جدیدترین جزییات از فوق العاده ویژه فرهنگیان در نیمه دوم ۱۴۰۵ تاریخ دقیق مرحله دوم رتبه بندی معلمان در سال ۱۴۰۵ + جزییات بارش‌های سیل‌آسای شمال ایران ال‌نینو بود یا تورنادو؟ جزییات جدید حذف کنکور از زبان رئیس سازمان سنجش هشدار زرد هواشناسی برای شمال کشور؛ رگبار و رعدوبرق در ارتفاعات نحوه برگزاری کلاس‌های دانشگاه در سال جدید ۱۴۰۵-۱۴۰۶ اعلام شد پیش‌بینی هوای تهران امروز و فردا ۲۲ و ۲۳ شهریور / رگبار باران و سرما در راه است؟ کارت ملی جدید ۱۴۰۶؛ زمان صدور، هزینه تعویض و جزئیات کارت ملی نسل جدید ترافیک سنگین در محورهای چالوس و آزادراه تهران-شمال اژه‌ای: طرفدار پروپاقرص برگزاری دادگاه‌های علنی هستم ترافیک سنگین در محور چالوس و آزادراه قزوین–کرج کندوان و آزادراه تهران شمال یک‌طرفه شد هشدار مهم درباره تزریق فیلر پوست؛ این عوارض می‌تواند به نابینایی و سکته مغزی منجر شود هشدار مهم درباره شیوع آنفلوآنزا؛ این دارو عفونت ریه را شدیدتر می‌کند! سید محمد بلورچیان کیست؟ |بیوگرافی سید محمد بلورچیان شیمیدان برجسته ایرانی وزش باد شدید در تهران طی ۴۸ ساعت آینده

جزئیات جذب ۲۵ هزار نیروی جدید در آموزش و پرورش/ تعیین تکلیف معلمان حق التدریس

جزئیات جذب ۲۵ هزار نیروی جدید در آموزش و پرورش/ تعیین تکلیف معلمان حق التدریس مدیرکل امور اداری و تشکیلات وزارت آموزش و پرورش گفت:‌ تا دوسال دیگر ۲۵ هزار و ۴۹۷ نفر از نیروهای واجد الشرایط را در آموزش و پرورش جذب می‌کنیم.
تاریخ انتشار: ۱۳:۳۶ - ۲۵ تير ۱۳۹۹ - 2020 July 15
کد خبر: ۵۰۷۰۱

به گزارش راهبرد معاصر؛ یارمحمد حسین بُر در پخش زنده شبکه خبر درباره جذب آموزشیاران نهضت سواد آموزی گفت: طبق قانون الحاق یک ماده تعیین تکلیف معلمان حق التدریس که در ۱۳ شهریور ۹۷ ابلاغ شده بود، ما مکلف هستیم نسبت به جذب همه مشمولان اقدام کنیم. ما برای جذب مشمولان چهار گروه خاص داریم.

 

حسین‌بُر در توضیح این چهار گروه گفت: از میان آموزشیاران و آموزش دهندگان نهضت سوادآموزی چهارگروه باید بر اساس قانون در یک آزمون داخلی شرکت کنند که این آزمون هفته گذشته برگزارشده است. زمانی که نتیجه نهایی اعلام شد طبق ۲۵ هزار و ۴۹۷ مجوزی که سازمان اداری استخدامی صادر کرده و بر اساس امتیازی که این افراد کسب می‌کنند، جذب سازمان می‌شوند. همچنین ضرورت دارد که پذیرفته شدگان طبق آیین نامه اجرایی باید یک دوره مهارت آموزی در دانشگاه فرهنگیان را طی کنند.

 

مدیرکل امور اداری و تشکیلات وزارت آموزش و پرورش گفت: ما پیش‌تر فرم امتیازبندی را تنظیم کردیم و به استان‌ها فرستادیم تا امتیازات نیروهای حق التدریس، آموزشیاران نهضت سوادآموزی، مربیان پیش دبستانی بر اساس قانون محاسبه و لحاظ می‌شود. لازم به ذکر است که سابقه همکاری با آموزش و پرورش، مدرک تحصیلی، ارتباط رشته تحصیلی با رشته تدریس و ... در امتیاز بندی در نظر گرفته خواهد شد.

 

حسین‌بُر گفت: اکنون ۵۸ هزار و ۱۰۰ نفر از همکارانمان جزو این گروه‌ها هستند که با ما همکاری می‌کنند و بر اساس قانون تفسیری که اخیرا مصوب شد ۳۰ هزار نفر دیگر به این دامنه اضافه خواهد شد که ما تا دوسال دیگر علاوه بر جذب این ۲۵ هزار و ۴۹۷ نفر، طی مجوزهایی که دریافت خواهیم کرد این تعداد را هم جذب می‌کنیم. ما تا آخر سال ۱۴۰۰ مکلف به جذب این گروه هستیم.

 

مدیرکل امور اداری و تشکیلات وزارت آموزش و پرورش گفت: در حال حاضر بیش از ۱۳ هزار نیروی حق التدریس آزاد ما را آموزشیاران نهضت سوادآموزی تشکیل می‌دهند که در آزمون اخیر هم شرکت کردند و هر تعداد از آنها که حدنصاب را بدست آورند به مرحله بعد که دوره‌های آموزشی است راه خواهند یافت./ ایلنا

مطالب مرتبط
ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار