تصویب بودجه علیه برنامه هسته‌ای ایران در کمیته کنگره آمریکا-راهبرد معاصر
مصر خواستار انتخاب رئیس‌جمهور برای لبنان با اجماع ملی شد لاوروف: ناتو قصد کنترل بر جهان را دارد پارلمان لبنان: طی ساعت‌ها یا روز‌های آتی ممکن است توافق آتش‌بس اعلام شود. کاخ سفید: اوکراین اجازه استفاده از موشک‌های «اتکمز» را در کورسک دارد کاخ سفید: پیشرفتی در آتش‌بس لبنان وجود ندارد که بتوان در مورد آن صحبت کرد ۱۷ نفر در واژگونی اتوبوس در برزیل کشته شدند استعفای رئیس ستاد تیپ گولانی ارتش رژیم صهیونیستی حزب الله فرمانده تیپ گولانی را برای همیشه خانه‌نشین کرد جزئیات توافق جامع همکاری میان ایران و روسیه وزیر خارجه هند: با ایران و اسرائیل برای جلوگیری از تشدید تنش‌ها در ارتباط هستیم بازدید سفیر ایران در عراق از قبیله «آل عیسی الطائی» آکسیوس: اسرائیل و لبنان بر سر مفاد آتش بس به توافق رسیدند سی‌ان‌ان: نتانیاهو در اصل توافق آتش بس با حزب الله موافقت کرد امانی، سفیر ایران در لبنان: روز گذشته برای صهیونیست‌ها بسیار دردناک بود عربستان در تدارک عمره ۳۰ میلیونی رمضان

تصویب بودجه علیه برنامه هسته‌ای ایران در کمیته کنگره آمریکا

کمیته اعتبارات مجلس نمایندگان آمریکا طرحی را به تصویب رساند که خواستار در نظر گرفتن بودجه علیه برنامه هسته‌ای ایران است.
تاریخ انتشار: ۲۳:۴۹ - ۱۹ تير ۱۳۹۹ - 2020 July 09
کد خبر: ۴۹۹۳۶

به گزارش راهبرد معاصر «کمیته اعتبارات مجلس نمایندگان آمریکا» دقایقی پیش طرحی بودجه عملیات‌های خارجی وزارت خارجه آمریکا برای سال مالی ۲۰۲۱ را به تصویب رساند. 

این طرح که از حمایت نمایندگان هر دو حزب جمهوری‌خواه و دموکرات برخوردار شد حاوی مفادی در حمایت از رژیم صهیونیستی و علیه برنامه هسته‌ای ایران است.

این طرح خواستار اختصاص ۳ میلیارد دلار به عنوان کمک‌های امنیتی به رژیم صهیونیستی طبق مفاد تفاهم‌نامه سال ۲۰۱۶ میلادی است.

۲ میلیون دلار هم برای تقویت همکاری‌های آمریکا و رژیم صهیونیستی جهت مقابله با چالش‌های پیش رو در دنیا از جمله کمبود منابع آبی، کشاورزی و ذخیره انرژی در نظر گرفته شده است.

این طرح همچنین حاوی بندهایی علیه ایران است. لابی صهیونیستی آیپک ضمن استقبال از لحن ضد ایرانی این طرح از اختصاص بودجه برای آنچه «جلوگیری از ساخت سلاح‌های هسته‌ای توسط ایران» خوانده شده خبر داده است.

در بیانیه آیپک آمده است: «[این طرح] لحن شدیدی در محکوم کردن اقدامات ستیزه‌جویانه و بی ثبات‌کننده ایران در سراسر منطقه، اعم از عرضه موشک‌های هدایت‌ دقیق به حزب‌الله دارد و خواستار اختصاص بودجه برای پیشگیری از ساخت سلاح‌های هسته‌ای توسط ایران است.»

این طرح هنوز به قانون تبدیل نشده است. طرح مذکور بایستی ابتدا در صحن عمومی مجلس نمایندگان آمریکا به تصویب رسیده و سپس در مجلس سنا هم به تصویب برسد.

جمهوری اسلامی ایران همواره ادعاهای کشورهای غربی درباره وجود جنبه‌های نظامی در برنامه هسته‌ای خودش را رد اما بر حق خود برای استفاده از مصارف صلح‌آمیز انرژی هسته‌ای تأکید کرده است.

ایران به همراه کشورهای گروه موسوم به ۱+۵ (۵ عضو دائم شورای امنیت و آلمان) به توافقی بر سر برنامه هسته‌ای خودش دست پیدا کرد.

با آنکه آژانس بین‌المللی انرژی اتمی به عنوان ناظر اجرای این توافق در گزارش‌های پیاپی پایبندی ایران به تمامی تعهداتش در این توافق را تأیید کرده بود دولت آمریکا اردیبهشت‌ماه سال ۱۳۹۷ از آن خارج شد.

 

فارس

ارسال نظر
تحلیل های برگزیده
آخرین اخبار