گروسی: ایران پیش از حملات، آژانس را از تدابیر حفاظتی نسبت به ذخایر اورانیوم آگاه کرده بود ترامپ: آتش‌بس خیلی خوب پیش می‌رود؛ اسرائیل خسارت‌های زیادی دید سخنگوی وزارت خارجه: حمله به پایگاه العدید دفاع مشروع بود و نباید اقدام علیه قطر محسوب شود انفجار‌های شدید در پایگاه‌های گروه‌های وابسته به دولت الجولانی در لاذقیه واکنش ایران به بیانیه شورای همکاری خلیج فارس بن گویر: اکنون زمان گشودن دروازه‌های جهنم به روی غزه است بیانیه بریکس در محکومیت تجاوز اسرائیل و آمریکا به ایران ارزیابی اطلاعاتی آمریکا: برنامه هسته‌ای ایران آسیب ندیده است ویتکاف: در حال مذاکره با ایران هستیم ایروانی در شورای امنیت: جنگ تمام‌عیار علیه ایران شکست خورد نشست شورای امنیت سازمان ملل متحد درباره آتش بس ایران و اسرائیل کرملین: قصد داریم روابط خود با تهران را بیش از پیش توسعه دهیم پزشکیان: حمله دیروز صرفاً واکنش به تجاوز آمریکا بود/ امیر قطر: اجازه اقدام از العدید علیه ایران را نمی‌دهیم درخواست فرانسه برای ورود ایران به مذاکرات سناتور آمریکایی: ضربه مرگباری به برنامه هسته‌ای ایران وارد نکرده‌ایم

افزایش پیوند ایران، ترکیه و روسیه دستاورد مهم سوچی

روزنامه صهیونیستی با اشاره به برگزاری نشست سوچی در هفته گذشته، آن‌را گردهمایی‌ مهم و چالشی مستقیم علیه آمریکا برشمرد.
تاریخ انتشار: ۱۹:۲۷ - ۲۸ بهمن ۱۳۹۷ - 2019 February 17
کد خبر: ۵۰۱۴

به گزارش راهبرد معاصر ،یک روزنامه صهیونیستی روز شنبه در تحلیلی پیرامون برگزاری نشست سه جانبه ایران، روسیه و ترکیه که هفته گذشته در شهر «سوچی» در روسیه برای بررسی آخرین تحولات سوریه برگزار شد، نوشت: نشست سوچی یکی از آخرین گردهمایی‌های مهم و پر سر و صدای ایران، روسیه و ترکیه جهت یافتن راهی برای خاتمه درگیری‌ها در سوریه و همچنین افزایش میزان هماهنگی‌ها درباره امور منطقه‌ای بود.

 

روزنامه «جرزوالم پست» نوشت: این گردهم‌آیی که با نشست ضد ایرانی هفته گذشته در ورشو، پایتخت لهستان مصادف شد، چالشی مستقیم علیه قدرت آمریکا در خاورمیانه است و تاکید این سه کشور بر اهمیت «استقلال» و «تمامیت ارضی» سوریه که چالشی علیه نقش آمریکا در شرق سوریه است، تعجبی نداشت.

 

به نوشته این روزنامه، این سه کشور با در نظر گرفتن خروج آمریکا از سوریه، این اقدام را کمکی در مسیر برقراری ثبات و امنیت در سوریه ذکر کردند.

 

جروزالم پست در خاتمه با اشاره به محکومیت اقدام‌های آمریکا در سوریه از سوی ایران، روسیه و ترکیه در نشست سوچی نوشت: در مجموع نشست سوچی نشان از افزایش پیوند ایران، ترکیه و روسیه و این‌که هر کدام از این کشورها آشکارا مخالف سیاست‌های منطقه‌ای و جهانی آمریکا هستند، دارد.

ارسال نظر