جزئیات گفتگوی عراقچی و فرمانده ارتش پاکستان طرح ترامپ برای ممنوعیت روادید مهاجرتی ۷۵ کشور لغو شد چین: اقدامات یک‌جانبه آمریکا علیه شرکای ایران «غیرقانونی» است اعلام وضعیت اضطراری هواپیمای آمریکایی در نزدیکی تنگه هرمز واشنگتن پست: ترامپ گزینه‌ چندانی برای تشدید تحریم علیه ایران ندارد حزب‌الله مصاحبه جعلی العربیه درباره بلندی‌های علی الطاهر را تکذیب کرد نیویورک‌تایمز: تهدیدهای ترامپ برای وادار کردن ایران به امتیازدهی، نتیجه معکوس داشته است تأکید نخست‌وزیر قطر بر تلاش برای میانجیگری میان ایران و آمریکا ایهود باراک: اقدام نتانیاهو در تشدید تنش‌ با ترکیه احمقانه است غریب آبادی: آمریکا اسم شکست بعدیش را «جنگ اقتصادی» گذاشته‌ است هشدار صنعا: مرحله جدید معادلات علیه عربستان دردناک‌تر خواهد بود عراقچی: اصرار آمریکا به سیاست شکست خورده شکست‌های بیشتر به بار می‌آورد حزب‌الله: با حمایت ایران قاطعانه ایستاده‌ایم/ معادله تهران تثبیت شد آمریکا مدعی شد: ۷۵۷ نظامی در جنگ ایران زخمی شده‌اند جلالی: پروژه‌های مشترک ایران و روسیه با سرعت بیشتری دنبال خواهد شد ادعای جدید ترامپ درباره مذاکره با ایران: مذاکره با آنها اتلاف وقت است!

جنایت عمان علیه شهروندان مخالف عادی سازی رابطه با اسرائیل!

یک سازمان بین‌المللی از بازداشت برخی فعالان مخالف با عادی‌سازی روابط با رژیم صهیونیستی در عُمان خبر داد.
تاریخ انتشار: ۱۶:۵۰ - ۰۱ اسفند ۱۳۹۷ - 2019 February 20
کد خبر: ۵۱۷۹

به گزارش راهبرد معاصر ، سازمان بین‌المللی «اسکای لاین» اعلام کرد که دستگاه امنیت داخلی عُمان تعداد از فعالان شبکه‌های اجتماعی فیس‌بوک و توئیتر را که با عادی‌سازی روابط با رژیم صهیونیستی مخالفت کرده بودند، بازداشت کرده‌ است.

 

«معاذ حامد» مسئول بخش غرب آسیا و شمال آفریقا در سازمان بین‌المللی «اسکای لاین» گفت که دستگاه امنیت داخلی عُمان شماری از مخالفان عادی‌سازی روابط با رژیم صهیونیستی را بازداشت و بدون محاکمه زندانی کرده است.

 

به نوشته روزنامه «القدس‌العربی»، حامد افزود که اطلاعات به دست آمده، نشان می‌دهد که طی روزهای ۱۷ و ۱۸ فوریه تعدادی از این فعالان از جمله «هیثم المشایخی» و «مصعب الذهلی» بازداشت شده‌اند.

 

به گفته وی این افراد به دستگاه امنیت داخلی احضار شده و دیگر خبری از سرنوشت آنها نیست.

هیثم المشایخی در صفحه فیس‌بوک خود از روابط بین عُمان و رژیم صهیونیستی و بیکاری انتقاد کرده بود.

 

مصعب الذهلی نیز در صفحه توئیتر خود از عادی‌سازی روابط با رژیم صهیونیستی انتقاد کرده بود.

سازمان مذکور در گزارش خود آورده است که بازداشت این افراد امتداد خط‌مشی عُمان در بازداشت منتقدان است همچنانکه در اواخر سال ۲۰۱۸ نیز در پی سفر «بنیامین نتانیاهو» نخست‌وزیر رژیم صهیونیستی به عُمان، تعدادی از افراد به دلیل انتقاد از سفر وی و دیدار با سلطان قابوس، بازداشت شدند.

 

«اسکای لاین» در گزارش خود آورده است که بازداشت افراد در عُمان از سال ۲۰۱۱ رو به افزایش است و این امر به خصوص در رابطه با آزادی بیان در شبکه‌های اجتماعی و برگزاری تجمع‌های مسالمت‌آمیز، نگران‌کننده است.

 

سازمان مذکور از عُمان خواست تا به کنوانسیون‌ها و معاهدات بین‌المللی مربوط به ممنوعیت بازداشت روزنامه‌نگاران و افرادی که دیدگاه خود را بیان می‌کنند، احترام گذاشته و آنها را آزاد کند.

 

«یوسف بن علوی» وزیر خارجه عُمان چهارشنبه گذشته در حاشیه نشست ورشو با «بنیامین نتانیاهو» نخست‌وزیر رژیم صهیونیستی دیدار کرد.

ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار