وزارت امور خارجه: مردم ایران تهدید را به انسجام تبدیل کردند گروسی: از محل نگهداری اورانیوم غنی‌شده ایران اطلاعی ندارم نامه آمریکا به شورای امنیت در پی حملات تجاوزکارانه به ایران ترامپ: احتمالا هفته آینده در غزه آتش‌بس شود نامه ایران به سازمان ملل و شورای امنیت در پی گزافه‌گویی ترامپ و اسرائیلی‌ها سنای آمریکا قطعنامه ضد ترامپ را رد کرد پاسخ عراقچی به تهدید‌های وقیحانه ترامپ علیه رهبر انقلاب گروسی: ایران پیش از حملات، آژانس را از تدابیر حفاظتی نسبت به ذخایر اورانیوم آگاه کرده بود ترامپ: آتش‌بس خیلی خوب پیش می‌رود؛ اسرائیل خسارت‌های زیادی دید سخنگوی وزارت خارجه: حمله به پایگاه العدید دفاع مشروع بود و نباید اقدام علیه قطر محسوب شود انفجار‌های شدید در پایگاه‌های گروه‌های وابسته به دولت الجولانی در لاذقیه واکنش ایران به بیانیه شورای همکاری خلیج فارس بن گویر: اکنون زمان گشودن دروازه‌های جهنم به روی غزه است بیانیه بریکس در محکومیت تجاوز اسرائیل و آمریکا به ایران ارزیابی اطلاعاتی آمریکا: برنامه هسته‌ای ایران آسیب ندیده است

طرح اشغال کرانه باختری، کوته‌بینانه است

یک اندیشکده امنیتی مستقر در فلسطین اشغالی با کوته‌بینانه خواندن طرح رژیم صهیونیستی برای اشغال سی درصدی کرانه باختری، گفت ناآرامی‌های بعد از اجرای آن، اجازه تداوم اشغال را نمی‌دهد.
تاریخ انتشار: ۱۰:۱۷ - ۲۲ تير ۱۳۹۹ - 2020 July 12
کد خبر: ۵۰۲۲۸

به گزارش راهبرد معاصر، در جدیدترین واکنش‌ها به طرح رژیم صهیونیستی برای اشغال بخش‌های بزرگی از اراضی خصوصی فلسطینیان در کرانه باختری، یک اندیشکده امنیتی مستقر در تل‌آویو درباره پیامدها و تداوم این طرح هشدار داد.

 

به نوشته وبگاه «تایمز اسرائیل»، اندیشکده مطالعات امنیت داخلی اسرائیل (INSS) با طراحی مدلی، پیش‌بینی کرد که اجرای طرح اشغال کرانه باختری منجر به یک سری از پیامدهای تنش‌بار شده که می‌تواند به خطرات امنیتی و تاثیر منفی در روابط دیپلماتیک ختم شود.

 

در خلاصه گزارش این مدل شبیه‌سازی نوشته شده که طرح «بنیامین نتانیاهو» نخست‌وزیر رژیم صهیونیستی برای اشغال بخش‌هایی از کرانه باختری ذیل طرح آمریکایی موسوم به «معامله قرن»، مشکل فلسطینیان را به مرکزیت توجه عرصه بین‌المللی برگرداند.

 

بر این اساس، اندیشکده مذکور پیش‌بینی می‌کند که اجرای طرح اشغال باعث وقوع ناآرامی در بین فلسطینیان و تعلیق توافق صلح اسرائیل با اردن شده و به سیاستگذاران تل‌آویو هشدار داد که این طرح بیشتر از اینکه یک استراتژی طولانی‌مدت باشد، تفکری کوته‌بینانه است.

 

کابینه تل‌آویو پیشتر وعده داده بود روز یکم جولای تاریخ اجرای طرح اشغال خواهد بود اما به نوشته هاآرتص دلیل عدم اجرای این طرح در آن روز، این بود که طرح مذکور از ابتدا بیشتر به عنوان وسیله‌ای برای انحراف توجهات از پرونده‌های فساد «بنیامین نتانیاهو» نخست‌وزیر رژیم صهیونیستی طراحی شده بود.

 

روز جمعه نیز «امانوئل ماکرون» در تماس تلفنی با نتانیاهو، از او خواسته تا از اجرای طرح اشغال صرف‌نظر کند زیرا مخالف قوانین بین‌المللی است.

ارسال نظر
آخرین اخبار