازم برای مبارزه با انتشار ویروس جدید کرونا از طریق ایفای نقش محوری در سازمان جهانی بهداشت» تأکید کرد.

همچنین «فو کنگ» مدیرکل دفتر کنترل تسلیحات وزارت خارجه چین به خبرنگاران گفت: «در واقع ما ارتباط مداوم با شرکای روس را حفظ می‌کنیم. همکاری بین دو طرف عالی است. ما به شکلی موثر با یکدیگر در ارتباط هستیم. من نام این را مذاکره نمی‌گذارم بلکه آن را مشورت درباره هر موضوع مهمی، مسائل استراتژیک می‌خوانم».

 

فارس

ارسال نظر
آخرین اخبار