عکس/آماده شدن آرامگاه ابدی سرداران شهید محمدحسین باقری و شهید محرابی در قطعه ۲۴ گلزار شهدای بهشت زهرا هم جوار با شهید حسن باقری عکس/ می‌شود اینطور خانوادگی عاقبت به خیر شد... ارتباط این ۵ علامت ناشناخته با سرطان ریه تصاویر/ صفحه نخست روزنامه‌های ایران شنبه ۷ تیر ۱۴۰ لیگ ملت‌های والیبال ۲۰۲۵ / پیروزی ایران و ۵ تیم دیگر در هفته دوم لیگ ملت‌ها نویدکیا سرمربی سپاهان شد پیولی رسما از النصر اخراج شد کلیات لایحه ساماندهی پهپاد‌های غیر نظامی تصویب شد سخنگوی وزارت خارجه: حمله به پایگاه العدید دفاع مشروع بود و نباید اقدام علیه قطر محسوب شود قالیباف: به هر تجاوزی با قدرت پاسخ می‌دهیم/ برنامه هسته‌ای ایران با سرعت بیشتری به پیش می‌رود طرح تعلیق همکاری‌های ایران با آژانس در مجلس تصویب شد بیانیه بریکس در محکومیت تجاوز اسرائیل و آمریکا به ایران پیکر سردار سلامی در گلپایگان تشییع می‌شود ویتکاف: در حال مذاکره با ایران هستیم ۳ جاسوس موساد در ارومیه به دار مجازات آویخته شدند + عکس
حاشیه دیدار ماشین سازی و پرسپولیس

حضور خلیل زاده در پستی عجیب/ درگیری بشار با مدافع برزیلی

یحیی گل محمدی در بازی با ماشین سازی از مدافع میانی اش در پستی عجیب استفاده کرد.
تاریخ انتشار: ۲۱:۳۴ - ۲۰ تير ۱۳۹۹ - 2020 July 10
کد خبر: ۵۰۰۲۲

به گزارش راهبرد معاصر، با توجه به غیبت محمد انصاری، محمد نادری، محسن ربیع خواه و وحید امیری که همگی توانایی بازی در پست دفاع چپ پرسپولیس را دارند، یحیی گل محمدی تصمیم گرفت در بازی با ماشین سازی از شجاع خلیل زاده در این پست استفاده کند. کمتر کسی یاد دارد وی از زمان حضور در پرسپولیس، در این پست بازی کرده باشد.

 

* اعلام نشدن خطای سعید حسین پور روی بازیکن ماشین سازی در دقیقه 17 بازی سبب اعتراض رضا مهاجری به داور شد که البته رضا کرمانشاهی بی تفاوت از این اعتراض گذشت.

* کارت ندادن به دفاع ماشین به دلیل متوقف کردن بشار رسن در موقعیت ضدحمله پرسپولیس، این بار سبب اعتراض خلیل زاده به تصمیم داور شد.

* بازیکنان تیم میزبان در طول نیمه اول بارها روی نفرات حریف دچار خطا شدند که همین موضوع با واکنش منفی نیمکت نشین های پرسپولیس همراه شد.

* در دقیقه 30 و پیش از اعلام زمان استراحت از سوی داور، بشار رسن با مدافع برزیلی ماشین سازی دچار درگیری لفظی جزئی شد که این غائله با دخالت سایر بازیکنان خیلی زود به اتمام رسید.

*پیش از اعلام وقت اضافی نیمه اول حامد لک به دلیل آسیب دیدگی روی زمین افتاد اما پس از لحظاتی به بازی برگشت.

* افتادن تابلوی تبلیغاتی پشت دروازه ماشین سازی هم سبب شد عوامل ورزشگاه بلافاصله وارد عمل شده و این تابلو را صاف کنند.

مطالب مرتبط
ارسال نظر