فیدان در دمشق با الجولانی دیدار کرد طالبان بیش از ۸۰۰ ساز موسیقی را در ولایت کنر آتش زد جزئیات حمله داعش به مرکز ارتش عراق در کرکوک آزادی ۲۱۰ اسیر یمنی از زندان‌های عربستان سعودی عملیات نظامی در ساحل غربی یمن؛ جزئیات کامل و نتایج راهبردی تصویر دیدار پزشکیان با ولیعهد امارات متحده عربی + عکس بیانیه ضد ایرانی بحرین: در نشست صلاله شرکت نمی‌کنیم / در اجلاسی که ایران حضور داشته‌باشد شرکت نخواهیم کرد هشدار انصارالله به عربستان: هر حمله‌ای پاسخ متقابل به همراه دارد ادعاهای ترامپ علیه ایران در سالگرد حملات ۱۱ سپتامبر شکست‌ میدانی مزدوران سعودی رئیس سنتکام را راهی عربستان کرد جزئیات عملیات ارتش یمن در جبهه‌های مختلف علیه مزدوران سعودی برنامه‌ریزی برای برگزاری نشست منطقه‌ای با حضور کشورهای ساحلی خلیج فارس «سود سهام ترامپ» یا خرید رأی؟؛ وعده 5 هزار دلاری زیر تیغ انتقاد سفر سخنگوی وزارت خارجه و هیئت رسانه‌ای بین‌المللی به لامرد نیویورک‌تایمز: ونس درباره ادامه جنگ ایران به ترامپ هشدار داده است گفتگوی تلفنی وزرای امور خارجه ایران و کره جنوبی

گردان‌های القسام: عادی‌سازی با اسرائیل، خیانت به خون هزاران شهید فلسطینی است

سخنگوی گردان‌های عزالدین القسام عادی‌سازی روابط با رژیم صهیونیستی را به منزله وارد کردن خنجر به پشت ملت فلسطین دانست.
تاریخ انتشار: ۱۷:۵۵ - ۲۸ بهمن ۱۳۹۷ - 2019 February 17
کد خبر: ۵۰۱۱

به گزارش راهبرد معاصر ، "ابوعبیده" سخنگوی گردان‌های شهید عزالدین القسام گفت که عادی سازی روابط با دشمن صهیونیستی خنجر به پشت ملت فلسطین است آنهایی که به سرزمین خود پایبند هستند و از ده‌ها سال قبل از هویت عربی و اسلامی فلسطین دفاع می کنند.

 

وی تاکید کرد که عادی‌سازی خیانت به خون هزاران شهید فلسطینی است و تاریخ کسانی را که برای مشروعیت دادن به رژیم جعلی و غاصب تلاش کردند لعنت خواهد کرد.

 

سخنگوی گردان‌های شهید عزالدین القسام از آحاد امت اسلامی خواست که از طریق حمایت‌های مالی، سیاسی و فرهنگی از مقاومت به عادی‌سازی روابط با رژیم صهیونیستی واکنش نشان دهند.

 

ابوعبیده گفت که مقاومت ضامن خنثی کردن توطئه‌های طراحی شده برای عادی‌سازی روابط با رژیم صهیونیستی و پیامدهای فاجعه بار آن برای آینده امنت فلسطین و مقدسات ما است.

 

هیئت ملی عالی راهپیمایی بازگشت روز گذشته برخی رژیم های عرب را از عادی سازی روابط با رژیم صهیونیستی برحذر داشت و از آغاز کمپینی توییتری برای تاکید بر خیانت آمیز بودن عادی سازی روابط با این رژیم خبر داد.

 

این هیئت همچنین خواهان مشارکت در کمپینی با هشتگ " # التطبیع -خیانة " (عادی سازی خیانت است) شد که از امروز شنبه راه اندازی می‌شود.

ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار