وزیر دفاع: دست هر متجاوزگری را قوی‌تر از گذشته کوتاه خواهیم کرد دریادار تنگسیری: جزایر ایران دژ‌های مستحکمی‌اند، اگر دشمن خطایی کند، همان‌جا پاسخ قاطع خواهد گرفت / دشمنان باید دندان طمع خود را نسبت به جزایر ایران بکشند، چرا که این دندان ریشه ندارد ناگفته‌هایی از جنگ ۱۲ روزه / ایران چگونه بر ریز پرنده‌ها غلبه کرد؟ / سخنگوی سپاه: دشمن امروز در شرایط جنگی قرار ندارد ادعای یک نماینده مجلس: تلگرام به زودی رفع فیلتر می‌شود تازه‌ترین خبر از طرح ساماندهی کارکنان دولت / نیرو‌های شرکتی تعیین تکلیف شدند؟ سخنگوی سپاه: در ترور شهید هنیه خراب‌کاری در کار نبود / محل شهادت وی اقامتگاه نیروی قدس در کاخ سعدآباد بود + ویدئو سردار وحیدی: دشمنان جرأت نگاه چپ به ایران اسلامی را ندارند؛ امنیت در مرز‌های آبی برقرار است شفاف‌سازی مشاور فرمانده کل سپاه از اهداف عملیات‌های وعده صادق/ طائب: امروز نسل زد می‌گوید چرا موشک کمتر می‌خرید؟ سپاه پاسداران انقلاب اسلامی اطلاعیه صادر کرد پاسخ فضائلی به شایعات هتل بوداپست بررسی مجدد آخرین وضعیت تبدیل وضعیت نیرو‌های شرکتی مجلس شهادت ۲ بسیجی در محور زاهدان-خاش + عکس و جزییات  زنگنه: تعاملات بانکی و تجاری ایران و روسیه باید چندبرابر شود اف‌بی‌آی از خنثی سازی حمله تروریستی خبر داد مهاجرانی: ما این همه جشن ملی داریم، هالووین کجا بود؟
وزارت خارجه:

اجازه نمی دهیم یک قلدر با ارعاب جامعه بین المللی منافع ایران را تضعیف کند

وزارت امور خارجه جمهوری اسلامی ایران در پنجمین سالگرد حصول برجام اعلام کرد: اجازه نمی دهیم که یک قلدر از طریق ارعاب جامعه بین‌المللی منافع ایران را تضعیف کند.
تاریخ انتشار: ۱۷:۳۵ - ۲۴ تير ۱۳۹۹ - 2020 July 14
کد خبر: ۵۰۵۹۸

به گزارش راهبرد معاصر، وزارت امور خارجه جمهوری اسلامی ایران امروز (سه شنبه) به مناسبت پنجمین سالگرد انعقاد برجام در توئیتی اعلام کرد: «برای پنج سال، ایران متعهدانه عضو توافقی مانده است که بارها از سوی ایالات متحده نقض شده است – و هیچ‌گاه آن حمایت وعده‌ داده‌ شده از سوی طرف‌‌های غربی را دریافت نکرده است.»

 

در این توئیت آمده است: «از دید ایران، دیپلماسی اهمیت دارد، اما ایران اجازه نخواهد داد که یک قلدر از طریق ارعاب جامعه بین‌المللی منافع ایران را تضعیف کند.»

 

سید عباس موسوی سخنگوی وزارت امور خارجه روز گذشته در سالروز حصول برجام در نشست خبری بیان کرد: رژیم ترامپ در آمریکا به خاطر مسائل انتخاب ریاست جمهوری در آبان ۱۳۹۹، در تلاش است به یک پیروزی در سیاست خارجی خود در قبال ایران دست یابد. لذا نابودی بیش از پیش برجام را به نفع خود ارزیابی می‌کند و در تلاش است تا عدم انتفاع کشورمان از منافع سیاسی برجام را تحقق بخشد.

 

وی گفت: براساس قطعنامه ۲۲۳۱ شورای امنیت سازمان ملل متحد در مهر ماه ۱۳۹۹ محدودیت‌های تسلیحاتی جمهوری اسلامی ایران رفع می‌شود و رژیم ترامپ درصدد است تا قطعنامه ۲۲۳۱ را مختل سازد.

 

سخنگوی وزارت خارجه عنوان کرد: جامعه جهانی رژیم قانون شکن و قلدر مآب آمریکا را به خوبی می‌شناسد و شناخت کافی از این حامی تروریست‌های تکفیری و مرتجع در منطقه و هم پیمانان آن دارد.رژیم سلطه طلب آمریکا نمی‌تواند بیش از این به دلیل تسلط بر ساختارهای سیاسی و اقتصادی و پولی بین‌المللی، سیاست‌های غیرقانونی خود را به پیش ببرد و عصر حاکمیت قانون به این سادگی که ترامپ فکر می‌کند پایان نمی‌یابد و نظام بین‌الملل به عصر حکمفرمایی قانون جنگل باز نخواهد گشت.

 

گفتنی است  پس از ۱۳ سال مذاکرات بین‌المللی فشرده، برجام (برنامه جانع اقدام مشترک) در ۲۳ تیر ۱۳۹۴  (۱۴ ژوئیه ۲۰۱۵) بین ایران و گروه ۱+۵ مورد توافق قرار گرفت و یک هفته بعد با قطعنامه ۲۲۳۱ شورای امنیت تایید و به عنوان ضمیمه اول به قطعنامه پیوست و در سطح ملی در تاریخ ۲۱ مهر ۱۳۹۴ براساس قانون اقدام متناسب و متقابل دولت جمهوری اسلامی ایران در اجرای برجام، اجرای آن توسط مجلس تصویب شد.

 

بعد از ورود ترامپ به کاخ سفید در نهایت رئیس جمهور آمریکا به صورت یکجانبه و غیرقانونی در ۱۸ اردیبهشت ۱۳۹۷ (هشتم می ۲۰۱۸) از برجام خارج و در دو مرحله تحریم‌های ثانویه آن مجددا علیه ایران به طور کامل اجرایی شد.

 

منبع: فارس

کلمات کلیدی: عباس موسوی برجام
مطالب مرتبط
ارسال نظر
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار