شبکه آمریکایی: انصارالله برای اولین‌بار جنگنده آمریکایی را هدف قرار داد لاریجانی: شهید حسن نصرالله جانش را در راه نجات بشریت از ظلم و سیاهی داد نتانیاهو: همچنان ۶۳ اسیر در اختیار حماس هستند وزارت خارجه روسیه سفر لاوروف به ایران را تأیید کرد دعوت مقاومت فلسطین برای حضور گسترده در مراسم تشییع پیکر سیدحسن نصرالله کشته شدن ۱۰ نیروی ترکیه‌ای در شمال عراق زینب نصرالله: درد فراق پدرم بسیار سنگین است ۶۰۲ اسیر فلسطینی فردا آزاد خواهند شد جزئیات مراسم تشییع شهید نصرالله و صفی‌الدین در بیروت ابوعبیده اسامی ۶ اسیر اسراییلی را که شنبه آزاد می‌شوند اعلام کرد اسرائیل هویت یکی از اجساد تحویل گرفته شده از حماس را تائید نکرد اطلاعیه دفتر حافظ منافع ایران در واشنگتن درباره هم‌وطنانی که از آمریکا اخراج می‌شوند ریاست تشکیلات خودگردان فلسطین طرح محمود عباس درباره غزه را اعلام کرد سازمان درآمد داخلی آمریکا ۶۰۰۰ کارمند را اخراج می‌کند انفجار ۳ اتوبوس در جنوب تل‌آویو + فیلم 

تصویب بودجه علیه برنامه هسته‌ای ایران در کمیته کنگره آمریکا

کمیته اعتبارات مجلس نمایندگان آمریکا طرحی را به تصویب رساند که خواستار در نظر گرفتن بودجه علیه برنامه هسته‌ای ایران است.
تاریخ انتشار: ۲۳:۴۹ - ۱۹ تير ۱۳۹۹ - 2020 July 09
کد خبر: ۴۹۹۳۶

به گزارش راهبرد معاصر «کمیته اعتبارات مجلس نمایندگان آمریکا» دقایقی پیش طرحی بودجه عملیات‌های خارجی وزارت خارجه آمریکا برای سال مالی ۲۰۲۱ را به تصویب رساند. 

این طرح که از حمایت نمایندگان هر دو حزب جمهوری‌خواه و دموکرات برخوردار شد حاوی مفادی در حمایت از رژیم صهیونیستی و علیه برنامه هسته‌ای ایران است.

این طرح خواستار اختصاص ۳ میلیارد دلار به عنوان کمک‌های امنیتی به رژیم صهیونیستی طبق مفاد تفاهم‌نامه سال ۲۰۱۶ میلادی است.

۲ میلیون دلار هم برای تقویت همکاری‌های آمریکا و رژیم صهیونیستی جهت مقابله با چالش‌های پیش رو در دنیا از جمله کمبود منابع آبی، کشاورزی و ذخیره انرژی در نظر گرفته شده است.

این طرح همچنین حاوی بندهایی علیه ایران است. لابی صهیونیستی آیپک ضمن استقبال از لحن ضد ایرانی این طرح از اختصاص بودجه برای آنچه «جلوگیری از ساخت سلاح‌های هسته‌ای توسط ایران» خوانده شده خبر داده است.

در بیانیه آیپک آمده است: «[این طرح] لحن شدیدی در محکوم کردن اقدامات ستیزه‌جویانه و بی ثبات‌کننده ایران در سراسر منطقه، اعم از عرضه موشک‌های هدایت‌ دقیق به حزب‌الله دارد و خواستار اختصاص بودجه برای پیشگیری از ساخت سلاح‌های هسته‌ای توسط ایران است.»

این طرح هنوز به قانون تبدیل نشده است. طرح مذکور بایستی ابتدا در صحن عمومی مجلس نمایندگان آمریکا به تصویب رسیده و سپس در مجلس سنا هم به تصویب برسد.

جمهوری اسلامی ایران همواره ادعاهای کشورهای غربی درباره وجود جنبه‌های نظامی در برنامه هسته‌ای خودش را رد اما بر حق خود برای استفاده از مصارف صلح‌آمیز انرژی هسته‌ای تأکید کرده است.

ایران به همراه کشورهای گروه موسوم به ۱+۵ (۵ عضو دائم شورای امنیت و آلمان) به توافقی بر سر برنامه هسته‌ای خودش دست پیدا کرد.

با آنکه آژانس بین‌المللی انرژی اتمی به عنوان ناظر اجرای این توافق در گزارش‌های پیاپی پایبندی ایران به تمامی تعهداتش در این توافق را تأیید کرده بود دولت آمریکا اردیبهشت‌ماه سال ۱۳۹۷ از آن خارج شد.

 

فارس

ارسال نظر