چرا واردات خودروهای کارکرده اجرا نمی‌شود!؟/ دادفر: هیچ‌کس هماهنگ نیست جهش توقف‌ناپذیر قیمت نفت/ هر بشکه نفت چند شد؟ قائم مقام وزیر صنعت:‌ تولید را با تصمیمات تنظیم بازار قربانی نکنید مصوبه حمایت از خریداران خودرو باطل شد / ماجرا چیست؟ بسته اینترنت چرا زود تمام می‌شود؟ بالاخره اپراتور‌ها توضیح دادند تغییر مهم در فیش حقوقی کارگران؛ جزییات معافیت حق اولاد و حق تاهل از مالیات جدیدترین قیمت میوه اعلام شد پیش بینی قیمت دلار پنجشنبه ۲۹ مرداد ۱۴۰۵ / دلار مرز ۱۹۰ هزار را رد می‌کند؟ پیش بینی قیمت طلا و سکه پنجشنبه ۲۹ مرداد ۱۴۰۵ / طلا در آستانه صعودی دیگر + جدول اطلاعیه مهم سازمان تأمین اجتماعی در خصوص زمان پرداخت حقوق مرداد ماه ۱۴۰۵ بازنشستگان و مستمری بگیران واردات خودرو‌های کارکرده آزاد شد؛ سقف ۲۰ هزار دستگاه و شرط کلیدی ارز شرایط فروش مدیران خودرو ۳۱ مرداد ۱۴۰۵ | ثبت‌نام فونیکس F ۷ Pro e+ با تحویل ۳۰ روزه + قیمت قطعی آغاز واریز حقوق مرداد بازنشستگان تأمین اجتماعی از فردا + جدول زمان بندی حروف الفبا قیمت سکه پارسیان امروز ۲۸ مرداد ۱۴۰۵ | سقوط یا صعود؟ گزارش لحظه‌ای بازار قیمت بیت کوین امروز چهارشنبه ۲۸ مرداد ۱۴۰۵؛ تثبیت در کانال ۶۴ هزار دلاری آخرین قیمت دلار و یورو امروز ۲۸ مرداد ۱۴۰۵؛ نوسان صعودی در بازار ارز | گزارش لحظه‌ای

شرط حفتر برای ازسرگیری صادرات نفت لیبی

شرط حفتر برای ازسرگیری صادرات نفت لیبی نیروهای موسوم به ارتش ملی لیبی به فرماندهی ژنرال حفتر از سرگیری صادرات نفت این کشور را به اجرایی شدن شروط این نیرو منوط کرد. نیروهای ارتش ملی لیبی
تاریخ انتشار: ۱۸:۵۳ - ۲۲ تير ۱۳۹۹ - 2020 July 12
کد خبر: ۵۰۳۱۴

به گزارش راهبرد معاصر، موسسه ملی نفت لیبی جمعه گذشته با انتشار بیانیه‌ای اعلام کرد: تمام موانع در مسیر صادرات نفت کشور برداشته شده‌ است و اولین محموله نفتی از بندر سدره ( بزرگ‌ترین پایانه صادرات نفت لیبی ) به خارج از کشور صادر می‌شود. دولت وفاق ملی به همراه  سایر کشورهای منطقه‌ایی و فرامنطقه‌ایی از این موضوع استقبال کردند.

 

سخنگوی نیروهای موسوم به ارتش ملی لیبی در واکنش به از سرگیری فعالیت بنادر نفتی این کشور گفت: صادرات نفت محدود به ذخایری می‌شود که پیش از بسته شدن این بنادر در انبارهای نفتی وجود داشت البته این اقدام در راستای همکاری با جامعه جهانی و کشورهای دوست است که خواستار از سرگیری صادرات نفت لیبی شده‌اند.

 

هلال نفتی لیبی منطقه‌ای است که بیشترین چاه‌ها و تاسیسات نفتی این کشور در آن قرار دارد و نیروهای حفتر بر آن سیطره دارند. با شعله ورشدن جنگ داخلی لیبی روند صادرات نفت این کشور متوقف شد چرا که درآمدهای نفتی به حساب بانک مرکزی لیبی در طرابلس واریز می‌شد تا بین تمام شهروندان لیبیایی توزیع شود اما حتفر معتقد است بخش قابل توجهی از این درآمدها صرف هزینه‌های نظامی دولت وفاق ملی می‌شود لذا از 28 دی ماه سال 1398 جلوی صادرات نفت لیبی گرفته شد.

 

سرتیپ احمد المسماری تصریح کرد: توقف فعالیت چاه‌ها و بنادر نفتی همچنان ادامه خواهد داشت تا خواسته‌ها و شروط مردم لیبی اجرایی شود.

 

وی درباره این شروط گفت: باید یک حساب بانکی در یکی از کشورهای جهان باز شود تا در آمدهای نفتی لیبی به آن حساب واریز شود. همچنین ساختار شفاف و روشنی طراحی شود تا از طریق آن پول حاصل از فروش نفت به طور عادلانه بین تمام شهروندان لیبی در سراسر کشور توزیع شود البته ضمانت‌های بین‌المللی در این زمینه باید وجود داشته باشد.

 

احمد المسماری افزود: باید تضمین‌هایی داده شود که درآمدهای نفتی برای مزدوران و گروه‌های تروریستی هزینه نشود و تنها ملت لیبی باشد که از این درآمدها بهره برداری می‌کند.

 

وی با بیان اینکه  شروط  مزبور مورد توافق قبایل لیبیایی قرار دارد،  اظهار داشت: باید از حساب‌های بانک مرکزی لیبی در طرابلس مورد حسابرسی قرار گیرند تا مشخص شود درآمدهای نفتی کشور طی چند ساله گذشته چگونه پرداخت و در کجاها هزینه شده‌اند.

 

نیروهای وابسته به حفتر از فرودین سال گذشته به بهانه سرکوب گروه‌های تروریستی به پایتخت لیبی حمله کردند اما نیروهای وابسته به دولت وفاق ملی اجازه ورود به این شهر را به آنان ندادند و حتی در برحی محورهای نبرد شکست سنگینی به آنان وارد کردند.

 

عربستان، امارات، مصر، روسیه ، فرانسه و یونان از نیروهای وابسته به حفتر حمایت می‌کنند. دولت وفاق ملی ( مورد تائید سازمان ملل )  هم مورد حمایت ترکیه و قطر قرار دارد.

 

بر اساس بیانیه موسسه ملی نفت لیبی،  در  175 روزی که صادرات نفت این کشور متوقف بود 6 میلیارد و 738 میلیون دلار به لیبی خسارت وارد شده‌ است.

 

منبع: تسنیم

کلمات کلیدی: لیبی
مطالب مرتبط
ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار