انفجار در «باجور» پاکستان؛ ۴ مقام دولتی کشته شدند اسلامی: پیشرفت برنامه هسته‌ای ایران ادامه خواهد داشت مادورو: از واتس‌اپ برای جاسوسی و کشتار استفاده می‌شود؛ آن را حذف کردم نظر ترامپ درباره جنسیت همسر ماکرون! سنای آمریکا لایحه مالیاتی ترامپ را تصویب کرد ادعای رویترز: ایران آماده مین‌گذاری تنگه هرمز است ادامه پرواز پهپاد‌های مشکوک در عراق / سقوط ۲ پهپاد در سلیمانیه اسپوتنیک: برنامه هسته‌ای ایران کمترین آسیب را دیده است ترامپ: اسراییل با آتش بس ۶۰ روزه در غزه موافقت کرده است السودانی: تلاش برای فروپاشی نظام ایران پیامد‌های خطرناکی برای منطقه دارد عراقچی: میزان آسیب‌ها به «فردو» خیلی جدی و زیاد بوده است/ فناوری هسته‌ای ایران را با بمباران نمی‌توان از بین برد واکنش گروسی به تلاش مصر برای احیای روابط میان آژانس و ایران ایران خواستار تعلیق فوری کنست اسرائیل در اتحادیه بین‌المجالس شد اتحادیه اروپا آماده پذیرش تعرفه جهانی ۱۰ درصدی برای صادرات به آمریکا شد ادعا‌های واهی گروه ۷ علیه حقوق هسته‌ای مشروع ایران

بی ‎اعتنایی سازمان ملل به وتوی قطعنامه ضد سوری

بی ‎اعتنایی سازمان ملل به وتوی قطعنامه ضد سوری سازمان ملل با وجود اختلافات اعضای شورای امنیت بر سر نحوه ارسال کمک‎های بشردوستانه به سوریه و وتوی قطعنامه ضد سوری توسط روسیه و چین، خواستار افزایش این کمک‌ها شده است.
تاریخ انتشار: ۰۹:۲۹ - ۲۰ تير ۱۳۹۹ - 2020 July 10
کد خبر: ۴۹۹۴۵

به گزارش راهبرد معاصر به نقل از  روسیا الیوم، سازمان ملل پنجشنبه شب خواستار افزایش کمک‌های بشردوستانه به سوریه از طریق مرز‌ها این کشور با ترکیه شد، این در حالی است که روسیه و چین آن را نقض حاکمیت سوریه دانسته و در نشست سه‌شنبه شب شورای امنیت با تمدید مکانیزم ارسال کمک‌های بشردوستانه به سوریه را که امروز جمعه به پایان می‎رسد، مخالفت و آن را وتو کردند.

 

سازمان ملل با وجود این وتوی روسیه و چین و مخالفت با تمدید مکانیزم و نحوه ارسال کمک‌ها، خواستار افزایش کمک‎های بشردوستانه به سوریه از مرز‌های ترکیه شده است.

 

در همین راستا، «استفان دوجاریک» سخنگوی دبیرکل سازمان ملل پنجشنبه شب در جمع خبرنگاران با نادیده گرفتن وتوی روسیه و چین گفت که «افزایش کمک‎ها به سوریه از طریق مرز‌های این کشور با ترکیه و نه کاهش آن ضروری است».

 

این اظهارات سخنگوی سازمان ملل در حالی عنوان می‎شود که شورای امنیت در نشست چهارشنبه خود، طرح پیشنهادی روسیه برای انتقال کمک‌های بشردوستانه به سوریه تنها از گذرگاه مرزی «باب الهوی» را رد کرد.

 

مسکو معتقد است که با توجه به شرایط کنونی بحران سوریه و موفقیت و دست‌آورد‌های نظامی ارتش سوریه در بازپس گیری بیشتر مناطق تحت اشغال از چنگ تروریست‌ها، اکنون عملیات انتقال کمک‌ها از یک گذرگاه مرزی به اسم «باب الهوی» صورت بگیرد.

 

انتقال کمک‌های بشردوستانه سازمان ملل به سوریه که از سال ۲۰۱۴ آغاز شده است، از چهار گذرگاه صورت می‎گرفت تا اینکه در فرآیند تمدید دوره قبلی مکانیزم ارسال کمک‌های بشردوستانه به دو گذرگاه تقلیل پیدا کرد و اکنون سعی روسیه بر این است که با توجه به اوضاع میدانی سوریه، تنها به یک گذرگاه کاهش دهد.
منبع: تسنیم

ارسال نظر