جزئیات ثبت‌نام متقاضیان رشته‌های بدون آزمون ۱۴۰۵ وضعیت جوی و ترافیکی جاده‌ها/ بارش پراکنده باران در محورهای ۳ استان تجرد در ایران زیر ذره‌بین آمار / ۷ میلیون مرد و ۴.۴ میلیون زن جوان هرگز ازدواج نکرده‌اند / ۲.۵ میلیون زن پس از فوت همسر تنها مانده‌اند هوای تهران سرد می‌شود؛ کاهش پنج درجه‌ای دما طی ۴۸ ساعت آینده بارداری تا ۴۹ سالگی بی‌خطر و تا ۵۴ سالگی امکان‌پذیر است بقائی: آمریکا خود مسبب ناامنی است، اما خواستار محکوم‌کردن ایران می‌شود! ناو هواپیمابر آدمیرال کوزنتسوف در آستانه اوراق شدن هشدار زرد هواشناسی برای ۲۷ استان صادر شد / بارش باران و رعدوبرق تا ۳ آبان ادامه دارد انهدام بزرگترین باند طلای جعلی در شمال کشور  جزییات مسدود شدن چت جی پی تی برای کاربران ایرانی سامانه بارشی جدید از چهارشنبه وارد کشور می‌شود / بارش باران در تهران و چند استان از جمعه هشدار هواشناسی؛ بارش‌ها از سه‌شنبه گسترده می‌شود / رگبار و رعدوبرق در چندین استان / کاهش دما در نیمه شمالی کشور ورود موج بارشی جدید؛ شمال کشور از روز سه‌شنبه سرد و بارانی می‌شود ماجرای قطع درخت تاریخی زگلیک برای ساخت سرویس بهداشتی تمدید مجدد مهلت ثبت‌نام و انتخاب رشته پذیرش بدون آزمون جزئیات پرونده آزار جنسی زن ایرانی در سفر به ترکیه

جزئیات جذب ۲۵ هزار نیروی جدید در آموزش و پرورش/ تعیین تکلیف معلمان حق التدریس

جزئیات جذب ۲۵ هزار نیروی جدید در آموزش و پرورش/ تعیین تکلیف معلمان حق التدریس مدیرکل امور اداری و تشکیلات وزارت آموزش و پرورش گفت:‌ تا دوسال دیگر ۲۵ هزار و ۴۹۷ نفر از نیروهای واجد الشرایط را در آموزش و پرورش جذب می‌کنیم.
تاریخ انتشار: ۱۳:۳۶ - ۲۵ تير ۱۳۹۹ - 2020 July 15
کد خبر: ۵۰۷۰۱

به گزارش راهبرد معاصر؛ یارمحمد حسین بُر در پخش زنده شبکه خبر درباره جذب آموزشیاران نهضت سواد آموزی گفت: طبق قانون الحاق یک ماده تعیین تکلیف معلمان حق التدریس که در ۱۳ شهریور ۹۷ ابلاغ شده بود، ما مکلف هستیم نسبت به جذب همه مشمولان اقدام کنیم. ما برای جذب مشمولان چهار گروه خاص داریم.

 

حسین‌بُر در توضیح این چهار گروه گفت: از میان آموزشیاران و آموزش دهندگان نهضت سوادآموزی چهارگروه باید بر اساس قانون در یک آزمون داخلی شرکت کنند که این آزمون هفته گذشته برگزارشده است. زمانی که نتیجه نهایی اعلام شد طبق ۲۵ هزار و ۴۹۷ مجوزی که سازمان اداری استخدامی صادر کرده و بر اساس امتیازی که این افراد کسب می‌کنند، جذب سازمان می‌شوند. همچنین ضرورت دارد که پذیرفته شدگان طبق آیین نامه اجرایی باید یک دوره مهارت آموزی در دانشگاه فرهنگیان را طی کنند.

 

مدیرکل امور اداری و تشکیلات وزارت آموزش و پرورش گفت: ما پیش‌تر فرم امتیازبندی را تنظیم کردیم و به استان‌ها فرستادیم تا امتیازات نیروهای حق التدریس، آموزشیاران نهضت سوادآموزی، مربیان پیش دبستانی بر اساس قانون محاسبه و لحاظ می‌شود. لازم به ذکر است که سابقه همکاری با آموزش و پرورش، مدرک تحصیلی، ارتباط رشته تحصیلی با رشته تدریس و ... در امتیاز بندی در نظر گرفته خواهد شد.

 

حسین‌بُر گفت: اکنون ۵۸ هزار و ۱۰۰ نفر از همکارانمان جزو این گروه‌ها هستند که با ما همکاری می‌کنند و بر اساس قانون تفسیری که اخیرا مصوب شد ۳۰ هزار نفر دیگر به این دامنه اضافه خواهد شد که ما تا دوسال دیگر علاوه بر جذب این ۲۵ هزار و ۴۹۷ نفر، طی مجوزهایی که دریافت خواهیم کرد این تعداد را هم جذب می‌کنیم. ما تا آخر سال ۱۴۰۰ مکلف به جذب این گروه هستیم.

 

مدیرکل امور اداری و تشکیلات وزارت آموزش و پرورش گفت: در حال حاضر بیش از ۱۳ هزار نیروی حق التدریس آزاد ما را آموزشیاران نهضت سوادآموزی تشکیل می‌دهند که در آزمون اخیر هم شرکت کردند و هر تعداد از آنها که حدنصاب را بدست آورند به مرحله بعد که دوره‌های آموزشی است راه خواهند یافت./ ایلنا

مطالب مرتبط
ارسال نظر
captcha
تحلیل های برگزیده