خطیب‌زاده: هدف ما جلوگیری از جنگ بعدی است و نه آمادگی برای آن دبیرکل حزب الله: اشغال حتی یک وجب از خاک لبنان را نمی‌پذیریم سی‌ان‌ان: ترامپ هنوز برای حمله زمینی به ونزوئلا تصمیمی نگرفته است زهران ممدانی: نتانیاهو به نیویورک بیاید بازداشت می‌شود نتایج نهایی انتخابات پارلمانی عراق؛ ائتلاف «الاعمار والتنمیه» در صدر + جزئیات  بن سلمان برای دیدار با ترامپ به آمریکا رفت روس اتم: ساخت واحد‌های ۲ و ۳ نیروگاه بوشهر طبق برنامه پیش می‌رود «پ. ک. ک» از مرز عراق و ترکیه عقب‌نشینی کرد افشاگری تلگراف از شیوه عضوگیری داعش در انگلیس با هوش مصنوعی غریب‌آبادی: به هر قطعنامه‌ای علیه ایران در آژانس پاسخ می‌دهیم ناو هواپیمابر فورد آمریکا وارد دریای کارائیب شد رئیس ستاد کل ارتش اسرائیل: باید برای اشغال آن سوی خط زرد آماده باشیم تاریخ اعلام نتایج نهایی انتخابات عراق گفت‌وگوی عراقچی و دبیرکل شورای همکاری خلیج فارس مادورو: آمریکا قصد بمباران ونزوئلا را دارد

هشدار حشدالشعبی درباره تلاش آمریکا برای ایجاد هرج‌ومرج در عراق

یک نماینده ائتلاف الفتح در پارلمان عراق ضمن هشدار درباره تلاش آمریکا برای ایجاد هرج‌ومرج در این کشور گفت که الحشد اراده آمریکا را در هم شکست.
تاریخ انتشار: ۱۰:۳۴ - ۱۹ تير ۱۳۹۹ - 2020 July 09
کد خبر: ۴۹۸۴۳

به گزارش راهبرد معاصر؛«محمد کریم» نماینده ائتلاف الفتح در پارلمان عراق از تلاش ایالات متحده آمریکا برای آسیب زدن به سازمان الحشد الشعبی (بسیج مردمی) انتقاد کرد.

 

کریم به پایگاه خبری المعلومه گفت که «الحشد الشعبی گروهی است که اراده آمریکا را در هم شکست و در نتیجه واشنگتن در برابر دستاوردهای الحشد در مقابل داعش احساس خطر کرد».

 

وی تأکید کرد، آمریکا در تلاش است که به الحشد الشعبی فشار وارد کند، ولی نمی‌خواهد چند جبهه درگیری ایجاد کند.

 

این نماینده عراقی خاطر نشان کرد، به همین دلیل آمریکا با استفاده از اراده داخلی مسئولان عراقی، در پی متزلزل کردن وضعیت الحشد است.

 

کریم در پایان هشدار داد که آمریکا با استفاده از عناصر نفوذی در پی هرج‌ومرج در عراق و بازگرداندن قاتلان ملت عراق به عرصه سیاست است.

 

در همین ارتباط، «عامر الفایز» نماینده پارلمان عراق بر این باور است که ایالات متحده آمریکا، عامل اصلی بی‌ثباتی در عراق است.

 

الفایز که عضو کمیسیون روابط خارجی پارلمان نیز است،  گفت: «حمایت آمریکا از تروریستها و برخی طرفها در عراق، باعث هرج و مرج کشور است و اگر از حمایت تروریستها و طرفهای مذکور دست بردارد، هرج‌ومرج هم به پایان خواهد رسید.

 

این نماینده عراقی ضمن هشدار درباره «خطرناکترین توطئه آمریکا علیه عراق»، تأکید کرد که «عراق به عرصه مداخلات آشکار آمریکا تبدیل شده است».

 

توطئه‌های آمریکا علیه عراق این روزها علیه سازمان الحشد الشعبی و نیروهای مقاومت است؛ به گونه‌ای که «محمد البلداوی» نماینده فراکسیون الفتح درباره طرح‌های آمریکا برای محدود کردن نقش الحشدالشعبی و ایجاد درگیری‌های داخلی هشدار داد.

 

البلداوی گفت که آمریکا برای انحلال الحشدالشعبی و محدود کردن نقش این سازمان و اعمال فشار بر آن از داخل تلاش می‌کند به گونه‌ای که یک کودتای نرم در عراق در جریان است.   

 

این در حالی است که نمایندگان عراق در ۱۵ دی ۱۳۹۸، مصوبه اخراج نظامیان تروریست آمریکایی از عراق را تصویب کردند، ولی به علت فشار آمریکا و جریانهای وابسته به این کشور، این مصوبه اجرایی نشده است./ فارس

مطالب مرتبط
ارسال نظر
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار