روسیه طرح پیشنهادی اروپا برای صلح اوکراین را نپذیرفت پیام وزیر خارجه عمان در خصوص دیدار با عراقچی نخست‌وزیر کانادا: جهان بدون آمریکا هم دوام می‌آورد زلنسکی در واکنش به اظهارات رئیس جمهور آمریکا: از ترامپ سپاسگزاریم! هیثم علی طباطبایی که بود؟ النجباء: اسرائیل را مسئول تشدید تنش و پیامد‌های خطرناک آن می‌دانیم حزب الله شهادت هیثم علی طباطبایی، فرمانده ارشد خود را تائید کرد + عکس  ترامپ: رهبران اوکراین در قبال تلاش‌های ما نمک‌نشناسی می‌کنند واشنگتن: مذاکرات ژنو درباره صلح اوکراین پیشرفت خوبی داشته است ترامپ: اخوان‌المسلمین را سازمان تروریستی اعلام می‌کنیم کی‌یف: طرح صلح ترامپ برای اوکراین در مرحله نهایی تصویب است رایزنی وزیران خارجه ایران و عمان در مسقط حمله هوایی اسرائیل به ضاحیه بیروت ۵ شهید و ۲۰ مجروح برجای گذاشت واکنش سفارت ایران به حمله اسرائیل به ضاحیه جنوبی بیروت دیدار نائب‌رئیس جریان حکمت ملی عراق با وزیر امور خارجه

واکنش پامپئو به گزارش سازمان ملل درباره ترور سردار سلیمانی

وزیر خارجه آمریکا در توئیتی که حاکی از عصبانیت وی از گزارش سازمان ملل درباره ترور سردار سلیمانی است، این گزارش را رد کرد.
تاریخ انتشار: ۰۹:۱۱ - ۲۰ تير ۱۳۹۹ - 2020 July 10
کد خبر: ۴۹۹۴۲

به گزارش راهبرد معاصر، گزارش مقام ارشد سازمان ملل درباره غیرقانونی بودن جنایت آمریکا در ترور سردار سپهبد حاج «قاسم سلیمانی» فرمانده شهید نیروی قدس سپاه پاسداران انقلاب اسلامی ایران تا حدی باعث عصبانیت واشنگتن شده که در جدیدترین واکنش، سکان‌دار وزارت خارجه این کشور آن را رد کرد.

 

«مایک پامپئو» وزیر امور خارجه آمریکا که در زمان فعالیت‌های خود در دولت و کنگره آمریکا مواضع شدیداً ضد ایرانی خود را به نمایش گذاشته، این بار در صفحه توئیتر خود نوشت: «ما گزارش فریبنده گزارشگر ویژه سازمان ملل درباره ترورهای هدفمند از طریق پهپادهای مسلح در مورد ژنرال ایرانی قاسم سلیمانی را رد می‌کنیم».



در حالی که در گزارش سازمان ملل بر غیرقانونی بودن این جنایت تروریستی تاکید شده اما پامپئو مجدداً سعی کرد به شهادت رساندن سردار سلیمانی را توجیه کند: «ایالات متحده درخصوص مبانی قوانین بین‌المللی برای حملات شفاف بوده و همواره برای حفاظت از آمریکا اقدام خواهد کرد».

 

«اگنس کالامارد» گزارشگر ویژه سازمان ملل در حوزه ترورهای غیرقانونی و خودسرانه در دفتر کمیساریای عالی حقوق بشر این سازمان روز گذشته (پنجشنبه) با غیرقانونی خواندن ترور سردار سلیمانی، گزارش خود را در این باره به نشست شورای حقوق بشر ارائه کرد.

 

در این نشست نمایندگان کشورهای ایران، سوریه و عراق این جنایت آمریکا را محکوم کرده و دیگر کشورها از جمله انگلیس، فرانسه، هلند، سوئیس، استرالیا، ونزوئلا و کوبا نیز آن را غیرقانونی و نقض منشور سازمان ملل توصیف کردند.

 

واکنش پامپئو به گزارش سازمان ملل درباره ترور سردار سلیمانی

 

آمریکا در دی‌ماه ۱۳۹۸ در حمله هوایی انجام شده با پهپاد‌های مستقر در عراق، سردار سهپبد قاسم سلیمانی فرمانده وقت سپاه قدس ایران و همراهان وی از جمله ابومهدی المهندس معاون بسیج مردمی عراق را در فرودگاه بغداد به شهادت رساند./ فارس

ارسال نظر
پرطرفدارترین اخبار