رئیس دانشگاه صنعتی شریف: فضای دانشگاه محل تخلیه آرام اعتراضات است اخطار انضباطی دانشگاه شریف و بهشتی به دانشجویان شرکت کننده در تجمعات کشف محموله سلاح و مهمات جنگی در تایباد علت فوت دانشجوی در دانشگاه علم و صنعت مبلغ مستمری مددجویان بهزیستی ۱۴۰۵ دانشگاه صنعتی شریف: آموزش حضوری در دانشگاه ادامه خواهد داشت / تعدادی از دانشجویان ممنوع الورود می‌شوند سد‌های مهم کشور چقدر آب دارند؟ رگبار باران و رعد و برق در ۲۱ استان/ افزایش ارتفاع امواج در جنوب ایران ۵ دانشجوی بازداشتی دانشگاه تهران آزاد شدند/هیچ پرونده انضباطی طی دو ماه اخیر ثبت نشده است تمدید مهلت ثبت‌نام بیمه تکمیلی بازنشستگان و مستمری بگیران تامین اجتماعی دود سیگار تهدید خاموش برای سلامت مادر و جنین اسامی پذیرفته‌شدگان تکمیل ظرفیت بر اساس سوابق تحصیلی کنکور اعلام شد معاون دانشگاه: هیچ دانشجویی در مراسم امروز دانشگاه امیرکبیر بازداشت نشد واکنش وزارت علوم به ناآرامی‌های امروز ۲ دانشگاه تهران ۴ دانشجوی دانشگاه شهید بهشتی که در جریان حوادث دی‌ماه بازداشت شده بودند، آزاد شدند ضرب و شتم یک معلول در آسایشگاه فیاض بخش مشهد؛ ضارب اخراج شد

خبرخوش برای فرهنگیان + جزئیات

وزیر آموزش و پرورش از احیای ۴۱۴ میلیارد تومان از مطالبات اعضای صندوق ذخیره فرهنگیان از سهم دولت خبر داد.
تاریخ انتشار: ۱۲:۳۱ - ۲۱ تير ۱۳۹۹ - 2020 July 11
کد خبر: ۵۰۰۹۳

به گزارش راهبرد معاصر، محسن حاجی‌میرزایی وزیر آموزش و پرورش با اشاره به پیگیری‌های جدی مدیران صندوق ذخیره فرهنگیان در خصوص دریافت سهم دولت، احیای بخشی از مطالبات اعضای صندوق تحت عنوان ایفای تعهدات دولت در حمایت از فرهنگیان عضو به مبلغ ۴۱۳ میلیارد و ۸۹۴ میلیون تومان را خبر خوبی برای فرهنگیان دانست.


وی پیگیری مطالبات سهم دولت را یکی از اولویت‌های وزارت آموزش و پرورش اعلام کرد و با اشاره به روند احیای این مبلغ گفت: در شرایطی که کشور و به ویژه دولت با محدودیت‌های مالی فراوانی مواجه است، این مبلغ با استفاده از ظرفیت قانون بودجه و از طریق تهاتر با بانک‌ انجام شده است.

 

حاجی‌میرزایی با تأکید بر اهمیت تخصیص سهم دولت برای فرهنگیان عضو مؤسسه، افزود: کارکنان آموزش و پرورش مانند سایر کارکنان دولت حق دارند که از سهم دولت برخوردار شوند؛ بنابراین علاوه بر مبالغ وصول شده، احیای مابقی سهم دولت نیز با همان ساز و کار قبلی در دستور کار قرار گرفته و در حال پیگیری است که به محض دریافت به حساب اعضای مؤسسه منظور می‌شود.

 

وی ادامه داد: طبق ماده ۸۵ قانون برنامه ششم توسعه اقتصادی، اجتماعی و فرهنگی جمهوری اسلامی ایران، کارکنان وزارت آموزش و پرورش که عضویت صندوق ذخیره فرهنگیان را پذیرفته‌اند و یا خواهند پذیرفت، می‌توانند تا ۵ درصد از حقوق و مزایای خود را به صورت ماهیانه به حساب صندوق واریز ‌کنند و دولت نیز موظف است همه‌ساله معادل سهم واریزی اعضاء به صندوق ذخیره فرهنگیان را به‌طور کامل در ردیف اعتباری خاص در بودجه سنواتی منظور و پرداخت کند.

 

وزیر آموزش و پرورش همچنین اضافه کرد: تلاش می‌کنیم ضمن تحصیل باقیمانده سهم دولت، این حکم قانونی را در برنامه هفتم توسعه نیز منظور کنیم.

منبع : گسترش

ارسال نظر
آخرین اخبار