عراقچی وارد دهلی نو شد واکنش نمایندگی ایران به برخی شایعات درباره تقلای رئیس‌جمهور آمریکا برای جعل نام خلیج‌فارس ترامپ: از من خواسته خواهد شد تا درباره خلیج فارس تصمیم بگیرم افزایش شمار کشته شدگان حملات موشکی هند به پاکستان واکنش ترامپ در پی شایعات درباره تقلا برای جعل نام خلیج‌فارس ترامپ: تصمیمی درباره غنی‌سازی ایران نگرفته‌ایم ارتش یمن: فرودگاه رامون و یافا را هدف قرار دادیم / جزئیات عملیات جدید علیه اسرائیل اسلامی: ایران برای پیشرفت نیازمند فناوری هسته‌ای است /صنعت هسته‌ای در بهترین شرایط قرار دارد منبع آگاه: مذاکرات ایران و آمریکا به‌صورت غیرمستقیم پیگیری خواهد شد معاون ترامپ: گفت‌و‌گو‌ها با ایران خوب پیش رفته است حزب‌الله عراق: آمریکا مجبور به پذیرش آتش‌بس با یمن شد حملات بامدادی پاکستان به هند ۹ کشته و ۲۸ زخمی بر جای گذاشت عراقچی عازم دهلی‌نو شد جولانی در نخستین سفر رسمی خود به اروپا وارد پاریس شد امارات میانجی مذاکرات محرمانه اسرائیل و سوریه شد

صنعاء: آمریکا درصدد طراحی توطئه تازه‌ای علیه یمن است

عضو شورای عالی سیاسی یمن تهدیدهای وزیر خارجه آمریکا درباره یک نفتکش را گواه توطئه تازه آمریکایی‌ها علیه یمن دانست.
تاریخ انتشار: ۲۱:۰۰ - ۱۹ تير ۱۳۹۹ - 2020 July 09
کد خبر: ۴۹۹۱۸

«محمد علی الحوثی» از مقامات ارشد جنبش انصار الله یمن تهدید «مایک پامپئو» وزیر خارجه آمریکا درباره انفجار نفتکش «صافر» در سواحل استان الحدیده را گواه توطئه‌ای دانست که از سوی آمریکایی‌ها علیه یمن طراحی می‌شود.

بر اساس گزارش پایگاه خبری «روسیا الیوم»، الحوثی در حساب کاربری خود در توئیتر گفت: «بعید نیست که به قول ناسا، برخی تشعشعات برای کنترل از راه دور کشتی توسط آمریکایی‌ها ارسال شده باشد که بر آن تاثیر گذاشته است».

این مقام انصار الله یمن تاکید کرد: «با وجود اینکه مانعی برای ارزیابی و حفاظت از نفتکش صافر وجود ندارد و این خواسته خود ما هم هست و در این خصوص راه حل‌هایی پیشنهاد داده‌ایم، اما توجه کشورهای متجاوز به این موضوع که تلاش دارند خود را پیام آوران صلح نشان دهند، خدعه‌ای لو رفته است و واقعیت جنایات و محاصره‌ای که علیه همه فرزندان یمن تحمیل کرده اند، شاهد واقعیت است».

وزیر خارجه آمریکا روز چهارشنبه درباره پیامدهای زیست محیطی خطرناک در حادثه حمله به نفتکش صافر هشدار داد.

نفتکش صافر از چهار سال پیش در بندر رأس عیسی در الحدیده لنگر انداخته است و حاوی بیش از یک میلیون بشکه نفت سبک مأرب است.

شرکت نفت دولت صنعاء پیش از این گفته بود که ائتلاف عربی علیه یمن به رهبری عربستان سعودی نوامبر ۲۰۱۶ مانع دسترسی به نفتکش صافر و اجرای اقدامات مربوط به تعمیر و نگهداری آن شده است.

 سخنگوی جنبش انصارالله یمن پیش از این  هم اتهام ‌زنی وزارت خارجه آمریکا درباره مسئول دانستن این جنبش در صورت هرگونه نشتی در نفتکش صافر در سواحل استان الحدیده را رد کرد و گفت: «ما خیلی پیش‌تر خواستار حفاظت از صافر بودیم، اما نیروهای متجاوز تحت حمایت آمریکا با محاصره ظالمانه مانع هر نوع نگهداری از آن شدند».

ارسال نظر
تحلیل های برگزیده