«سود سهام ترامپ» یا خرید رأی؟؛ وعده 5 هزار دلاری زیر تیغ انتقاد سفر سخنگوی وزارت خارجه و هیئت رسانه‌ای بین‌المللی به لامرد نیویورک‌تایمز: ونس درباره ادامه جنگ ایران به ترامپ هشدار داده است گفتگوی تلفنی وزرای امور خارجه ایران و کره جنوبی یاوه‌گویی جدید وزیر جنگ رژیم صهیونیستی علیه ایران ایران: از حق برخورداری از برنامه هسته‌ای صلح‌آمیز دست نمی‌کشیم حزب‌الله: ایران مدافع همه آزادگان است یمن: نیروهای مسلح ما در پاسخ به جنایات سعودی‌ها تردید نمی‌کنند ونس: اگر ترامپ بخواهد می‌توان با ایران به توافق رسید! واکنش روسیه به قطعنامه سیاسی غرب علیه ایران در نشست شورای حکام صنعا: عربستان تاوان جنایاتش را می‌دهد وال‌استریت ژورنال: کاخ سفید نگران مقاومت ایران و طولانی شدن جنگ است پیشروی سریع رزمندگان یمنی به سمت شهر راهبردی «المخا» توضیح سفیر عراق درباره حاشیه‌های خوابگاه نیکان سفیر پاکستان: به‌زودی تفاهم بهتری میان آمریکا و ایران حاصل می‌شود حملات توپخانه‌ای و پهپادی عربستان به مناطق مرزی صعده

توافق احتمالی اسرائیل و مراکش علیه ایران!

نخست وزیر رژیم صهیونیستی در حاشیه نشست مجمع عمومی سازمان ملل در نیویورک با وزیر امور خارجه مغرب دیدار محرمانه‌ای داشته که بخشی از گفت و گوی آنان مربوط به ایران بود.
تاریخ انتشار: ۱۱:۲۴ - ۲۹ بهمن ۱۳۹۷ - 2019 February 18
کد خبر: ۵۰۴۴

به گزارش راهبردمعاصر؛ خبرنگار شبکه 13 رژیم صهیونیستی در گزارشی به  ارتباط محرمانه رژیم صهیونیستی با مغرب (مراکش) اشاره کرد.

در گزارش این خبرنگار آمده است: «بنیامین نتانیاهو» نخست وزیر اسرائیل با «ناصر بوریطه» وزیر امور خارجه مراکش دیدار محرمانه‌ای داشته، این در حالی است که اسرائیل هیچ رابطه دیپلماتیکی با مراکش ندارد.

یک مقام اسرائیلی به خبرنگار شبکه 13 گفته است که  این دیدار محرمانه با وزیر خارجه مغرب در حاشیه نشست مجمع عمومی سازمان ملل در نیویورک و در ماه سپتامبر روی داده است.

در این دیدار، نتانیاهو تمایل خود برای عادی سازی روابط با مراکش و همچنین امکان سفر رسمی به این کشور همانند سفری که یک ماه پیش به سلطنت عمان داشت ابراز کرد.

بر اساس گفته این مقام اسرائیلی، در این دیدار نتانیاهو و وزیر امور خارجه مراکش درباره مقابله با ایران نیز گفت‌وگو کردند. چند هفته پیش از این دیدار، مراکش سفیر ایران در مراکش را از رباط اخراج کرده بود و سفیر خود در تهران را نیز فراخوانده بود.

دفتر نخست وزیر رژیم صهیونیستی جزئیات این گزارش را رد نکرده و اعلام کرد: با کشورهایی که رابطه رسمی نداریم اظهار نظر انجام نمی‌شود.

انتهای پیام/

ارسال نظر
captcha
تحلیل های برگزیده
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار