کلمبیا پرواز‌های مسافری با ونزوئلا را از سر گرفت جنبش فتح: اشغالگران به دنبال کشاندن ما به درگیری هستند ترامپ از نتانیاهو برای دیدار در کاخ سفید دعوت کرد عراقچی: ما به توافق رسیده بودیم؛ نیرو‌های خواهان جنگ در آمریکا غالب شدند کاخ سفید: ترامپ درباره ونزوئلا چندین گزینه دارد بازدید پوتین از مقر فرماندهی عملیات نظامی ویژه شورای امنیت فردا در مورد اوضاع عراق نشست برگزار می‌کند آزادی اوجالان؛ شرط پ. ک. ک برای تداوم پایبندی به توافق صلح با ترکیه پزشکیان در دیدار وزیر خارجه ترکیه: انتظار می‌رود کشور‌های اسلامی شرایط را برای یکدیگر تسهیل و از پیچیده‌تر کردن مسائل پرهیز کنند ارتش اسرائیل از ترور بیش از ۴۰ نیروی حماس در تونل‌های رفح خبر داد دیدار وزیر خارجه ترکیه با علی لاریجانی در تهران  در دیدار معاون وزیر خارجه عربستان با عراقچی چه گذشت؟ حمله راکتی عربستان به یمن پاپ لئو چهاردهم وارد بیروت شد جزئیات سفر وزیر امور خارجه ترکیه به تهران

بی ‎اعتنایی سازمان ملل به وتوی قطعنامه ضد سوری

بی ‎اعتنایی سازمان ملل به وتوی قطعنامه ضد سوری سازمان ملل با وجود اختلافات اعضای شورای امنیت بر سر نحوه ارسال کمک‎های بشردوستانه به سوریه و وتوی قطعنامه ضد سوری توسط روسیه و چین، خواستار افزایش این کمک‌ها شده است.
تاریخ انتشار: ۰۹:۲۹ - ۲۰ تير ۱۳۹۹ - 2020 July 10
کد خبر: ۴۹۹۴۵

به گزارش راهبرد معاصر به نقل از  روسیا الیوم، سازمان ملل پنجشنبه شب خواستار افزایش کمک‌های بشردوستانه به سوریه از طریق مرز‌ها این کشور با ترکیه شد، این در حالی است که روسیه و چین آن را نقض حاکمیت سوریه دانسته و در نشست سه‌شنبه شب شورای امنیت با تمدید مکانیزم ارسال کمک‌های بشردوستانه به سوریه را که امروز جمعه به پایان می‎رسد، مخالفت و آن را وتو کردند.

 

سازمان ملل با وجود این وتوی روسیه و چین و مخالفت با تمدید مکانیزم و نحوه ارسال کمک‌ها، خواستار افزایش کمک‎های بشردوستانه به سوریه از مرز‌های ترکیه شده است.

 

در همین راستا، «استفان دوجاریک» سخنگوی دبیرکل سازمان ملل پنجشنبه شب در جمع خبرنگاران با نادیده گرفتن وتوی روسیه و چین گفت که «افزایش کمک‎ها به سوریه از طریق مرز‌های این کشور با ترکیه و نه کاهش آن ضروری است».

 

این اظهارات سخنگوی سازمان ملل در حالی عنوان می‎شود که شورای امنیت در نشست چهارشنبه خود، طرح پیشنهادی روسیه برای انتقال کمک‌های بشردوستانه به سوریه تنها از گذرگاه مرزی «باب الهوی» را رد کرد.

 

مسکو معتقد است که با توجه به شرایط کنونی بحران سوریه و موفقیت و دست‌آورد‌های نظامی ارتش سوریه در بازپس گیری بیشتر مناطق تحت اشغال از چنگ تروریست‌ها، اکنون عملیات انتقال کمک‌ها از یک گذرگاه مرزی به اسم «باب الهوی» صورت بگیرد.

 

انتقال کمک‌های بشردوستانه سازمان ملل به سوریه که از سال ۲۰۱۴ آغاز شده است، از چهار گذرگاه صورت می‎گرفت تا اینکه در فرآیند تمدید دوره قبلی مکانیزم ارسال کمک‌های بشردوستانه به دو گذرگاه تقلیل پیدا کرد و اکنون سعی روسیه بر این است که با توجه به اوضاع میدانی سوریه، تنها به یک گذرگاه کاهش دهد.
منبع: تسنیم

ارسال نظر
تحلیل های برگزیده
پرطرفدارترین اخبار