ادارات خوزستان دورکار شدند / آلودگی هوا ساعت کاری برخی شهر‌ها را تغییر داد پژوهشگران انگلیسی، سیستم هشدار سرطان ساختند آغاز انتخاب رشته داوطلبان آزمون کارشناسی رشته‌های علوم پزشکی دانشگاه آزاد بازگشایی دوطرفه جاده چالوس پس از محدودیت ۴ ساعته یکطرفه شدن جاده چالوس؛ ترافیک سنگین است رونمایی از رقیب مدرن و پرادعای آیفون ۱۷ پرو مکس / شیائومی ۱۷ پرو مکس به بازار آمد؟   خواهر‌خواندگی بندرعباس و مومباسا در کنیا وضعیت دما و بارش کشور تا اوایل آبان‌ماه پیش‌بینی وقوع شفق‌های قطبی در مریخ ممکن شد؟ یک متهم به دلیل ۱۴۰ مورد سقط جنین غیرقانونی به اعدام محکوم شد کشف و امحای ۳.۵ تن ماری جوانا در ایذه/ شهادت مامور پلیس در درگیری با سوداگران مرگ افزایش تعرفه پرستاران کلید خورد /پیشنهاد معافیت مالیات پلکانی پرستاران در بودجه ۱۴۰۵ عامل ضرب و شتم وحشیانه بانوان در باقرشهر دستگیر و راهی زندان شد + فیلم هوش مصنوعی، رایانه شما را از طریق تصاویر آنلاین هک می‌کند وضعیت استخدامی معلمان غیررسمی به زودی مشخص می‌شود + جزئیات سرعت طوفان سیستان برای دومین روز متوالی از ۱۰۰ کیلومتر گذشت

زمان برگزاری آزمون استخدامی آموزشیاران نهضت سوادآموزی

زمان برگزاری آزمون استخدامی داخلی آموزشیاران و آموزش دهندگان مستمر نهضت سوادآموزی ۲۰ تیرماه اعلام شد.
تاریخ انتشار: ۲۱:۰۶ - ۱۷ تير ۱۳۹۹ - 2020 July 07
کد خبر: ۴۹۵۷۷

به گزارش راهبرد معاصر، محمد زاده در خصوص برگزاری آزمون استخدامی آموزش دهندگان مستمر نهضت سوادآموزی گفت: با توجه به مجوز صادره از وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی، زمان برگزاری آزمون استخدامی داخلی آموزشیاران و آموزش دهندگان مستمر نهضت سوادآموزی صبح روز جمعه ۲۰ تیرماه سال ۱۳۹۹ با رعایت تمام پروتکل‌های بهداشتی برگزار خواهد شد.

 

رئیس سازمان نهضت سوادآموزی در ادامه به روند برگزاری این آزمون اشاره و اظهار کرد: برگزاری این آزمون بر اساس تفاهم‌نامه وزارت آموزش‌وپرورش با جهاد دانشگاهی و برابر مجوز صادره از سوی ستاد کرونا رأس ساعت ۹ صبح جمعه ۲۰ تیرماه سال جاری در حوزه‌ای امتحانی تعیین‌شده در مراکز استان‌ها و تعدادی از شهرستان‌ها با رعایت کلیه دستورالعمل‌های ابلاغی از سوی ستاد کرونا وزارت بهداشت آغاز می‌شود.

 

وی با اشاره به روند استخدام آموزش دهندگان نهضت سوادآموزی اظهار کرد: مشمولان در این آزمون پس از شرکت و قبولی در آزمون داخلی که توسط وزارت آموزش‌وپرورش برگزار می‌شود و با توجه به نیاز آموزش‌وپرورش، رشته تحصیلی، جنسیت و سنوات خدمت و ظرفیت استخدام اعلامی توسط سازمان اداری و استخدامی کشور باید حداقل دوره یک‌ساله آموزشی را در دانشگاه فرهنگیان طی می‌نمایند و پس از قبولی در آزمون پایان دوره تا پایان برنامه ششم توسعه به استخدام آموزش‌وپرورش درمی‌آیند.

 

رئیس سازمان نهضت سوادآموزی بابیان آمار شرکت‌کنندگان در این آزمون گفت: تعداد ثبت‌نام شدگان در این آزمون ۲۴۲۰۰ نفر است که در صورت کسب نمره حدنصاب ۵۰ درصد جهت دوره یکساله به دانشگاه فرهنگیان معرفی می‌شوند.

 

وی به گذراندن آموزش‌های مهارتی قبول شدگان در دانشگاه فرهنگیان اشاره و اظهار کرد: پذیرفته شدگان این آزمون به دانشگاه فرهنگیان معرفی می‌شوند و آموزش‌های مهارتی را می‌گذرانند و سپس جذب آموزش‌وپرورش می‌شوند.

 

محمد زاده در پایان ضمن آرزوی موفقیت آموزش دهندگان نهضت سوادآموزی در آزمون گفت: امیدواریم همه آموزش دهنده‌های مشمول ،۵۰ درصد امتیاز را کسب کنند و انشا الله وارد چرخه استخدام شوند.

 

منبع:مهر

مطالب مرتبط
ارسال نظر
تحلیل های برگزیده
آخرین اخبار