نامه ایران به دبیرکل و شورای امنیت در پی تهدیدات ترامپ / ایروانی: ایران حق مشروع دفاع از خود را به‌نحوی قاطع اعمال خواهد کرد الحوثی: ثمره جهاد و شهادت رهبران مقاومت فلسطین، تحقق وعده الهی در زوال رژیم اسرائیل است واکنش مسکو به تهدیدات تل‌آویو علیه ایران تحریم‌های جدید آمریکا علیه ایران و ونزوئلا پایان حضور نظامی امارات در یمن پس از تهدیدات عربستان سعودی بیانیه خانواده سخنگوی شهید گردان‌های القسام اظهارات تهدیدآمیز ترامپ علیه ایران در دیدار با نتانیاهو / ما می‌خواهیم سوریه زنده بماند دیدار سفیر ایران با وزیر دفاع و فرمانده ارتش لبنان انتشار تصاویری از شهید ابوعبیده سخنگوی سابق القسام برای اولین بار + عکس اولین تصویر سخنگوی جدید گردان‌های قسام با یونیفرم و چفیه شهید ابوعبیده + عکس القسام شهادت شماری از فرماندهان ارشد خود را اعلام کرد + عکس سخنگوی القسام به شهادت رسید «هیبت الحلبوسی» رئیس پارلمان عراق شد پوتین: حمله باید تا زمان آزادسازی زاپوریژیا در آینده نزدیک ادامه یابد رایزنی وزرای خارجه ایران و عربستان درباره تحولات یمن

ادامه حضور نظامی ترکیه در سوریه

رئیس جمهور ترکیه ضمن انتقاد از انتخابات پارلمانی سوریه و غیردموکراتیک خواندن آن، ادعا کرد که ارتش ترکیه تا تحقق آزادی برای مردم سوریه، در این کشور حضور خواهد داشت.
تاریخ انتشار: ۲۰:۱۱ - ۳۱ تير ۱۳۹۹ - 2020 July 21
کد خبر: ۵۱۵۹۷

به گزارش راهبرد معاصر، رئیس جمهور ترکیه بر حضور نیروهای کشورش در شمال سوریه اصرار کرد و گفت که این نیروها همچنان به حضور در نوار مرزی و استان ادلب باقی خواهند ماند.

 

رجب طیب اردوغان که امروز سه‌شنبه به مناسبت گذشت دو سال از تبدیل نظام پارلمانی به نظامی ریاست جمهوری سخنرانی می‌کرد، گفت که «حضور ترکیه در سوریه تا زمانی که مردم این کشور به آزادی برسند، ادامه خواهد داشت».

 

رئیس جمهور ترکیه به سومین انتخابات پارلمانی سوریه که یکشنبه این هفته برگزار شد، واکنش نشان داد و ادعا کرد: «این روزها در سوریه انتخاباتی برگزار می‌کنند؛ فقط انتخابات در حد حرف است. چنین انتخاباتی مگر می‌شود؟ کجا هستند کشورهای مدعی دموکراسی در دنیا؟ آن‌هایی که مدعی پیشرفت در دموکراسی هستند و یا سازمان ملل، کسی در بین این‌ها نیست که بگوید "چه می‌کنید"؟».

 

اردوغان انتخابات سوریه را «غیرقانونی و غیردموکراتیک» خواند و مدعی شد که او به نیابت از «مظلومان و قربانیان سوریه» صدایش را بالا می‌برد و از انتقاد می‌کند.

 

ترکیه بخش‌هایی از خاک شمال سوریه را در اشغال خود دارد و از گروه‌های تروریستی مستقر در استان ادلب سوریه حمایت می‌کند.

 

رئیس جمهور ترکیه که از دولت موسوم به وفاق ملی لیبی (مورد حمایت سازمان ملل) حمایت سیاسی و تسلیحاتی می‌کند همچنین در خصوص بحران لیبی نیز گفت که ورود ترکیه به لیبی باعث شده است که «کودتاچیانی» که طرابلس را تهدید می‌کردند، «نابود شوند». ترکیه و دولت وفاق ملی، ژنرال خلیفه حفتر، فرمانده نیروهای شرق لیبی را «کودتاچی» خطاب می‌کنند.

 

اردوغان به عملیات «ضد تروریستی» نیروهای ترکیه علیه عناصر جماعت اسلامی «فتح الله گولن» (متهم به راه‌اندازی کودتای نافرجام ۲۰۱۶) و عناصر گروهک «پ.ک.ک» اشاره کرد و گفت که ترکیه  طی دو سال اخیر، به ترتیب علیه این «تروریست‌‌ها»، ۱۷ هزار و ۲۳۴ هزار عملیات انجام داده است.

 

رئیس جمهور ترکیه همچنین گفت که ای کشور تا سال ۲۰۲۲دو ماهواره ارتباطی «ترک‌ست ۶ إی» و «ترک‌ست ۵ بی» را به فضا خواهد فرستاد.

 

منبع: فارس

ارسال نظر
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار