ایران اتهامات آمریکا و رژیم اسرائیل را درباره نقش ایران در سوریه رد کرد گفت و گوی ترامپ با نتانیاهو درمورد مذاکرات هسته‌ای با ایران ابراز خرسندی قطر از تداوم مذاکرات ایران و آمریکا علت درگذشت پاپ فرانسیس مشخص شد وضعیت فاجعه‌بار نوار غزه از زبان سخنگوی دبیرکل سازمان ملل رجزخوانی جدید نتانیاهو: ما حملات گسترده‌ای علیه دشمن انجام می‌دهیم / پاسخ ما به حوثی‌ها کوبنده خواهد بود پوتین قانون معاهده جامع راهبردی با ایران را امضا کرد مقام آمریکایی: پیشرفت بسیار خوبی در دور دوم مذاکرات داشتیم الخزعلی: الجولانی احتمال دارد در عراق بازداشت شود عراقچی: در صورت تداوم واقع‌بینی و حسن نیّت، امکان حصول نتیجه وجود دارد بیانیه وزارت خارجه درباره پایان دور دوم گفت‌و‌گو‌ها در رم آمریکا: اوکراین وارد ناتو نخواهد شد بیانیه وزارت خارجه عمان در پایان گفت‌و‌گو‌های رم عراقچی: هنوز برای ورود آژانس بین‌المللی انرژی اتمی به مذاکرات زود است بقایی: حفظ داشته‌های فنی و هسته‌ای ایران یک «باید» است

پشت پرده نشست ضد ایرانی قبل از انتخابات ریاست جمهوری آمریکا در 2016

موسس شرکت امنیتی «بلک‌واتر» برای نخستین بار برگزاری دیداری با محوریت ایران میان او با پسر ارشد ترامپ و فرستاده امارات و عربستان سعودی، قبل از انتخابات سال ۲۰۱۶ آمریکا را تأیید کرد.
تاریخ انتشار: ۰۷:۵۸ - ۱۹ اسفند ۱۳۹۷ - 2019 March 10
کد خبر: ۶۳۱۹

به گزارش راهبرد معاصر ، «اریک پرینس»، موسس شرکت بدنام «بلک‌واتر» برای اولین بار دیدار با «دونالد ترامپ جونیور»، پسر ارشد ترامپ و فرستاده عربستان سعودی و امارات در «برج ترامپ» قبل از برگزاری انتخابات ریاست‌جمهوری سال ۲۰۱۶ آمریکا را تأیید کرد.

 

پرینس در مصاحبه با شبکه خبری الجزیره، در پاسخ به سوالی در این باره گفت حاضران در آن جلسه برای رایزنی درباره سیاست‌ها در قبال ایران هم گرد هم آمده بودند. او گفت: «برای صحبت کردن درباره سیاست‌ها در قبال ایران آنجا جمع شده بودیم.»

 

رسانه‌های آمریکا پیش از این گزارش داده بودند پرینس ترتیب برگزاری این دیدار را در آگوست سال ۲۰۱۶ میان پسر ارشد ترامپ با «جورج نادر»، تاجر لبنانی-آمریکایی داد.

 

نادر که سال‌هاست در امارات زندگی می‌کند و در تمام این سال‌ها به عنوان مشاور «محمد بن زاید» ولی‌عهد ابوظبی فعالیت کرده در نشست برج ترامپ و در نشست محرمانه دیگری که در جزیره سیشیل با حضور یک تاجر روس و یکی از مشاوران ترامپ برگزار شده بود، خود را به عنوان فرستاده امارات و عربستان معرفی کرده و اعتماد طرف آمریکایی را جلب کرده بود.

 

اریک پرینس که برادر وزیر آموزش و پرورش فعلی آمریکا است در یک جلسه استماع که یک سال قبل در کمیته اطلاعاتی مجلس نمایندگان آمریکا برگزار شد از ارائه اطلاعات درباره نشست برج ترامپ خودداری کرد.

 

اعتراف جدید اریک پرینس واکنش‌های گسترده‌ای به ویژه در میان نماینده‌های کنگره داشته است. شماری از قانونگذاران آمریکایی پرینس را به دروغگویی به کنگره و کتمان حقیقت متهم کرده‌اند.

 

هیچ‌یک از حاضران در جلسه برج ترامپ تا کنون درباره این نشست سخنی بر سر زبان نیاورده است. اعتراف پرینس درباره اینکه ایران محوریت این جلسه بوده هم موضوعی تازه به شمار می‌رود.

ارسال نظر